Neden böylesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 tane üniversite okunabildiğini biliyorum, ne okuyorsunuz diye sordum.

Çift anadal yapıyorsunuz?O zaman birinde 3seniz diğerinde en fazla ıkisiniz. Durun daha baştasınız ya?

Cidden 2 üniversitemi e bize orta yaş dedi biz 30 felâhmız ben 20-22 dir felan gülüp geçmiştim eeeee
Zaten 22 gün iki üniversite aynı anda okunuyo onu da mi bilmiyorsunuz bilmediğiniz konu da yorum yapmayın rica ediyorum

Kimse benim 2 üniversite okuduğumu demez ama 22 yaşında evlilik dusunuyo der düşünmem kadar normal ne var ben bugün evlencem demedim ama ileriye dönük plan yapsam mi dedim millet beni cahil ilan etti
Kimse iki universite okuyamazsin demez sana. Adam olamamissin orasi ayri. Bunun kac universite okudugunla alakasi yok. Kendini yetistirememissin.

Çift anadal yapıyorsunuz?O zaman birinde 3seniz diğerinde en fazla ıkisiniz. Durun daha baştasınız ya?
Sondayim demedim zaten sadece evlilik düşünen okumamıştır algısı yaptılar bunu diyorum git oku diyenler vardi okuduğumu bilmeden

Burası bir platform ayrıca kimse kolay kolay karşıdan birşey gelmedikçe hakaret etmiyor düşüncesini söylüyor birçok konuda da destek veriliyor ama siz herhalde buraya size haklı olduğunuz söylensin diye konu açıyorsunuz istediğinizi duymadığınız için zorunusa gitmiş ayrıca hep orta yaş yok burada doğrularında yaşla alakası yok siz x kuşağısınız anlamıyorsunuz diye itham etmek yerine tecrübeli insanların yorumlarını kaale alsanız daha iyi olur..üyeler hakkında konu açmak yasak..

Aynen almaz ben zaten oldum demedim bununla övünmedim bu benim için basit bişey istersem 4 üniveriste de okurum ama sizin bilmediğiniz bi konu var çeyiz konusundan bahsediyorlar burda bana okumamış gibi yorumlar geldi ben burdaki olayı anlatıyorum haşa ben kim ki bilgeyim diyeyim mevlânın ibni haldunun edisonun grambelin olduğu dünya da sadece bilmeden yorum yapılmasın dedim ama herkes inatçı iyi yapın yorum kül hakkı diye bişey var kırılan kalbin hesabı var yılan gibi sokmak yerine zehirli dillerle balla söylesek olmaz mi benimde hatam kusurum vardır ama bu kadar önyargı beslemiyorum insanlara benim dilimin sivri yerleri vardır ama iftira boyutuna gelenler bıktırdı beni burdan da çikicam endişe etmeyin benden ekmek çıkmaz artık girmem hata böyle bi ortamda dert anlatmak insanlara güvenmek saçmalık oldu kendimden özür dilerim ben kiymetliyim ve burda kimsenin beni üzmeye hakkı yok

Hakaret ettiğiniz için dava açılmasından korkmuş olmayasınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…