Graham değil neyseAl beni Graham. Çeyizim hazır bile
Kul hakkı falan da geçmiş bir yerde. Ya benim kanayan gözlerimin hakkı?Bu arada kalplerin kırıldığından falan bahsetmişsiniz
Ama insan olmanın defosu da bu inanlar kalp kırar insanlar yardım eder
Hem iyi hem kötü şeyleri yaparlar
Her zaman da dikkatli olmaz insan oldukları için
melek değiliz olmayacağız
Ben tanımadığınız insanlara kalbiniz nasıl kırılıyor anlamıyorum
Noktalama işareti kullanacak kadar saygı duymadığınız ortamda yana yakıla dert anlatırken iyiydi.
Calci yanlış biliyomuşsunAl beni Graham. Çeyizim hazır bile
Hakaret edilmediği sürece alaycı tavrın dava konusu olmayacağını biliyor buradakiHii Tamam senin alaycı tavrın da dava konusu not ettim bunu
Gözlerinin hakkını h.ram et.Ya benim kanayan gözlerimin hakkı?
Aynen sende olmayandan
Farkeder mi sonuçta kocaCalci yanlış biliyomuşsun
Alaycı tavrı hakaret olarak kabul etmiyorlar yalnız.Hii Tamam senin alaycı tavrın da dava konusu not ettim bunu
Hakaret demedim.Alaycı tavrı hakaret olarak kabul etmiyorlar yalnız.
Bana etsene diğer üyelere ettiğin hakaretlerden.
O kadar eminim ki karsima geçip tekini diyemezler nerde o yürekHaklisin, kirici yorum hos degil ama uzulme sonucta kimse kimseyi gormuyor diye sallayip duruyor soyle dusun karsina gecse cogu yorum yapamaz, sıkma canini
BekliyorumHakaret demedim.
Sen bu hakaretleri edebilir misin karsimizda peki?O kadar eminim ki karsima geçip tekini diyemezler nerde o yürek
Benimde hazır kısır yapabiliyorsan sana güzel tabaklarımdan veririm içi senden dışı bendenAl beni Graham. Çeyizim hazır bile
Google a yazarSen bu hakaretleri edebilir misin karsimizda peki?
Hadi yaz yalvaririm lütfen yaz ya hahsjsjdjdjxjc trol müsün senCanim ya. Lisansimi, bildigim dil sayisini, su an hangi universitede hangi alanda yuksek lisans yaptigimi yazarsam bu yazdigindan utanirsin.
Cevaplarin bile oyle sig ki..
Siz herhangi birimizle yuz yuze geldiginizde rahatca “gerizekali”,” at gozluklu” diyebilir misiniz? O kadar yureginiz var mi?O kadar eminim ki karsima geçip tekini diyemezler nerde o yürek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?