Neden böyle yaptıki

Napacaktı çocuk ömrünün sonuna kadar kuzenini mi bekleyecekti ? Sürekli kuzenin onu engelliyormuş çocuk ne yapsın ? Niye şaşırdınız onu anlamadım gayet olası bir durum adı üstünde ayrılmışlar.Her defasında arayacak diye bir kural yok.Hayatına yeni bir insan girmiş de olabilir yapacak pek birşey yok kuzenine geçmiş olsun.

işle bu çocuk ne alaka anlamadım.yaşlar kaç bu arada?engelle aç barış engelle aç barış engelle ay beni niye engelledi ben engellerken iyiydi.

Belkide kuzeninizin sürekli onu engelleyip ilişkilerini laçkalaştırdığını anlamış ve sürekli yaşanan ayrılıklar artık anlaşamadıkları gerçeğini dank ettirmiştir sıkılmıştır tükenmiştir "kesin" bitirmiştir.

Ego tatmini gibi bişey değil sadece kuzenim de hala sevdiği için onunda sevdiği düşündü bi an engellediğine göre böyle bi ihtimalde yok artık

Belki bu sefer kuzeninden beklemiştir karşı taraf. Bakmış hep ben arıyorum soruyorum koşuyorum demiş ve pes etmiş. Çokta haklı. Üç ay çok uzun bir süre engellemek için.

Engellemek engellenmek hiç aklımın aldığı bisey değil. Gereksiz trip. Neyse iş konusunu anlamadım. Is haberini beraber bekliyodunuz eğer doğru anladıysam. Ama engelli olam ve engelleyen adam senin işini nerden bilcek.

Çocuk 3 ayda Bi ortalığı kolaçan ediyormuş baktı daha iyisini bulamıyor geri dönüyormuş bu sefer kendince daha iyi birini bulduğunu sanmışki dönmemiş

Nedeni çok basit değil mi? Kuzeninizi istemiyor, bitirmiş bu ilişkiyi, ona ulaşmasını bile istemiyor işte, kafa yormaya gerek yok.

Sağolun kızlar dediğiniz gibi düşündük bizde farklı düşünen çıkmadı

Belli ki gurur yapmış çocuk bir olur iki olur demiş sonunda canına tak etmiş. Çocuğun sevdiğine eminse belki de kuzenini deniyordurr ben o beni engellese bile ulaşıyorum oda bana bir şekilde ulaşıp mücadele edecek mi ilişkimiz için diye

çok da iyi yapmış bence ergen ergen bunlarla mı uğraşıyorsunuz gerçekten hayatınız bu kadar mı anlamsız ya hep o engelliyomuş da niye çocuk da engellemiş. derde bak cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…