- Konu Sahibi elvin cennet cicegim
-
Slm arkadaslar dün bi olay yaşandı ve aklim hala orda ...konu şu Ben dün alışverişe çıktım almanyadayim bunuda belirteyim yakin oldugu icin yürüme gittim kizimla makyajda yapmıştım likit sürme maskara ve fondeten sürdm esim isten erken geldi evde olmayinca aradi aldi markette oldugumu söyledim yanimiza geldi beni gorunce delirdi bu ne makyaj kime kendini begendiriyosun falan tabi bende gerekli gibi sakince cvb veriyorum eve geldik neleri sürdn dedi aldı kullandiklarimdan fondeten hariç hepsini duvara firlatti maskara cam oldugu icin kırıldı duvar mahvoldu sonra soylendi ben eve grlince niye böyle yapmiyorsun falan filan benim karşımda niye böyle degilsim dedi bu arada hep yaptigim makyaj sadece likit kullandım bu kez sanirim o dikkat çekince delirdi anlamıyorum bna guvenmiyomu yoksa baska bi seyden dolayimi yapti bunu. .
Abartmayın Ada'm ileri gitmiş ama direk neden boşansınBoşanma sebebi
Hay ağzınıza sağlık bencede böylelerinin tedavi olması gerek bende eşime defalarca söylerdim tedavi ol diye ama olmadı şimdi beni kaybetti ayrılıyorum ondan. Böylelerinin evlilik sürdürmesine hakkı olmadığını düşünüyorum (şiddete egilimli erkeklerin).Özgüvensiz,kocaman olmuş çocukları pışpışlamak için mi evleniyoruz? Sizin sorduğunuz şeye de takıldım, neden böyle yaptı diye sormayın böyle birşeyi bana nasıl yapabiliyorsun diye eşinize sorun. Kaç yaşında insanlarsınız, çocuğunuz var biraz baba gibi davransın makyaj yaptı diye ortalığı dağıtmak nedir?? Bana güvenmiyorsan, kendine güveninde sorun varsa git bi yerde tadavisini ol yakıştırdığın şeye bak kendine gel deyin bir dahakine
Şükür siz kurtuluyorsunuz diyelim o zaman ne diyelim hayırlısı olsun sizin için :) valla ülkede bir sürü dert var bir de böyle şeyler okuyunca sabır çekiyorum oturduğum yerdenHay ağzınıza sağlık bencede böylelerinin tedavi olması gerek bende eşime defalarca söylerdim tedavi ol diye ama olmadı şimdi beni kaybetti ayrılıyorum ondan. Böylelerinin evlilik sürdürmesine hakkı olmadığını düşünüyorum (şiddete egilimli erkeklerin).
Evet ülkede dert çok ama herkesin derdi yuku kendine fazla geliyor mesela suan çok moralsizimya dünya yansa umruma olmaz gibi oofŞükür siz kurtuluyorsunuz diyelim o zaman ne diyelim hayırlısı olsun sizin için :) valla ülkede bir sürü dert var bir de böyle şeyler okuyunca sabır çekiyorum oturduğum yerden
Normal mi??? Pardon da adamlara giyinip süslenmek zorunda mıyız? Kızın içinden gelmiş yapmış , kim ne karışır??? Alıp duvara çalmak nedir? Bir kadın olarak bu şiddeti nasıl mazur görürsünüzGerçekten de eşini işten gelirken karşıladığında özen göstermiyor, makyaj vs yapmıyor musun? Eğer gerçekten böyleyse tribe girmesi normal bence.
Boşanma sebebi
Ben evimede kendimede kizimada esimin isten gelmesine yakın cok onem veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?