Hâlâ usanmadin yani başka işin yok mu git kocana yemek yapKonu sabihinin başka bir konuda bana g.lı demesi yüzünden banlanmıştım aman dikkat bize tuzak olabilir bu konu
evet, "22 yaşındayım, sevgilim yok ama çeyiz düzmeli miyim" şeklinde bir konusu var. orada demiş. okurken benim sinirim tepeme zıpladı.Konu sahibi "gerizekali" mi demis? Kendine hic ayna tutmuyor o zaman.
Okumak bana maddi kazanc saglamicak elimdeki parayi ceyize yatirim diyen biriyle tarismaya bile degmez evlenmeyi ceyizi egitimden daha onemli goren bir z gelmis bizi begenmiyor egitim diye bir seymi kaldi yazmis kendi konusunda arkadaslar uğraşmaya cidden degmez ..Yeni üye diyo gördün mu acaba at gözlüğünü ci kar görürsün cankm
PekiHâlâ usanmadin yani başka işin yok mu git kocana yemek yap
Böyle devam ederse gerçek hayatta başına çok iş açar. Babasından başlamış zamanla kendisine de gelir sıra.Daha dün dedim konu sahibine önce bilgi sahibi ol sonra fikir belirt diye. Ama yapmıyor. Böyle sürekli bir yerlere saldırarak konuşmayı hak aramak sanıyor.
Kıvama geldinizYeni üye diyo gördün mu acaba at gözlüğünü ci kar görürsün cankm
Gizli isimle yaziyor klavye delikanlisi sonrada ühüü cok koykuyoyummmDaha dün dedim konu sahibine önce bilgi sahibi ol sonra fikir belirt diye. Ama yapmıyor. Böyle sürekli bir yerlere saldırarak konuşmayı hak aramak sanıyor.
Konu sahibinin amaci bu sanirim. Ortalik karistirmak. Agzi bu kadar bozuk olup, kendine bakmayip kendine ayna tutmayan birisi orta kusagi suclayarak 2000 sonrasini yanina cekerek cemkirmek belki de hedefi....Amac sadece ortaligi velveleye vermek. Bu konuya bos yere yazip prim yaptirmayin kizlar...Bos bir konu zaten.Konu sabihinin başka bir konuda bana g.lı demesi yüzünden banlanmıştım aman dikkat bize tuzak olabilir bu konu
Of sana mi sorcamDaha dün dedim konu sahibine önce bilgi sahibi ol sonra fikir belirt diye. Ama yapmıyor. Böyle sürekli bir yerlere saldırarak konuşmayı hak aramak sanıyor.
Gizli falan değil herşey orta takma ad kulanan sensin rezilGizli isimle yaziyor klavye delikanlisi sonrada ühüü cok koykuyoyummm
Yapıcı eleştiri diye bişey duydun mu sen ?Eleştiriye açık olmak gerekli hayatta gelişebilmek için bence
O yüzden burayı da seviyorum
Ee neden korkuyoyumm diyorsun git soyle babana hadi yapsana babanda gidip ben yazmadim evdeki ceyiz düzen kiz yazmis desin ozur dilesin konu kapansin e haydeeGizli falan değil herşey orta takma ad kulanan sensin rezil
Eğleniyoruz yav, yoksa konu sahibine nasihat falan verilemeyeceği ayan beyan ortada. Nasihat anlayıp uygulayacak olana verilir.Konu sahibinin amaci bu sanirim. Ortalik karistirmak. Agzi bu kadar bozuk olup, kendine bakmayip kendine ayna tutmayan birisi orta kusagi suclayarak 2000 sonrasini yanina cekerek cemkirmek belki de hedefi....Amac sadece ortaligi velveleye vermek. Bu konuya bos yere yazip prim yaptirmayin kizlar...Bos bir konu zaten.
Anlamazsınız yorum var yorum vaaaaarİçinden çıkamadığım bir sorunum olsa Pollyanna arkadaşlarıma danışmaktansa buraya yazmayı tercih ederim, çoğu kişi objektif bir şekilde yorum yapıyor. Birçok görüşü değerlendirip ona göre hareket etmek gayet mantıklı ama siz eleştiriye açık olmadığınız için her şeyi ters algılayıp insanlara saldırıyorsunuz. Bu şekilde hareket etmek sizi geliştirmez, daha da aşağıya çeker
Hakkim sana h.ram olsun cidden ya bu kadar çirkin bi dil olamazEe neden korkuyoyumm diyorsun git soyle babana hadi yapsana babanda gidip ben yazmadim evdeki ceyiz düzen kiz yazmis desin ozur dilesin konu kapansin e haydee
Gördüm şimdiKonu sabihinin başka bir konuda bana g.lı demesi yüzünden banlanmıştım aman dikkat bize tuzak olabilir bu konu
Duymadım anlatırsan öğreneyim gelişmeye hazırımYapıcı eleştiri diye bişey duydun mu sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?