- 21 Ekim 2016
- 21
- 13
- 18
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Hadi bunlar bi derece , dün bi haber gordum. Iki tane hasta ruhlu adam yasli bi kadina yolda duzgun yuru deyip laf dalasindan sonra marketin icinde olduresiye dovmus. Markettekiler yardim etmek soyle dursun "Gidin birbirinizi disarda yiyin" demis. Beni asıl korkutan bunlar..
Malesef cok degisti toplum. Millet asuresini bile sadece facebookta paylasiyor :)
Böyle şeyler önemlidir tabi.
Dünde ben işyerimde bulunan wc ye gitmiştim tam cıkacaktımki bitane bayan içeri gircekti kıza kapıyı tuttum lütfen geçin buyrun dedim kız teşekkr etti yani bunda bişey yok incilerim dökülmez kapıyı tuttum diye o insnlar kibarlıgı hoşgörüyü unutmus malesef.
iyi niyetlerimiz belkide çok kullanıldıbenim yaşım 23 ben de cok büyük sayılmam ama kendi kendimi geliştirdim boyle şeyler önemlidir poşetleri almasa bile kapıyı size tutabilrdi ya ben neler görüyorum otobuste bile sakat insnlara yer vermiyrlar böyle vicdansız olmuş millet.
Evet ergenler gerçektenBence ergenlere denk gelmissiniz siz. Ergen caglarinda olanlar kendinden emin degildirler. Kendiliginden " su ablaya/ teyzeye" yardim ediyim demez. Ornegin ben. Adres soran kisiye " buyrun bende o traftan gidiyorum size eslik ediyim, aramayin bosuna' diyen ben, eskiden hicte boyle degildim. Birilerine yardim etmekten gocunmasamda " acaba yanlis anlarmi/ acaba bi pot kirarmiyim" korkusuyla eskiden cok sessiz biriydim.
cok dogru yazmışsın canım ya. benim bildiğim millete dagıtılır artık sakınır oldu herkes. halbuki bu işin sevabı dagıtmakda değil midir?
insanlar bence tamamen gözlerini kapatmış herşeyeYani gecen biri varsa ben de kapiyi tutarim tabi. Aksi, kapiyi birakip gitmak baska bir insanin yuzune bence hic hos degil.
Ben konu sahibesine katiliyorum, gercekten elinde poset olan biri varken kapiyi tutmak , cocuklu birine asansore,otobuse binerken yardimci olmak , yol vermek.....2 dk fazla orda dursak olmeyiz, incilerimiz de dokulmez.
iyi niyetlerimiz belkide çok kullanıldı
Ama kullanıldı diye de herkese kapatmamamız gerekli gözlerimizi bence
Ben otobüste yaşlı görsem istersem 1 saatlik yol gideyim yapamam yaa
İçim sızlar dayanamam
Yani gecen biri varsa ben de kapiyi tutarim tabi. Aksi, kapiyi birakip gitmak baska bir insanin yuzune bence hic hos degil.
Ben konu sahibesine katiliyorum, gercekten elinde poset olan biri varken kapiyi tutmak , cocuklu birine asansore,otobuse binerken yardimci olmak , yol vermek.....2 dk fazla orda dursak olmeyiz, incilerimiz de dokulmez.
Bende bu asure olayina cok kiziyorum. Kestigi kurbani yaptığı asureyi paylasmak nedir ya. Sag elin verdigini sol el gormesin denirdi , yakinda verdikleri sadakalari da cekip paylasacaklar.Kac defa asure yapiyor sirf suslemek ve fotografini koymak icin. Ama kendi ailesi ile yiyor. Hicbir seyin anlami kalmadi ki.
bazı hareketler vardırHepsi onlara terbiye verenlerin suçu...
İnsan ancak yeyip içmek keyif sürmek için hayata gelmedi.
Anneler bunu onlara aşılamalılar...
Terbiye çok ince bir konu yalnız bunu belirtmekte fayda var.
Kac defa asure yapiyor sirf suslemek ve fotografini koymak icin. Ama kendi ailesi ile yiyor. Hicbir seyin anlami kalmadi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?