neden bu ayrımcılık?

tabi bu tarz meselesi, ben pek kaynaşmak istemiyorum, ne kadar mesafeli olursan o kadar kıymetli oluyosun, nişanlımdanda benim aileme karşı bişey beklemiyorum, zaten evimizide ığdıra kurcaz aileler ankarada kalıcak evliliğimizin oturma sürecinde uzakta olmak çok işime geliyo açıkçası, Allah utandırmasın
sedef konusuna gelirsek, emin ol senin yanında övüyolardır o kızada sorsan kimbilir ne kadar dert yanar, seni seviyolarmı sence nişanlının ailesini, hissediyomusun sevgilerini

mantıklı :) teşekkür ederim

işte bunu anlayamıyorum ne sevdikleri belli ne sevmedikleri canımı sıkmaktan geri kalmıyolar ama çokta fazla ilgileniolar aman kızım hasta olma aman kızım sobayı yakayım ayaklarını ısıt kaynanm kalkıo yerini bana verio önmde dönüo hizmet etmeye çalışıo ben yaparım desmede
haksızlık edemem öok kötüler diyemem ii huylarıda var sinir bozmalarıda böyle oluncada benm dengem bozuluo sunuda kabul ediyorum bende zaten bişileri çok kafaya takan briyim boşveremiorum sonrada böle yıpranıorum işte

Sinir bozucu bir durum tabi, yarış atı gibi birbirinizle de yarıştırırlar bunlar yakında...

Boşvermeyi öğrenmenin zamanı gelmiş, zor olacak ama olacak.Sedefin ruhu bunları duuyor mu, sizin canınız sıkılırken sedef fosur fosur uyuyo olacak, bir süre sonra sözlünüz de bıkacak ve kötü olan siz olacaksınız.

Kayınvalideniz sedeften bahsederken siz de olayın icine dahil olmaya çalışın, sessiz kalmayın, onu onun silahıyla vurun. "aaa sedef mi aradı, aaa hakikaten sedef cook marifetli, aaa maşallah sedefe nazar değmesin" gibi iğrenc cümleler kurun, bir süre sonra o da söylemekten vazgececektir.

sende sürekli anneni anlat, ya da birinin kaynanasını anlat, bıktırana kadar anlat, şöyle iyi böyle iyi diye, bu da bi taktik belki anlarlar ne kadar sevimsiz bi durum olduğunu

bunuda denedim zamanında ama ne fayda :))

Konularina baktim simdi hepsi Bu Sedefle ilgili..Takinti haline getirme nedenin,sedefin sozlunle gecmiste olan iliskisi sanirim... Garip.. Ama bu kadar cok takma,kiskanmiyorum demissin ama,,kendinide kandiriyorsun.bal gibi kiskaniyorsun..
hemde cok..bunu once kendine itiraf et.ve bu sedef paronayasindan bir an evvel kurtul..hayatina bak biraz..kendin icin yasa.Baskalarini dusunup durma..

SEDEFsenin eltin degil,sozlunun ailesi kaynanan veya kayinpederin degil..
sozlulun aileleri..evli degilsiniz.Bu sifatlari tasimiyorlar henuz sizin icin..

bence boyle paronaya bir kafaylada evlenmeyin sakin bu cocukla ...
gecmiste yengesiyle iliskisi olmamis birini bulun,rahatlayin.

Son düzenleme:

nasıl yaa? eltinin sözlünle ilişkisi mi varmış önceden?

Seni hatırladım.

Su Sedef kod adlı eltin, ailedeki tüm erkeklere is olan, hatta senin sözlünle de yakınlaşan kadın değil miydi?

aaa bu sedef o sedefmiydi, bende diyorum ne çok elti sedef varmış
işin rengi değişti dur bi ben eski konuları hatırlıyım

aaa bu sedef o sedefmiydi, bende diyorum ne çok elti sedef varmış
işin rengi değişti dur bi ben eski konuları hatırlıyım

Bunlar 3 erkek kardesler. Yenge son derece bonkor bir kadın eşi askerdeyken eşinin 2 kardeşiyle de yakınlaşmış.
Bu durumu k.valide ve k.peder bildikleri halde gelinlerine tapıyorlar. Ailenin mezhebi son derece geniş. Donup kalmıştık o donem.

evet canım hatırladım o konuyada yorum yapmıştım, nitekim ayrılırlar diyodum ama bu sedef mevzusu hala devam ediyomuş, bu konuda sünüp gidecek, konu sahibi nasıl içine sindiriyo anlamıyorum, hatırlıyorum bazı şeyleri yok geceleri ışığı kapatıp el şakaları yapıyolarmış falan ıykkkk iğrenç

benm sözlümde zamanında sedefle aynı odada yatmış el ele tutuşma oyunları vs nahoş tavırlar içinde sürdürmüşler kayın yenge ilşkilerini.bunları bana sözlüm anlattı.sedef sözlüme bitanem hayatım die hitab eder

eski konundan alıntı yaptım yukarıda. söylediğim şeyleri geri alarak diyorum ki: yengesiyle bu tavırlar içerisine girebilen biriyle neden sözlüsün?

daha bi dolu ayrıntı vardı o dönem konuya kitlenmiştik resmen, konu sahibine hayret ediyorum ben ne cesaretle evlilik düşünebiliyo böyle bi adamla,aile zaten evlere şenlik

Pardon ama çüş yani Hala övüyorlar birde tövbe tövbe

konu sahibi bile bile ateşe atıyosun kendini...ömrun hayatın boyunca sedef içinde buyucek ve belkıde nişanlın tekrar zaafına yenık düşüp onla birlikte olacak..ihtimaller üzerinde konusursak eve bu ıhtımalde buyuk..
kaç kurtar kendni bu densiz geniş mezheplı ınsanlardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…