neden bu ayrımcılık?

Hayretten küçük dilimi yutmak üzereyim. Böyle bi adama hala sözlüm deyip, 3 gün sonra nişanlanmayı mı düşünüyosun? İnanamıyorum. Muhtemelen kendi ailenin bu durumlardan haberi yoktur. Yazacak bişey bulamıyorum. İğrenç ki ne iğrenç. Aile boyu........Sen de bu ailenin bir parçası mı olmak istiyorsun? 21 yıldır hayalindeki evlilik bu muydu?

konu sahibinin diğer başlığı o kadar yer etmiş ki bende;elti sedef diye okur okumaz hatırladım
ve yine söylüyorum bence sedef'i bir kenara bırakıp sözlünüz hakkında iyice bir düşünün
yengesiyle ışığı söndürüp el şakaları yapan,yengesinin bitanem hayatım gibi maksadını aşarak kullandığı hitaplara sessiz kalan,yengesinin
dizlerinde yatıp film izlemesine müsade eden ve ölçüsü olmayan bir adam
diğer başlığınızda size bu konuda söylenebilecek her şeyi söylemişti arkadaşlar.
ilişkiye hala devam ettiğinize göre kabullenmeniz gerek

Son düzenleme:
Canım aynı şey benimde başıma gelmişti. Biz eşimle sözlüydük. Abiside henüz nişanlıydı. Ama onu 5-6 seneden beri tanıdıklarından ve bende biraz mesafeli olduğumdan onla daha sıkı fıkıydılar. Mesela eltimde okuyordu bende. Kpin büyük oğlu o zamanlar yurtdışında olduğundan eltime kontör alırdı konuşsunlar diye, yada özel günlerde hediyeler falan. Hatta eşim bir gün bana da kontör almasını söylemiş kp de nişanlanın alırım demiş. Çok da lazım sanki gibi eşimde söylemiş. Neyse kv benim yanımda telde konuşurdu kızım nasılsın 2 gündür aramadın merak ettim falan da filanda. Can ciğer kuzu sarmasıydı. Hepsinin ağzında eltimin adı. Çok severlerdi. Neyse bunların düğün zamanı olayları oldu. Şimdi eltimden kötüsü yok. Hatta alınan kontörler için bile şimdi o kadar kontör alırdı baban bi oğlumu aramazdı bizi aramazdı bile der kv. Demediklerini bırakmazlar. Aradan 5 sene geçti halen eltim için etmedikleri laf kalmaz. Tabi şimdide beni el üstünde tutuyorlar. KV bana seni ayrı bir severim bile diyor. KP kızım kızım diyor. KV derki baban kendi kızı olsa senin kadar sevmez der. Ben halen mesafeliyim. Evleneli 2 sene oldu halende öyleyim. Mesafe derken aramda her zaman bir mesafe koyarım. Çok samimi olmam yani.
Demek istediğim bunlara takılma kendini yer bitirirsin. Gün gelir devran döner rotalarını sana çevirirler. Sen saygında kusur etme ama çokda samimi olma. Sonuçta kv-kp. Laçkalaşıyor samimi olunca aranızdaki ilişki.
Sözlünde farkındaymış kendi ağzıyla diyormuş. Önemli olan sözlünle olan ilişkin. Bırak Sedef'i severlerse sevsinler. Seni daha az sevsinler. Onlar seni çok sevmiş neyine yarayacak ki. Olaki Sedef ile de bu konuları konuşma ve aslamı asla kv-kp hakkında bir şey bile deme. Çünkü eltiler ne kadar samimide olsa eninde sonunda ufak bir kapışma oluyor. Sanki kumalar.

zaten konu sahibi o konusunda da bu olayları değil, eltinin değer görmesini klıskanıyordu,
işlginçtir ki nişanına bir kaç gün var hala aynı yerde

Amanede ve Elti Sedef adını görür görmez hatırladım

O zamanda demiştim yine diyorum..Herşeyi sindirdinizde bir tek kayınvalide ve kayınpederinizin Sedefe olan aşırı sevgisini mi sindiremediniz?

evlendıgınde sedefle yakınmı oturacaksınız ?

