Neden böylesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O tür insanlara cevap verme bile kendi küçük dünyalarında mutlu olmaya çalışıyorlar onlarida çok gormuyorum. .her insanın derdi oluyor kim bilir ne dert sıkıntı çekmişlerdir. bir şekilde öfke problemi yasiyor olabilirler .. bu yüzden aldatan kadınlar veya erkekler harici diğer kişilere empati yapmaya çalışıyorum genelde ,adet öncesi dönemime denk gelmediyse :)

Yeni üye diyo gördün mu acaba at gözlüğünü ci kar görürsün cankm
Okumak bana maddi kazanc saglamicak elimdeki parayi ceyize yatirim diyen biriyle tarismaya bile degmez evlenmeyi ceyizi egitimden daha onemli goren bir z gelmis bizi begenmiyor egitim diye bir seymi kaldi yazmis kendi konusunda arkadaslar uğraşmaya cidden degmez ..

Daha dün dedim konu sahibine önce bilgi sahibi ol sonra fikir belirt diye. Ama yapmıyor. Böyle sürekli bir yerlere saldırarak konuşmayı hak aramak sanıyor.
Böyle devam ederse gerçek hayatta başına çok iş açar. Babasından başlamış zamanla kendisine de gelir sıra.

Konu sabihinin başka bir konuda bana g.lı demesi yüzünden banlanmıştım aman dikkat bize tuzak olabilir bu konu
Konu sahibinin amaci bu sanirim. Ortalik karistirmak. Agzi bu kadar bozuk olup, kendine bakmayip kendine ayna tutmayan birisi orta kusagi suclayarak 2000 sonrasini yanina cekerek cemkirmek belki de hedefi....Amac sadece ortaligi velveleye vermek. Bu konuya bos yere yazip prim yaptirmayin kizlar...Bos bir konu zaten.

İçinden çıkamadığım bir sorunum olsa Pollyanna arkadaşlarıma danışmaktansa buraya yazmayı tercih ederim, çoğu kişi objektif bir şekilde yorum yapıyor. Birçok görüşü değerlendirip ona göre hareket etmek gayet mantıklı ama siz eleştiriye açık olmadığınız için her şeyi ters algılayıp insanlara saldırıyorsunuz. Bu şekilde hareket etmek sizi geliştirmez, daha da aşağıya çeker

Eğleniyoruz yav, yoksa konu sahibine nasihat falan verilemeyeceği ayan beyan ortada. Nasihat anlayıp uygulayacak olana verilir.

Anlamazsınız yorum var yorum vaaaaar

Ee neden korkuyoyumm diyorsun git soyle babana hadi yapsana babanda gidip ben yazmadim evdeki ceyiz düzen kiz yazmis desin ozur dilesin konu kapansin e haydee
Hakkim sana h.ram olsun cidden ya bu kadar çirkin bi dil olamaz

Ben aslında anladım asli nda doğru belirli bir kesim.var kabadayı gibi ahkam kesiyor tarzları hoş değil ama muhatap olmak istemiyorum. Nasıl olsa hepsinin bugün bir derdini okuyacaz burdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…