neden bu ayrımcılık?

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
bugün sözlüm bize gidelim dedi yiyecek bişeyler aldık gttik.gitmez olsaydım hersey gayet iyi giderken yada ben öyle sanırken telefon çaldı arayan sedef (eltim olur kendisi aynı zamandada ailenin gözdesi:) )
neyse kaynanamla konustular kapattılar.kaynanam geldi yne ballandıra ballandıra anlattı sevgili elticiğimi bi övgüler bi övgüler.zaten ne zmn bir aray gelsek sedefin kendi yok ama muhabbet hep onun üstüne kurulu sıkıldım artık.neyse gelelyim asıl konuya
k.pederim işten geldi h.geldin baba dedim sende h.geldin kızım dedi insan bi elini uzatır bi öpeyim misafr gelmişim dmi.öpiyim baba dedim duymadı yada işine öle geldi bilmiyorum gecti oturdu sonra sözlüm lavaboya gitti.k,pederim ne zmn geldiniz kızım dedi.oluyo bkaç saat baba dedm.ne dese beenirsiniz bu ne ya iki günün biri burdasınız (ki hiçte dediği gbi değil ) dedi gülerek.(sorsanız şaka yapıyo böyle şakamı olur) niye baba istemiomusun bizi ziyarete geldik dedim bende gülerek sustu bişey demedi üstüne kayananam ne dese beenirsiniz kızın aradı dedi k.pederime kim dedi k.pederimde sedef sedef dedi oda.hiç bişi demedim bozuntuya vermedim sözlümede anlatamadım .içim içimi yiyo.bi bakıorum melek gbi davranıolar bi bakıorum istemio gbi.hele söz konusu sedefse beni bi hiç yerine koyuyolar.şimdi okuyanlar sedefi kıskandığımı düşünecek belkide ama tek ricam kendinizi benm yerime koyarak okumanız ve öyle yorum yapmanız.çünkü çok yalnız hissediyorum kendimi çok dışlanmış hissediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
sedef çok itaatkar bi gelinse, senin de ondan örnek almanı istiyor olabilirler. sedefe sorsan onu da beğenmiyolardır belki. benim babaannem gelinlerini kendileri yokken övermiş. anneme dermiş ki diğer gelin böyle böyle yapıyo, diğer geline de yani yengeme de annemi övermiş :) anneme sorsan çok dertli kaynanasından. yani özetle takma kafana

ben aynısını hıssederdım

bence şaka yollu söyle
sedefte aılenın gozdesı bak bugun boyle boyle oldu
ılerıde belkı bende sedeften bıle ote olurum
belkı ona da bana boyle boyle takıldıkları gıbı takılmıslardır de

sonrada gıdılecek zamanlarda baska bahaneler üret
şikayet değilde şaka yollu nişanlının aklına düşür bakalım ne diyor?

Son düzenleme:
tam bir öküz aile profili gelen gelin adayına 2 günde 1 burdasınız kendi oğullarına babanız bunu söylese yer yerinden oynar siz onu bunu bırakında bu aile ile uzak mı oturacaksınız bu benm için önemli ve kesinlikle uzak olun !!!!

ayrı oturacaz allah nasin ederse nişanlıma söylerdim ben bunu ama oda bıktı arada kalmaktan evdekilerle kavgada etse baırıp çaırsada sedefi ve onun kocasını çok tututyolar savunuolar bişey dedirtmiyolar ben agzımı açıp sözlümebişey dediğim zamanda ben hepsini görüyorum bide sen söyleyip nie üzüyosun sen yanımda olmıcaksan km olcak bras destek ver can sıkcak konuları bırak ztn yalnızım dio nabcamı sasırdım artık offf

Sanırım sözlümle paylaşırdım bu durumu.. Bende sözlüyüm, sözlümün erkek kardeşi yok bir kız kardeşi var o da benden 8 yaş küçük

Dediğin gibi kendimi senin yerine koydum da, kesin söylerdim ben sözlüme böyle böyle konuşuluyor istenmiyormuşum gibi hissediyorum kendimi, sıkılıyorum bu yüzden de derdim. Tabi bu sözlünün hoşgörülüğüne de bağlı biraz, ben sözlümle rahatça konuşabilirim böyle şeyleri ama senin sözlünün yapısını bilmiyoruz..

he asıl sorunda bu zaten ben sedef deilim onun gbi olamam olmak zorunda da deilimki am onlar hep sedef gbi olmamı istiolar benmde dier eltiminde bıktırdılar artık.ki gözde olmak için sedef gbi olmak gerekiosa ben hiç istemiyorum bunu kaynanam telefonda konusrken sedefe gerizekalı manyak falan diye konustu tabi gülerek emnm kötülüüne demedi çok sevio onu sevsinde ztn.sonra telefonu kapadı banada dioki büşra sanada derm gerizekalı faln kırılma kötü nietli demem ben dio.ben sevmem öle şeleri ii olmak için öle cıvık ve yapmacık olcaksam bide üstne gerizekalı dedirtceksem kendime bıraksınlar ben kötü olayım

