Neden böylesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülmeyin.
Ben tanımadığım kişilerin yaptığı yorumlara üzülmem mesel kızabilirim belki ama
Hayatınızda başarılar size.

Kul hakki mi? Hakaret edip terbiyesizlik yaparken neredeydiniz?

uzun zamandır kendimde değildim buraya girip bakayım dedim ortam kaos

Eskiden üniversite “kazanılan’’ bir okuldu, şu an köklü üniversiteler ve iyi bölümler hariç sadece “yerleşiliyor’’. Kontenjan çok fazla, çoğu bölüm dolmuyor bile. Puanlar düşük. Kişinin okumasına ailesi izin vermiş desteklemişse, ekstrem bir durum yoksa zeka seviyesi vasat olanlar da üniversiteyi okuyup bitirebiliyor. Üniversite artık vizyon ve görgü kriteri değil ne yazık ki. Bunun en bariz örneğisiniz. İnsanlar sizi tanımaz etmez. Ne kini güdecekler? Sadece kızıyoruz bu kafada olmanıza. Gidin züccaciye gezin siz, belli ki idrak edemiyorsunuz söylenenleri.

Başka yorum yazmayacaktım aslında ama dayanamadım. Bence biraz sakin olun. Babanızla alakalı konuda fevri davrandığınız için babanızı zor durumda bırakmıştınız, şimdi yine fevri davranıyorsunuz bu sefer kendinizi zor durumda bırakacaksınız. Hakaret ettiğiniz insanlar gençliğinize verir geçer belki ama yarın bir gün dava açılırsa ne olacak? Hayat böyle yaşanmaz. Eleştiriler ağrınıza gidiyorsa ifade edin kimse bir şey demez ama insanlara saygısızlık yaparsanız onlar da cevap verir. Başınız böyle çoook belaya girer daha

Grambel kim?

peki... içi dolu bi peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…