hayır aileler arasında sözlüyüz 4 gün sonrada nişanımız var canım haklısın banada nişnalnmadan gtmek doru gelmezdi ama byerden sonra diosunki ben o ileye gelin olucam alışmam lazım diosun kaynasmak istiosun..
ben bir taktik geliştirdim belki sizin işinizede yarar bende çok agrasif biriyimdir sinirlenirim en ufak haksızlığa ama kendimce bir çözüm yolu buldum bu KENDİNDEN KÖTÜLERİ DÜŞÜN kısacası sana diyelim o sedef hanımı övüyorlar o sırada şunu düşün allah göstermesin ya nişanlıma bişey olsa bu övmeleri benim için nekadar önemli olacak ama nişanlım iyi sağlıklı ben iyim şükür sağlıklıyım bu kadın söylensin dursun sedef sedef bana ne zarar verebilir ki hiç bence deneyin işe yarıyor sakinleştiriyor insanı :)))
tabi bu tarz meselesi, ben pek kaynaşmak istemiyorum, ne kadar mesafeli olursan o kadar kıymetli oluyosun, nişanlımdanda benim aileme karşı bişey beklemiyorum, zaten evimizide ığdıra kurcaz aileler ankarada kalıcak evliliğimizin oturma sürecinde uzakta olmak çok işime geliyo açıkçası, Allah utandırmasın
sedef konusuna gelirsek, emin ol senin yanında övüyolardır o kızada sorsan kimbilir ne kadar dert yanar, seni seviyolarmı sence nişanlının ailesini, hissediyomusun sevgilerini
Sinir bozucu bir durum tabi, yarış atı gibi birbirinizle de yarıştırırlar bunlar yakında...
Boşvermeyi öğrenmenin zamanı gelmiş, zor olacak ama olacak.Sedefin ruhu bunları duuyor mu, sizin canınız sıkılırken sedef fosur fosur uyuyo olacak, bir süre sonra sözlünüz de bıkacak ve kötü olan siz olacaksınız.
Kayınvalideniz sedeften bahsederken siz de olayın icine dahil olmaya çalışın, sessiz kalmayın, onu onun silahıyla vurun. "aaa sedef mi aradı, aaa hakikaten sedef cook marifetli, aaa maşallah sedefe nazar değmesin" gibi iğrenc cümleler kurun, bir süre sonra o da söylemekten vazgececektir.
sende sürekli anneni anlat, ya da birinin kaynanasını anlat, bıktırana kadar anlat, şöyle iyi böyle iyi diye, bu da bi taktik belki anlarlar ne kadar sevimsiz bi durum olduğunu
bu iyi fikir
Konularina baktim simdi hepsi Bu Sedefle ilgili..Takinti haline getirme nedenin,sedefin sozlunle gecmiste olan iliskisi sanirim... Garip.. Ama bu kadar cok takma,kiskanmiyorum demissin ama,,kendinide kandiriyorsun.bal gibi kiskaniyorsun..
hemde cok..bunu once kendine itiraf et.ve bu sedef paronayasindan bir an evvel kurtul..hayatina bak biraz..kendin icin yasa.Baskalarini dusunup durma..
SEDEFsenin eltin degil,sozlunun ailesi kaynanan veya kayinpederin degil..
sozlulun aileleri..evli degilsiniz.Bu sifatlari tasimiyorlar henuz sizin icin..
bence boyle paronaya bir kafaylada evlenmeyin bence..
gecmiste yengesiyle iliskisi olmamis birini bulun,rahatlayin.
Konularina baktim simdi hepsi Bu Sedefle ilgili..Takinti haline getirme nedenin,sedefin sozlunle gecmiste olan iliskisi sanirim... Garip.. Ama bu kadar cok takma,kiskanmiyorum demissin ama,,kendinide kandiriyorsun.bal gibi kiskaniyorsun..
hemde cok..bunu once kendine itiraf et.ve bu sedef paronayasindan bir an evvel kurtul..hayatina bak biraz..kendin icin yasa.Baskalarini dusunup durma..
SEDEFsenin eltin degil,sozlunun ailesi kaynanan veya kayinpederin degil..
sozlulun aileleri..evli degilsiniz.Bu sifatlari tasimiyorlar henuz sizin icin..
bence boyle paronaya bir kafaylada evlenmeyin sakin bu cocukla ...
gecmiste yengesiyle iliskisi olmamis birini bulun,rahatlayin.
aaa bu sedef o sedefmiydi, bende diyorum ne çok elti sedef varmış
işin rengi değişti dur bi ben eski konuları hatırlıyım
Bunlar 3 erkek kardesler. Yenge son derece bonkor bir kadın eşi askerdeyken eşinin 2 kardeşiyle de yakınlaşmış.
Bu durumu k.valide ve k.peder bildikleri halde gelinlerine tapıyorlar. Ailenin mezhebi son derece geniş. Donup kalmıştık o donem.
Bunlar 3 erkek kardesler. Yenge son derece bonkor bir kadın eşi askerdeyken eşinin 2 kardeşiyle de yakınlaşmış.
Bu durumu k.valide ve k.peder bildikleri halde gelinlerine tapıyorlar. Ailenin mezhebi son derece geniş. Donup kalmıştık o donem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?