- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
ben taktığım için değilAmaaan bunu mu taktın . Boşver
şaşırmıştım benceBöyle şeyler önemlidir tabi.
Dünde ben işyerimde bulunan wc ye gitmiştim tam cıkacaktımki bitane bayan içeri gircekti kıza kapıyı tuttum lütfen geçin buyrun dedim kız teşekkr etti yani bunda bişey yok incilerim dökülmez kapıyı tuttum diye o insnlar kibarlıgı hoşgörüyü unutmus malesef.
yolda beraber yürüyordukapartmandakilerin kapıyı tutmaması hoş değil ama liseli öğrencilerin teklif etmemesi çok normal. tanımadıkları genç bir kadının poşetlerini neden taşımak istesinler? yolunuz onlarınkinin üzerinde mi o bile belli değil
Malesef cok degisti toplum. Millet asuresini bile sadece facebookta paylasiyor :)
yok benim ki beklenti değildeergen onlar boş ver
oğlum 6 yaşında o tutuyor kapıları vs
ama ben sana garanti veririm o yaşa gelince tutmaz
belki 25 üstü olunca yine tutar ama ergenlerden beklentiye girme çok fazla
şaşırmıştım bence
çünkü o kadar kaybedilmiş olgular ki bunlar
yorumlarda ergen denildi amaYetiskinlerden öğreniyor onlar da ne yapsın? Anne babalarından ne görüyorlarsa onu yapıyorlar sonuçta. Herkes birbirinden tiksiniyor artık ben de bunu gözlemliyorum son zamanlarda. Toplum çok kötü bir hal aldı, kimsenin birbirine tahammülü yok. Bu yüzden iletişim kurmaktan da kaçınıyorlar.
Hadi bunlar bi derece , dün bi haber gordum. Iki tane hasta ruhlu adam yasli bi kadina yolda duzgun yuru deyip laf dalasindan sonra marketin icinde olduresiye dovmus. Markettekiler yardim etmek soyle dursun "Gidin birbirinizi disarda yiyin" demis. Beni asıl korkutan bunlar..
çok çok haklısınızaileler ne zaman ki çocuklarına 4-5 tablet yerine sadece insanlık verirse işte o zaman düzelirirz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?