neden böyle ya kafam çok karışık

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar o kadar doluyum ki ancak anlatırsam rahatlarım...
bnm iki yıldır bir ilişkim var erkek arkadaşım başlarda çok iyiydi ancak onların geçen sene ailevi problemleri ortaya çıktı ve onun sinrleri çok yıprandı çok zorlu bir dönemden geçtik her gün kavga gürültü...
şimdi tam herşey düzeliyordu bnm geçen gün doğumgünümdü aramızda yüzük taktık bugün onu yanındaydım bir ara suratım düştü hani içinize bir sıkıntı düşer ya aynen öyle...
neyse neymiş efendim bnm niye suratım düşüyomuş o beni hep böyle çekmek zorundamıymış ben her seferinde aynı şeyi yapıyomuşum ama o kadar snirlendi ki nasıl bağırıyo sonra ben de ona karşılık verince kavga iyice büyüdü beni ayrılmakla tehdit etti yüzüğü çıkarmakla tehdit etti ben de neden hep böyle yapıyosun dedim bana neler söyledi o kadar kırıcı konuştu ki yeter artık dedim beni hep kırıyosun sonra özür diliyosun sıkıldım dedim ben seni hiç kırdım mı dedim beni eve bile bırakmadı gelen minibüse bin git dedi minibüse bindim geliyodum yolda aradı bugünü olmamış sayalım dün nerede kaldıysak öyle devam edelim dedi beni yakapaça gönderen çocuk eve gidince çağrı at dedi
otobüsteyken de mesaj atmış aşkım eve gidince çağrı atmayı unutma seni çok seviyorum nişanlım diye...
ama kızlar hep aynı senaryo ben nasıl hiçbirşey olmamış gibi devam edeyim beni kırıp kırıp özür diliyo sonra gene aynı....

iyi zamanları çook iyi ama sinirli anı o kadar ters ki size anlatamam bir de dengesizz...

neden böyle szcee???

Ah canım ah seni çok iyi anlıyorum benim sözlüm de böyle sinirlenince eser gürler huyu bu ama napim bende alıştım artık 3 sene oldu o sinirliyken zaten ben susuyorum sonra başlıyorum kaydirigubbakcemile3 hayat senin hayatın katlanırım diyosan devam et ama ben böyle yapamam diyosan da bi çözüm bulman lazım...

Ah canım ah seni çok iyi anlıyorum benim sözlüm de böyle sinirlenince eser gürler huyu bu ama napim bende alıştım artık 3 sene oldu o sinirliyken zaten ben susuyorum sonra başlıyorum kaydirigubbakcemile3 hayat senin hayatın katlanırım diyosan devam et ama ben böyle yapamam diyosan da bi çözüm bulman lazım...

cnm hiç bilmiyorum çok kararsızım ama bırakamam ki.... çok seviyorum napiim. zaten sevmesem şimdiye o kadar kırıcı sözlerden sonra çoktan bırakırdım ama bu sefer söyledikleri çok ağırdı beni çok kırdı...

Seviyorsan katlanıcaksın o zaman canım biz ne kavgalar ettik ne aır sözler söyledi bana aramızda ki saygıyı yitirmiştik ama en sonunda ikimizde bir silkelendik ne oluyo bize diye oturduk konuştuk şimde herşeyde hemen kavga etmiyoruz konuşuyoruz ama tabi sinirlenince o yine söyleniyo bende susuyom napıyım o da seviyo bende seviyorum opuyorumnanaktan

Ne olursa olsun sinirlenmenin bir adabı olmalı
Minibüsle göndermek de ne demek,sonra hiç olmamış gibi davranalım mesajları atmak..
Kalp kırmak bu kadar basit olmamalı
Ayrıca ayrılmakla tehdit etmesi sizi kaybetmekten pek korkmadığını gösteriyor,sanki sizinle birlikte olarak lütüfta bulunuyor
Bence ona bir daha böyle davranırsa ilişkinizin ciddi yara alacağına dair sinyal verin..
Yoksa anca kalp kırar ve özür diler,ardından bir daha bir daha..

