neden bu ayrımcılık?

bende derdim
gerçi bi kaç keresinde banada öle şeyler söylenmişti eşime söylemiştim oda bana şaka yapmışlardır ya demişti

bu erkek tarafı ne kadar şakacı oluyo değil mi

Demek ki kayınbabanızın (şaka yoluyla söylemiş olsada) dediği gibi o kadar gitmemeniz gerekiyor oraya.

Zaten her yerde dediğim gibi nişanlı dahi olunsa aile ziyaretleri bu kadar olmamalıdır.

Sonra ya gelin gelip gitmekte zorlanıyor (nedense sözlüyken olmuyor bu)
hemde arada gereksiz samimiyetlerden doğan konuşmalar oluyor her iki tarafıda üzebilecek.

Saygılı ve gülümseten iletişim ama mümkünse mesafeli olmalı.

..............

Demek ki elini öptürmek istememiş, buna takılmayın; keşke herkes şu el öptürme merakını bıraksa bir köşeye.

eski konunuza şimdi baktım.

bu eve mi gelin gideceksiniz?

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/494439-fikirlerinize-tecrubelerinize-ihtiyacim-var-yardim-edin-lutfen.html
Bu da eski konun...
Kusura bakma ama sen bu kafayla daha çok yanarsın haline...
Evlenip de mutsuz olunca buraya gelip daha çok konu açarsın sen

Nedir bu sedefin kaderi bilemedim
Arkadaşım sana daha evvelde söyledik,kaç kurtar kendini diye.
Sen sedefi kıskanacam diye,gerçekleri göremez oldun
Bak zayıflamışsında.sırf sedefe olan kininden.
Hem sedefe kızma.sadece sedef suçlu değil.
Sedefi sözlünün ailesi çok seviyorsa,sedef sevilen bir insansa.bunda sedefin bir suçu yok.

ayy sinir oldum ya allah sabir versin canim, kendini dislanmis hissetmekte haklisin, ama bence sözlüne söyle bunu oda annesine tatli bir dille anlatsin ayrimcilik yapmamasi gerektigini,senin üzüldügünü..umarim hersey en kisa zamanda yoluna girer :)

hala sözlümle yengesi arasında önceden ilşki olduğunu söyleyenlere birlkte olduğunu düşünenlere hayretlerim şaşıyo.
arkadaslar herseyi temize çekiyorum bu sedef sözlüm k.pederm kaynanm oturrken uzanmış olan sözlümün bacaına yatmış tv izlemiş(kaynanm kaynpederm yanlarndaymıs ,ışıkları kapatıp taptıkları şakalar diğer kaynımla olanlar,evet sözlümle btanem falan die konusomus ve sözlümde normal karsılıyomu bunu..gereksiz bir samimiyetleri olmuş evet doğru ama bunu ilşki olarak adlandırmak çok saçma.diğer konularmdada bunu anlatmaya çalıştım ama sözlümü koruyor oldum.akıl saglığı yerinde olan biri sizce önceden yengesiyle ilşki yaşamış birini içine sindrip evlenmeye doğru gidermi.lütfen konumu saptırmayın yardımcı olmaya çalışan arkadaslarında aklı karısıo
sedef i kıskanıo demişler evet kıskanıorum ama k.pederm ve kaynanamın ona olan sevgisini deil.sözlümle o kadar gereksz bi şklde samimiyetlernn olmasını kıskanıorum (ki artık oda kalmadı) ama zamanında ben bunu çektm ve haklısınız bu sedefekarsıu takıntım oluştu adını duymaya tahamülüm yokken kaynanamın her lafta onu anlatmasına ve saygımı bozmamamk için susmak zorunda kalmama sinir oluorum benm sorunum bu sedefn kendi değil.ayrıca sevgili kaynanam beni ne zmn görse hep baska kızları övüyo bide dönüp sözlümden onay beklio öyle değilmi diye.benm canımı sıkan şeyler bunlar..lütfen artık ne bu konumda ne diğer konumda kendi yorumlarınızla ulaşmış olduğunuz hayali sonuçları değil gercekleri görerek yorum yapın.teşekkr ederm hepinize

kayınpederınde pek patavatsızmıs...
sedef daha cok kazanıyorsa yada ailesı daha zengınse kesın ondan okadar ilgi goruyodur

Cnm emin ol eltinde şikayetçidir bu durumdan ama tabi yüzlerine karşı degil oda onları kırmamamk için sessizdir... bizdede aynı mevzu var kaynana, görümce ve kaynımlar eltime sürekli benden söz ediyorlarmış oda aklına eseni söylüyormuş ileri geri bide gelip bana anlatıyorlar bunlar klasik şeyler ben tabi kasılmıyorum beni seviyorlar diye çünki biliyorum onların huyunu benim gözümden bakarsakda eltim 7/24 kaynanalarda ona harçlıklar vermeler vs...beni anlatıyorlarki bak ona böyle yapıyoruz o bize böyle yapıyor sende böyle ol, demek onların maksadı yoksa beni çok sevdiklerinden falan degil oda anladı zamanla sanıyorum artık pek duymuyorum böyle şeyler hepsi geçer düğünden bir müddet sonra sıkma canını...

