- 28 Nisan 2015
- 84
- 75
- 8
- 31
- Konu Sahibi elvin cennet cicegim
-
Boşanma sebebiSlm arkadaslar dün bi olay yaşandı ve aklim hala orda ...konu şu Ben dün alışverişe çıktım almanyadayim bunuda belirteyim yakin oldugu icin yürüme gittim kizimla makyajda yapmıştım likit sürme maskara ve fondeten sürdm esim isten erken geldi evde olmayinca aradi aldi markette oldugumu söyledim yanimiza geldi beni gorunce delirdi bu ne makyaj kime kendini begendiriyosun falan tabi bende gerekli gibi sakince cvb veriyorum eve geldik neleri sürdn dedi aldı kullandiklarimdan fondeten hariç hepsini duvara firlatti maskara cam oldugu icin kırıldı duvar mahvoldu sonra soylendi ben eve grlince niye böyle yapmiyorsun falan filan benim karşımda niye böyle degilsim dedi bu arada hep yaptigim makyaj sadece likit kullandım bu kez sanirim o dikkat çekince delirdi anlamıyorum bna guvenmiyomu yoksa baska bi seyden dolayimi yapti bunu. .
Ben de öyle düşündüm. Evde salaş gezip dışarıya aşırı özen göstermişsen ve esin de kıskanç ise tetiklemiş olabilir. Orta yolu bulabilirsiniz. Esinin tepkisi de sert olmus tabi.Gerçekten de eşini işten gelirken karşıladığında özen göstermiyor, makyaj vs yapmıyor musun? Eğer gerçekten böyleyse tribe girmesi normal bence.
sonra soylendi ben eve grlince niye böyle yapmiyorsun falan filan benim karşımda niye böyle degilsim dedi
Ben de öyle düşündüm. Evde salaş gezip dışarıya aşırı özen göstermişsen ve esin de kıskanç ise tetiklemiş olabilir. Orta yolu bulabilirsiniz. Esinin tepkisi de sert olmus tabi.
Ben evimede kendimede kizimada esimin isten gelmesine yakın cok onem veririmBen de öyle düşündüm. Evde salaş gezip dışarıya aşırı özen göstermişsen ve esin de kıskanç ise tetiklemiş olabilir. Orta yolu bulabilirsiniz. Esinin tepkisi de sert olmus tabi.
+1Hani şu isteğini adam gibi dile getirse, "Bana da böyle süslen evde" diye göz kırpsa filan sevgiyle anlarım da, bu öfke nöbeti niye?
Sağlıklı bir tepki değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?