Ben olsam uzak dururum.Beni yok sayarlarsa ben de onları yok sayarım.
Ben de sedef gibi telefonla ararım o kadar
Özlesinler seviyolarsa

Valla mı yaa İlginçmiş
Dizine yatıp film izlemek mi?Eşimle bile pek sık yapmadığım bişeydir

ne sedefmiş yahu anlat anlat bitmedi sedefin suçu ne ki sevdirmiş kendini ailenin gözüne girmiş herşeyi kaabullendiniz bunumu hazmedemiyorsunuz

Sen ne sanıyorsun ki sana iyi davransalar yine üzerler en iyisi bu duruma alışmak kendi ailen gibi asla olamazlar yaşlılar dersin olgunluk beklersin oda yok elin iyisi olmaz ,hep üzerler ,bu alış

Sedef konu sahibinde takıntı haline gelmiş; hiç kimseyle falan ilişkisi yok. Öyle olduğuna inandırmış kendini.

Çok yakınlar, sedef kaçarak evlenmiş, mecburiyetten kayınbiraderlerle aynı odada uyumuş, çok rahatmış(?) konusahibini armaz sözlüsünü ararmış?

Offf valla midemi bulandırdınız yaa, nasıl bi millet olduk biz?

sedef arsız , rahat bır kadın olabılır ama suc sozlunde bana kalırsa ayrıca sen neden sedefı takıntı halıne getırıyorsunkı yakın oturma gbı bı durumunuz mu olacak ılerde ?
bırak kımı sevıyorlarsa sevsınler , sen kendıne bak ...
sozlunle sedefın arasında eskıden gecen seylerı kabullenebılecekmısın ?

Elti ve sedefi aynı cümlede görünce konu sahibini hemen hatırladım
Sedefi kıskanıyorsunuz.
Ama sizin sorununuz sedef olmamalı.
Sözlünüzle olan ilişkinizi gözdne geçirmelisiniz

o küçük beyinliler akılları sıra sedefi sana rakip göstererek seninde kendi kendine
bak sedefi çok seviyorlar, bende sedeften daha çok kendimi sevdirecegim diye hırs yapmanı istiyorlar, iyide bu teorileri ters tepiyoda farkında değiller

canım bırak onunla iyi olsunlar sen çabalıyosunda onlar bunu görmüyosa hiçte kendini üzme, hiç kendini dışlanmışta hissetme evlenince de cılkını çıkarıyolar o zamanda bu kadar samimiyeti sen istemezsin özelin kalmıyo çünkü.. bırak onlar sedefleriyle mutlu mesut yaşasınlar sen sözlüne bak o sevsin yanında olsun yeter..

Elti ve sedefi aynı cümlede görünce konu sahibini hemen hatırladım
Sedefi kıskanıyorsunuz.
Ama sizin sorununuz sedef olmamalı.
Sözlünüzle olan ilişkinizi gözdne geçirmelisiniz

Aynen elti ve Sedef ikilisini direkt hatırladım.
Birde bu konular hakkında konu sahibine sayfalarca mesaj yazıldığını.
4 gün sonra nişan var,herşey sindirilmiş Sedef'e olan sevgi sindirilmemiş.
Tamam evleneceksiniz anladım onu da bari ya bu kadar kıskanç olmayı bırakın ya da Sedef gibi kendinizi çoook sevdirmeye uğraşın.
Çünkü yapacak başka birşey yok.
Sedef'in yaptıklarını yapamayacağına göre kendini aileye daha çok sevdirmek için,Sedef'i
tahtından etmek için uğraşacaksın.
Ben izlemiyorum ama Hürrem'i izleyin derim.
O çok başarılıymış böyle konularda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…