walla ben senin yerinde olsam sözlüme durumu anlatırdım ve rahatsızlıgımı dile getirirdim ve bunun kıskanma ile ilgisinin olmadığınıda altını çize çize belirtirdim gerisini onun halletmesi ailesini uyarırmı bu konuda başkamı bişi yapar bilemem tabii sözleünü sen tanıyorsun baktın hala devam ediyor senin aileninde sözlüne aynı şekilde bir kaç kere davranmasını sağlamalısın ki anlasın senin neyi ne hissettiğini nasıl rahatsızlık duyduğunu..yani ben olsam öle yapardım etki tepki meselesi ibi bir durum ..anlatırsın anlamıyorsa benzerini yaparsın anlar insanlar böyledir.....

ben sözlüme bu konuyla ilgili tek kelime etmediğim halde o babasıyla konusmus annem büşranın yanında sedefle konusuo hava atar gbi hareketler yapıo sürekli baska kızları övüp benide konuya çekmeye çalışıo böle böle soutcak kızı kendinden susuyosa edebnden susuyo kız ama üzülüo falan die.k.pedermde ben bin kere söyledm gereksiz konusuosun açma agzını heryerde dedm annene beni dnlemio demiş.tamm sözlüm için susuorum sabrediorumda sabırda byere kadar bi iki güne kadar nişanım var.yne sözlüm kendi dio bana nişanda bile sedfle annem seni kıskandırmaya çalışcak sakın aldırma die bilio çnkü huylarını.ama ben burda sedef die kaynana die dert anlatnca kıskanç damgasıı yiyip geciliorum.ben nasıl bu insanlara karsı gardımı alırım nasıl umursamadıımı belli ederm lütfen bu konuda yardmcı olun.onlar yznden huzurumun bozulmasını istemiorum artık

canım yaa bence nolursa olsun takmamaya çalış bikulağından girip ötekinden çıksın sözlünede süreklii söylenirsende oda bunalır yanında ol dediği gibi sedefse sedef ne abartmışlar yanii tamm sevebilirler ama sana öyle elinii vermemeler bide ikigüne bir gelionuz demeler falan çook yanlış ama dediğim gibi sevdiğin adam için duymazdan gel saygıda kusur etme sevip sevmemeleri onların bileceği iş çokta sıkma canını

ayyyy ben yazıyı görmemiştimmm şimdi gördüm ve arkadaşlar bu yazıyı okuduktan sonra ben bu konuya yorum yapmaktan vazgeçiyorum .Sen boşver kızım bence bunada alışırsın sözlünle olan gereksiz samimiyeti sana dokunmadıysa ona rahatsız olmuyorsan bence şu anki sorununa hiç rahatsız olmamalısın boşverrrrrrrrrrrr

çok biliosun dimi herseyi beni ne kadar tanıosun sözlümü ne kadar sadece okuduklarınla kendi kafanda bi yargı kuranlardansın sende artık o öle deil bu böle deil demekten vazgeciorum bnde sen ve sen gbi düşünenler buyursun düşünmeye devam etsn derdme derman bulayım derken yeni dert alamam basıma

bak bi yol göstereyim sana ; sana kaynanan yada herkimse sedefi anlattıkları zaman övdüklerinde falan sende " aaa.. evet sedef cok tatlı bende sizin gibi düşünüyorum çok becerikli walla doğru söylüyorsunuz" gibi onların sözlerini övmelerini onaylayıcı cümlelerle destek verirsen bi süre sonra senin kıskanmadığını aksine onlar gibi düşündüğünü zannedip sedefi sana anlatmaktan vazgeçeceklerdir buna emin ol...cünkü sana sedefi anlatmaya yada seni kıskandırmaya değer bir tarafı olmadığını zaten seninde onlar gibi düşündüğünü düşüneceklerdir dene gör!

canım senin geçmiş konundada bunlar konuşuldu ya sen sedef konusu açma buraya ya da yorumlara tepki gösterme,sedefe alışmaya bak bu kadar sevildiğine göre vardır bi kerameti

walla ne yalan söyliyim ben çok biliyorum herşeyi haklısın ve bu huyumuda çok severim :)sen ve senin gibi düşünenler demekle kendi söylediklerinle çelişiosun tatlım benim seni tanımadığım gibi sende beni tanıyamazsın o yüzden benim düşüncelerimle nası biri olduğuma sende karar veremezsin kaldıki burda zaten kimse kimseyi tanımıyor herkes yazılanlarla yorum yapıyor...ama ben çok bilirim herşeyi evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…