Ne olursa olsun sinirlenmenin bir adabı olmalı
Minibüsle göndermek de ne demek,sonra hiç olmamış gibi davranalım mesajları atmak..
Kalp kırmak bu kadar basit olmamalı
Ayrıca ayrılmakla tehdit etmesi sizi kaybetmekten pek korkmadığını gösteriyor,sanki sizinle birlikte olarak lütüfta bulunuyor
Bence ona bir daha böyle davranırsa ilişkinizin ciddi yara alacağına dair sinyal verin..
Yoksa anca kalp kırar ve özür diler,ardından bir daha bir daha..

cnm aynen öyle sana katılıyorum dedim zaten ben de ama beni iyice sinir ediyo sinirden dinlemiyor ki söylediklerim bir kulağından giriyor öbür kulağından çıkıyor ağlaya ağlaya geldim o kadar kırıldım ki...

Kendin söylemişsin işte sebebini.Dengesiz..
Zordur bu kişiliklerle uğraşmak,hatta her anın savaş gibidir onlarla..
Yol yakınken kaçılır,çünkü bu sinir hali ileride şiddete dönüşebilir.

bi öle bi böle.kır kır sonra özür dile.bağırıo çağırıo sonra yoksaymanı beklio .bak sen hele :olmaz: bi insanı helede sewdiğin insanı kırmak bu kadar kolay olmamalı.biraz burnunu sürt canım.senin değerini anlamasını sağla :teselli:

bnm iki yıldır bir ilişkim var erkek arkadaşım başlarda çok iyiydi ancak onların geçen sene ailevi problemleri ortaya çıktı ve onun sinrleri çok yıprandı çok zorlu bir dönemden geçtik her gün kavga gürültü...şimdi tam herşey düzeliyordu bnm geçen gün doğumgünümdü aramızda yüzük taktık bugün onu yanındaydım bir ara suratım düştü hani içinize bir sıkıntı düşer ya aynen öyle...
neyse neymiş efendim bnm niye suratım düşüyomuş o beni hep böyle çekmek zorundamıymış ben her seferinde aynı şeyi yapıyomuşum ama o kadar snirlendi ki nasıl bağırıyo sonra ben de ona karşılık verince kavga iyice büyüdü beni ayrılmakla tehdit etti yüzüğü çıkarmakla tehdit etti ben de neden hep böyle yapıyosun dedim bana neler söyledi o kadar kırıcı konuştu ki yeter artık dedim beni hep kırıyosun sonra özür diliyosun sıkıldım dedim ben seni hiç kırdım mı dedim beni eve bile bırakmadı gelen minibüse bin git dedi minibüse bindim geliyodum yolda aradı bugünü olmamış sayalım dün nerede kaldıysak öyle devam edelim dedi beni yakapaça gönderen çocuk eve gidince çağrı at dedi
otobüsteyken de mesaj atmış aşkım eve gidince çağrı atmayı unutma seni çok seviyorum nişanlım diye...
ama kızlar hep aynı senaryo ben nasıl hiçbirşey olmamış gibi devam edeyim beni kırıp kırıp özür diliyo sonra gene aynı....

iyi zamanları çook iyi ama sinirli anı o kadar ters ki size anlatamam bir de dengesizz...

neden böyle szcee???[/
COLOR]

Siz onun bu dengesiz halini "ailevi sıkıntılardan sonra oldu" diyecek kadar masumlaştırmışsınız, gençliğinizi ve sevginizi kurban etmeye gönüllü olmuşsunuz çoktan... Sebebi de "Başlarda çok iyiydi..." Her ilişki güllük gülistanlıktır başta... :delphin:
Forumun birçok sayfası, gazeteler, tv kanalları mutsuz evliliğini sonlandıran(yeterince şanslı değilse sonlandıramayan)larla dolu... Sizin burdaki sorunuz "Neden böyle?"
Yukarda dediğim gibi alttan alıyorsunuz, kırılıyorsunuz, zahmetsiz bir satır mesajı "iyiyken beni çok seviyor" vs. diyerek allayıp pulluyor bizi ve kendinizi kandırıyorsunuz... Sizi kırdığı anlardan net bir ifadeyle bahsediyor, sizin onu kırmadığınızı da aynı netlikle ifade ediyorsunuz... Bizim de elimizin altında sinir anlarımızda öfkemizi geçireceğimiz biri olsa, sonra dönüp sevdiğimizde de bizi aynı şekilde kabul etse biz de aynı dengesizlikle iyiyken iyi, kötüyken beter oluruz... Tavizlerinize devam ederseniz bu soruları evlenince de soracaksınız... Lakin o zaman "Neden böyle sizceeeee?" değil, "Nasıl kurtulabilirim?" olacak sorunuz... :olmaz:

Bence erkek arkadaşınızın yaptığı çok büyük terbiyesizlik. Benim açımdan katlanılabilir değil. Özrü kabahatinden büyük.. Eve gidince konuşalım bugünü yaşanmamış varsayalım dünden devam edelim..
Biraz şımartmış olabilir misin sen onu acabaa..

