Neden böylesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Z kuşağı olarak selamlar.
Çünkü türk insani mutlu değil. Mutlu olacağı bir alanı yok. Minik bir kesim dışı ekonomik kaygılarla bogusuyo 5tl nin hesabını yapmak zorundayız ve ülkenin ekonomisi gittikçe kötüye gidiyo işsizlik çok. Pandemi ve üstüne yasaklar da insanları bıktırdı. Türk kadını bastiriliyo eş, aile, eş ailesi tarafından. Türk erkekleri de es değil yanlarına kadın arıyolar falan filan yani insanlar mutlu değil kendi eksikliklerini burda nefret kusarak bir nebze de olsa yatıştırmaya çalışıyolar

z kusakligi ile alakasi yok. ilk kez 2008 yilinda, 19 yasinda buraya uye oldugumda ben de aynisini dusunurdum. zaten kisa bir sure sonra da iptal etmistim uyeligimi. hele o zaman ne sivridilliler vardi simdi yine iyi :)
tanimadiklari insanla empati kurmaz cogu kisi. bir derdim var icin de kimse gonullu guzin ablalik yapacak degil. enerji bosaltmaya, eglenmeye, merak gidermeye giriyor insanlar buraya. empati kurabildiklerine yardimci oluyorlar ya da uzun sure asina oldugu kisilere empati kurabiliyorlar. onun disinda beklenti icinde olmadan derdini anlatip rahatlamak icin guzel bi platform.

Bu arada kalplerin kırıldığından falan bahsetmişsiniz
Ama insan olmanın defosu da bu inanlar kalp kırar insanlar yardım eder
Hem iyi hem kötü şeyleri yaparlar
Her zaman da dikkatli olmaz insan oldukları için

melek değiliz olmayacağız
Ben tanımadığınız insanlara kalbiniz nasıl kırılıyor anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…