neden böyle ya kafam çok karışık

psipsikopatım billah yaparım ....:lepi:

başka bir açıklaması olduğunu sanmam :1ninca:

özür dilemek bundan sonra bir daha aynı davranışlarda bulunmayacağım demektirkötükedihüso

vur kır dök ondan sonra da "bunları unutalım,güzel günlerimizden devam edelim" olduuu şakkıdı

şimdi unutsan ble bu böyle davrandıkça ilerde mutlaka bitip tükenerek ayrılırsın benden demesisüprizzzzz

unutman mümkün değil, sana bu anlamsız davranışları birikirde birikirrr:1no2:

ya önlemini al

ya sal gitsinmirmirmirmir

ilk yüzük taktığı gün nasıl olurda tek gönderir evine, nişanlısı olursun bi de hemenakannehir

ben olaydım o yüzüğü çıkarırdım bir daha da o düzelene ve gerçeğini getirene kadar takmazdım:delphin:

cnm gerçekten çok haklısın unutamıyroum zaten gerçekten bir olur iki olur artık bunlar birikiyo ve ben öyle her sinirlendiğimde patlayan birisi değilim biriktiririm biriktiririm öyle bir patlarım ki karşımdaki de şaşırır sanıırım bir gün çok beter kırıcam kafamçokkarıştı bilmiyorum nasıl yapmalı kızlar yaa gerçekten çok karışık durumdayım

sevıyomusun.?..
ozaman bu dengesızlıgnı gormezden gelıceksın..
he dıyıp gecıceksın ıdare edıceksın krızı gecıncede sorarsın hesabını..

canım bende aynı boyle bı dengesızle ugrastım tam 3.5 sene sımdı ayrıyız 6 ay oldu ama hala barısmak ıcın bınbır turlu yol denıyo ne yalan soylıyım hala onu dusunuyorum ve sevıyorum ama yıne aynı seylerı yaşamayıda goze alamıyorum senı durumdanda karısık benımkı:(

canım bende aynı boyle bı dengesızle ugrastım tam 3.5 sene sımdı ayrıyız 6 ay oldu ama hala barısmak ıcın bınbır turlu yol denıyo ne yalan soylıyım hala onu dusunuyorum ve sevıyorum ama yıne aynı seylerı yaşamayıda goze alamıyorum senı durumdanda karısık benımkı:(

aynen cmn ne olacak alimiz gerçekten bilmiyorum :1no2:

sevıyomusun.?..
ozaman bu dengesızlıgnı gormezden gelıceksın..
he dıyıp gecıceksın ıdare edıceksın krızı gecıncede sorarsın hesabını..

krizi geçince konuyukafamçokkarıştı ört bas ettiriyo
soramaz ki hesabını
sormaya çalışsa kavga çıkarıyor olırakannehir

krizi geçince konuyukafamçokkarıştı ört bas ettiriyo
soramaz ki hesabını
sormaya çalışsa kavga çıkarıyor olırakannehir

aynen öyle cnm gerçekten tam üzerine basıyosun bu sefer de ben hiçbirşey yokken kavga sorun çıkartan oluyorum yani suçlu yine ben oluyorum o da o zmn zannediyo ki nasıl oolsa özür diledim o unuttu zannediyo kızlar yaa ama unutmuyorum işte dediklerinin hepsi aklımda

Seviyoruz katlanırız diye düşünmek yerine neden 'seviyorsa beni üzmemeli' diye düşünmüyorsunuz yaa? bu sevgi tek taraflı değil ya..

aynen öyle cnm gerçekten tam üzerine basıyosun bu sefer de ben hiçbirşey yokken kavga sorun çıkartan oluyorum yani suçlu yine ben oluyorum o da o zmn zannediyo ki nasıl oolsa özür diledim o unuttu zannediyo kızlar yaa ama unutmuyorum işte dediklerinin hepsi aklımda
emın olkı mukemmel ınsan yokdur..
herkesın bı hatası bı kusuru muhakka vardır..
yeterkı kusur ara yeterkı bulmaya calıs terzı sokugnu..
bulursun ..ama sevıyosan emek vermelısın onla guzelce desenkı neden boyle yapıyosun emınım guzelcede alırsın cevabını karsındakıne nasıl davranır ısen oyle muamele gorursun ınankı bagırdımı cagırdımı sus sonra o pısman olur ama en sonundada bıdaha etkrarlanmaz oda anlar hatasını..cefa cekemden sefa zor be ınankı..