Her kirisinda affetmissiniz bu yüzden böyle..
Adam akilli bir görüsün bana bak bana her seferinde bir cuval laf edip sonrada özür dileyemezsin sen kendini ne zannediyorsun de.. :umursamaz:

cnm aynı durumdsyız ben de susuyorum sonra da ben başlıyorum cnm sizin bu sorunlar ne zaman başladı peki bizimki bir yıldan sonra başladı merak edyorum da senin erkek arkadaşın da dengesiz mi ??? CADIARZU

sorunları olabilir ama ne olursa olsun böyle eften püften olaylardan dolayı canınızı sıkması normal değil...
Yaşınız kaç bilmiyorum ama seviyorsanız konuşun olumsuz davranışlarından vazgeçebiliyorsa devam edin.. Ama baktınız aynı tas aynı hamam kendinizi heba etmeyin derim :umursamaz:

cnn54 ve bayan1903 aynı benim niaşnlım kızalr demk ki bizim erkek arkadaslarımz cok dengesiz eser gürler sonra ben bagrınca bişey yokmuş gibi dewam eder insan gercekten cok kırılıyor nereye kadr böle gitcek diosun nereye kadr cekicem bunun bu hallerini die ama sewince cekiyorsun işte ne yapalm:umursamaz:

üzgünüm ama bu tip birlikteliklerin,sağlıklı olarak yürümesi hakkında fikirlerim pek de olumlu değil...
zira sizi yıpratıp,yorduğu kaçınılmaz bir netice olur
dolayısıyla da bir müddet sonra <seviyorsak katlanıcaz> sözleriniz ya da niyetleriniz hükmünü kaybedecektir.
çünkü sürekli olarak tekrarlanan tartışmalar ya da benzer olaylar eğer ki seviyorsak katlanıcaz yaklaşımıyla örtbas edilirse,peşinde daha büyük sorunlar getirir.
bence nişanlınızı karşınıza alıp tam anlamıyla konuşun ve bu tip sorunlar da ilişkinizin yıprandığını hissetmesine yardımcı olun...

haklısınız kızlar yarın karşıma alıp bunl<rın gerçekten bizi yıprattığını bu şekilde yapmamamız gerektiğini sinirlerine biraz daha hakim olmasını söylemeliyim sanırım umarım düzelir ama :uhm:

bnm iki yıldır bir ilişkim var erkek arkadaşım başlarda çok iyiydi ancak onların geçen sene ailevi problemleri ortaya çıktı ve onun sinrleri çok yıprandı çok zorlu bir dönemden geçtik her gün kavga gürültü...
şimdi tam herşey düzeliyordu bnm geçen gün doğumgünümdü aramızda yüzük taktık bugün onu yanındaydım bir ara suratım düştü hani içinize bir sıkıntı düşer ya aynen öyle...

neden böyle szcee???

psipsikopatım billah yaparım ....:lepi:

başka bir açıklaması olduğunu sanmam :1ninca:

özür dilemek bundan sonra bir daha aynı davranışlarda bulunmayacağım demektirkötükedihüso

vur kır dök ondan sonra da "bunları unutalım,güzel günlerimizden devam edelim" olduuu şakkıdı

şimdi unutsan ble bu böyle davrandıkça ilerde mutlaka bitip tükenerek ayrılırsın benden demesisüprizzzzz

unutman mümkün değil, sana bu anlamsız davranışları birikirde birikirrr:1no2:

ya önlemini al

ya sal gitsinmirmirmirmir

ilk yüzük taktığı gün nasıl olurda tek gönderir evine, nişanlısı olursun bi de hemenakannehir

ben olaydım o yüzüğü çıkarırdım bir daha da o düzelene ve gerçeğini getirene kadar takmazdım:delphin:

Back
X