Üzülmeyin.Aynen almaz ben zaten oldum demedim bununla övünmedim bu benim için basit bişey istersem 4 üniveriste de okurum ama sizin bilmediğiniz bi konu var çeyiz konusundan bahsediyorlar burda bana okumamış gibi yorumlar geldi ben burdaki olayı anlatıyorum haşa ben kim ki bilgeyim diyeyim mevlânın ibni haldunun edisonun grambelin olduğu dünya da sadece bilmeden yorum yapılmasın dedim ama herkes inatçı iyi yapın yorum kül hakkı diye bişey var kırılan kalbin hesabı var yılan gibi sokmak yerine zehirli dillerle balla söylesek olmaz mi benimde hatam kusurum vardır ama bu kadar önyargı beslemiyorum insanlara benim dilimin sivri yerleri vardır ama iftira boyutuna gelenler bıktırdı beni burdan da çikicam endişe etmeyin benden ekmek çıkmaz artık girmem hata böyle bi ortamda dert anlatmak insanlara güvenmek saçmalık oldu kendimden özür dilerim ben kiymetliyim ve burda kimsenin beni üzmeye hakkı yok
Aynen almaz ben zaten oldum demedim bununla övünmedim bu benim için basit bişey istersem 4 üniveriste de okurum ama sizin bilmediğiniz bi konu var çeyiz konusundan bahsediyorlar burda bana okumamış gibi yorumlar geldi ben burdaki olayı anlatıyorum haşa ben kim ki bilgeyim diyeyim mevlânın ibni haldunun edisonun grambelin olduğu dünya da sadece bilmeden yorum yapılmasın dedim ama herkes inatçı iyi yapın yorum kül hakkı diye bişey var kırılan kalbin hesabı var yılan gibi sokmak yerine zehirli dillerle balla söylesek olmaz mi benimde hatam kusurum vardır ama bu kadar önyargı beslemiyorum insanlara benim dilimin sivri yerleri vardır ama iftira boyutuna gelenler bıktırdı beni burdan da çikicam endişe etmeyin benden ekmek çıkmaz artık girmem hata böyle bi ortamda dert anlatmak insanlara güvenmek saçmalık oldu kendimden özür dilerim ben kiymetliyim ve burda kimsenin beni üzmeye hakkı yok
Almadınız mı? Oysa ki o kadar tavsiye ettiler sizeBende yok senden kullansak
Ama ben yemek yapmayı bilmiyorum kısırda dahilBende yok senden kullansak
Kul hakkı ne hakki diyor yaÜzdün kızı. Git özür dile
Keşke direkt hakaret ettiklerinden biri dava etse de çeyiz paralarını alıp çocuklara kitap dağıtsaŞu hakaretlerin muhatabı dava açar istese, bunu da bi bilse her elinden çıkanı yazmaz buraya ama ahh, işte.
Böyle bi tavsiye almadım iyi günlerAlmadınız mı? Oysa ki o kadar tavsiye ettiler size
Allah rızası için biraz noktalama işareti.
Bana edenlere ben açsam ?Keşke direkt hakaret ettiklerinden biri dava etse de çeyiz paralarını alıp çocuklara kitap dağıtsa
Bu ortamda gerek duymuyorum tez yazmıyorum sonuçta burda istesem alasını yaparim ama gerek var mı ?3. universitede onlari ogrenecek kizimiz.
Grambel kim?Aynen almaz ben zaten oldum demedim bununla övünmedim bu benim için basit bişey istersem 4 üniveriste de okurum ama sizin bilmediğiniz bi konu var çeyiz konusundan bahsediyorlar burda bana okumamış gibi yorumlar geldi ben burdaki olayı anlatıyorum haşa ben kim ki bilgeyim diyeyim mevlânın ibni haldunun edisonun grambelin olduğu dünya da sadece bilmeden yorum yapılmasın dedim ama herkes inatçı iyi yapın yorum kül hakkı diye bişey var kırılan kalbin hesabı var yılan gibi sokmak yerine zehirli dillerle balla söylesek olmaz mi benimde hatam kusurum vardır ama bu kadar önyargı beslemiyorum insanlara benim dilimin sivri yerleri vardır ama iftira boyutuna gelenler bıktırdı beni burdan da çikicam endişe etmeyin benden ekmek çıkmaz artık girmem hata böyle bi ortamda dert anlatmak insanlara güvenmek saçmalık oldu kendimden özür dilerim ben kiymetliyim ve burda kimsenin beni üzmeye hakkı yok
peki... içi dolu bi pekiEskiden üniversite “kazanılan’’ bir okuldu, şu an köklü üniversiteler ve iyi bölümler hariç sadece “yerleşiliyor’’. Kontenjan çok fazla, çoğu bölüm dolmuyor bile. Puanlar düşük. Kişinin okumasına ailesi izin vermiş desteklemişse, ekstrem bir durum yoksa zeka seviyesi vasat olanlar da üniversiteyi okuyup bitirebiliyor. Üniversite artık vizyon ve görgü kriteri değil ne yazık ki. Bunun en bariz örneğisiniz. İnsanlar sizi tanımaz etmez. Ne kini güdecekler? Sadece kızıyoruz bu kafada olmanıza. Gidin züccaciye gezin siz, belli ki idrak edemiyorsunuz söylenenleri.
Çeyizi icat edenGrambel kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?