kızlar bir de yaptıktan sonra gerçekten pişman oluyor ben ona diyorum bazen sinirlenince çok farklı bir insan oluyorsun diye çünkü gerçekten iyi zamanı o kadar iyi ki bana değer veriyor sevdiğini de biliyorum bana diyor ki seni kırmamam için beni sinirliyken kendi halime bırak ben sinirim geçince gelirim senin yanına diyor ama bugün bnm de tepem attı sus sus da nereye kadar insan bazen iyi gününde olmuyo bugün bıraktım onu gittim yanından ondan sonra tekrar aradı maesaj attı işte sinirli anını nasıl çözeceğiz bilmiyorum bir de dedi ki bana ben aramam ben haklıyım ben arayana kadar arama ded yarım saat sonra telefon çaldı bilmiyorum ki yaaa

seninki biraz benimkine benziyor o yüzden adımlarım doğru yerdedirakannehir

kızlar bir de yaptıktan sonra gerçekten pişman oluyor ben ona diyorum bazen sinirlenince çok farklı bir insan oluyorsun diye çünkü gerçekten iyi zamanı o kadar iyi ki bana değer veriyor sevdiğini de biliyorum bana diyor ki seni kırmamam için beni sinirliyken kendi halime bırak ben sinirim geçince gelirim senin yanına diyor ama bugün bnm de tepem attı sus sus da nereye kadar insan bazen iyi gününde olmuyo bugün bıraktım onu gittim yanından ondan sonra tekrar aradı maesaj attı işte sinirli anını nasıl çözeceğiz bilmiyorum bir de dedi ki bana ben aramam ben haklıyım ben arayana kadar arama ded yarım saat sonra telefon çaldı bilmiyorum ki yaaa

yüzük taktığınız günü burnundan getir de bi önce:lepi:

n e kadar zamandır berabersiniz? az çok tanıdıysan sinirlendiği şeyleri billirsin zaten? sana kızmadım dese bile kızdığı zamanların uzakta olsan bile farkına varırsınyerimseniben

işte o sizi her kırdığında bir şey olmamış gibi kaldığınız yerden devam edip tavır takınmıyorsanız o da bu şekilde bildiğini okumaya devam edecektir.burada iş siz de bitiyor bence.

seninki biraz benimkine benziyor o yüzden adımlarım doğru yerdedirakannehir

yüzük taktığınız günü burnundan getir de bi önce:lepi:

n e kadar zamandır berabersiniz? az çok tanıdıysan sinirlendiği şeyleri billirsin zaten? sana kızmadım dese bile kızdığı zamanların uzakta olsan bile farkına varırsınyerimseniben

oluyorum cnm olmaz mıyım iki yldır beraberiz ve ben artık onu tanıyorum zaten öyle çok sinirleneceği birşey de yapmam ama bugün sanırım ters günümdü benm :))) yoksa öyle sorun çıkmaz yani ama yüzük meselesini getireceğim burnundan :lepi:

işte o sizi her kırdığında bir şey olmamış gibi kaldığınız yerden devam edip tavır takınmıyorsanız o da bu şekilde bildiğini okumaya devam edecektir.burada iş siz de bitiyor bence.

evt cnm iş bende bitiyo ama çözemedim ki işte bağırıyorum çağırıyorum yokkk
kırıldım diyorumyokkk
ağlıyorum yokkk
susuyorum yokkk
ee ben daha ne yapayım yaa :(

evt cnm iş bende bitiyo ama çözemedim ki işte bağırıyorum çağırıyorum yokkk
kırıldım diyorumyokkk
ağlıyorum yokkk
susuyorum yokkk
ee ben daha ne yapayım yaa :(
[/QUOT

böyle yaptığı bir günde bırakıp bir süre görüşmezsen işin ciddiyetini anlar.buna benzer bir durum yaşadım.sonra kesin tavır takındım ayrıldım.sonra kedi gibi kendi geldi ayağıma ve artık yapamıyor çünkü onu terkedeceğimi hayatında olmayacağımı anladı.

canım benim bu gidisle cok yıpranmazmısınız ?? tek taraflı değil ama ikinizde !! yaa ben düsünüyorumdaa kolay deil :bbo: bi süre aRa werme kararı alsanız hem oda kafasını toparlar bi kendine gelir bi silkelenir !!! yaptığının ne derece doğru olduğunu düsünür bi :S bu süre icinde seni özler sen özlersin ve bundan sonrası icin daha sağlıklı bi iliskiniz olmus olur.... bu gidisin sonu ii deil ben dayanamazdım !! aşk sevgi biyere kadar !! saygı herseyen önce (: baskaları icin üzmeye deymez kendini unutma sakın:1hug::1hug:

canım benim bu gidisle cok yıpranmazmısınız ?? tek taraflı değil ama ikinizde !! yaa ben düsünüyorumdaa kolay deil :bbo: bi süre aRa werme kararı alsanız hem oda kafasını toparlar bi kendine gelir bi silkelenir !!! yaptığının ne derece doğru olduğunu düsünür bi :S bu süre icinde seni özler sen özlersin ve bundan sonrası icin daha sağlıklı bi iliskiniz olmus olur.... bu gidisin sonu ii deil ben dayanamazdım !! aşk sevgi biyere kadar !! saygı herseyen önce (: baskaları icin üzmeye deymez kendini unutma sakın:1hug::1hug:

çok haklısın cnm bunu daha hiç konuşmadık ama kızlar cidden bnm dengemi de bozuyo ya bilmiyuorum yarın karşıma alıp konuşmak istiyorum bakalım nolcak

çok haklısın cnm bunu daha hiç konuşmadık ama kızlar cidden bnm dengemi de bozuyo ya bilmiyuorum yarın karşıma alıp konuşmak istiyorum bakalım nolcak

ozaman önce bi konus bakalım tepkisi fln nolcak sonra doğru bi karar werirsin insallah (: üzeliceine inanmak istiyorum !!!!!! :1hug:

Back
X