Nedir bu gelinlerin çektikleri ya pes doğrusu. Zaten sizin gibi böyle el üzerinde tutanlar önemsenmez saygıda kusur etmeyen insanlar nedense değersiz olur.Hiç bir anlam veremiyorum bu erkek ailelerine

o zaman az goruselım sorunlar daha azalır
sende bende daha rahat ederız de bence
yanı kendı bıle aılesı ıle boyle sorun yasıyorsa sende yasarsın ıster ıstemez
kendı etkılenıyorsa bıle sen kendını boyle bır psıkolojık olaya mahkum etme
dısarıda dolasalım yuruyelım eglenelım guzel gecsın zamanımız gulelım de
ne bılıyım bunlar geldı sadece aklıma

Canim benim insan genc olunca nelere kafa yorarmis, kesin bende senin yasinda öyle düsünürdüm.
Ama gercekten degmez simdiki aklimla sunu diyebilirimki sen ve esin bir aile olacaksiniz insallah, gerisi dis kapinin dis mandali.
Esine dört elle sarilir gerisi seni ilgilendirmesin, sen, hayatarkadasin ve gelecekteki evin ve yuvan gerisini hiiiicccc takma.
Ben ve esim öyle yaptik, kimsede bir laf söyleyemiyor, kale güclü olunca nedense dilleri tutuluyor.

inanın çok zorluyoruk kendimi takmıyım diorum ama olmuo diğer gelini gözüme gözüme sokup bana böyle davranmalrı gücüme gidiyor.anlatmak istiorum sözlüme bu durumu ama nasıl uygun dille anlatırım konuya nasıl grerim bilmiorum hiç

ayrı oturacaksan sallama onlar sedef desinler sende onlara başka birini öv eğer enişten varsa onu öv bakalım senin övmene nasıl tepki verecekler sözlünüde üzme anlayışlı biri gibi geldi bana

allah razı olsun sözlümden yok zamanda bir dediğimi iki etmez hep gönlümü yapar bu ailesi böle yapmasa hersey çok güzel olcak.ama bende susup susup tasıorum sonra bir patlıyorum sayıyorum sözlüme agzıma geleni .ailesi yüzünden onun gözünde kavgacı ters bir insan oluorum.hep sinirlisin çok sinrlerine hakm olamıosun haklıyken haksız duruma düşüosun dio.doğruda söylüo sinrlerm yaprndı artık mutlu olmak istiorum

en guzeli cok fazla gitme zaten 2 gunde bir burdasınız dedigine gore belliki cokda istemiyorlar sende uzak tut kendini belkide ozaman kıymete binersin bellimi olur

valla ben 9 senelik ilişkinin son 3 ayı nişanlıyım evlerine falan gitmiyorum baba falanda demiyorum diyemiyorum ya ben çok soğuğum ya da sen fazla samimi olma yanlısısın sözlü derken kendi aranızda bi sözmü bu, hani çiftler kendi aralarında yüzük takıyolarya, öylemi

hadi çok fazla gtmeyerk k.pedere karsı tepkimi koydum diyelim kaynanama nabmalıyım.kadın sedef dio baska bişi demio yemn ederm yoruldum artık sürekli onu anlatmasından.he bide su var kadın milleti övmeye bayılıo btek sedef deil baskalrınıda.atıorum ayse die brnden bahsedio komsu kızı falan tutuo sözlüme dioki ay oda bi güzelleşmiş bi görsen çok tatlı kıs.ne alaka şimdi bu ya deliricem artık bir deil iki deil.hadi beni aşalamaya çalışıo desem bugünde söle bişi dedi keske bkaç kilo daha alsan tam fıstık olursun ztn fiziin çok güzel iice toplarsın dedi.sonra b kadın sözlümle beni görmüş evlendik sanmışta kaynanama gtmiş oglunun karısı ne kadar güzelmiş maşallah btn gelinlern brbrinden güzel demiş onları anllatı.aşalıyo olsa böle konusmaz nie böle yapıolar anlayamıorum.

hayır aileler arasında sözlüyüz 4 gün sonrada nişanımız var canım haklısın banada nişnalnmadan gtmek doru gelmezdi ama byerden sonra diosunki ben o ileye gelin olucam alışmam lazım diosun kaynasmak istiosun..

zaten böyle ufak ufak sorunlarımız var sözlümde farkında gitmezsem bu sefer o bana kırılıo zorlamaz biliorum am aonun yüzünü neden asayımki o bana bu kadar iyiyken aileme bu kadar iyiyken
benm babam sözlümü 1 hafta görmese özledim gelsin dio.ama onun ailesi hiçbişey yapmadığım halde böyleler tamam sevmemeiş benmsememiş olabilirler saygı duyarım.ama 4 gün sonra nişanımız var olay bu noktaya gelmişken varsa bi kurdun içinde tut nie hzur kaçırırolar

ben bir taktik geliştirdim belki sizin işinizede yarar bende çok agrasif biriyimdir sinirlenirim en ufak haksızlığa ama kendimce bir çözüm yolu buldum bu KENDİNDEN KÖTÜLERİ DÜŞÜN kısacası sana diyelim o sedef hanımı övüyorlar o sırada şunu düşün allah göstermesin ya nişanlıma bişey olsa bu övmeleri benim için nekadar önemli olacak ama nişanlım iyi sağlıklı ben iyim şükür sağlıklıyım bu kadın söylensin dursun sedef sedef bana ne zarar verebilir ki hiç bence deneyin işe yarıyor sakinleştiriyor insanı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…