Neden bu kadar acımasızsınız!!

goldenrose06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
7
1
0
35
Ankara
Merhabalar sitenize yeni üye oldum daha doğrusu bu konuyu açmak için üye oldum bir arkadaşımız "YA DEĞİŞİRSEK" DİYE BİR KONU açmış. 6 ay eşinden uzak kalacağını değişip değişmeyeceğni iyi niyetle samimiyetle sormuş bana bakarsanız. ama yok torpillemi gidiyorsun yok hakkımı helal etmiyorum kadıncağızda adam gibi cevap vermiş terfi almak için diye :) hassas bir nokta olduğnuuda belirtmiş kendisi eminim dahada morali bozulmuştur! Yani lütfenn birbirimizi bu kadar rencide etmeyelim

Agzı olan konuşuyor maalesef
bende derdimi paylaştım kısa bir süre önce
ama bazı kendini bilmezler
çok agır suçlamalar yaptı
onların da başına gelsin bile demiycem çünkü değmez

konuya karşılık konu açıldığını çok gördüm de, başka bir konuyu savunmak için üyelik alanı ilk defa görüyorum..
altta kalanın canı çıksın hesabı

insanlar bir yerlere gelene kadar ne uğraşlar veriyorlar, biri çıkıp hehe benim torpilim var kiiiiii tarzı şeyler söylerse tepki de gelir doğal olarak..

Son düzenleme:
konuyu bilmiyorumda genelleme yapmadan sadece bir konuya ve konu sahibinin durumuna üzülmüşsün.niyekii

Son düzenleme:
Başka bir üyenin konusu içinde konu açmak yasak,bahsettiginiz konuya gelince konuyu okudum sanırım arkadaş yanlış cümleler kullanmış sınava X yerde girersem kesin kazanırım demiş arkadaşlarda o cümle yüzünden öyle cevaplar vermiş.

Sanal bir ortam ve sadece kadinlarin yazistigi bir ortam da böylesi seyler cok normal.
KK de cok rastladim hatta belki ben bile asiri tepkili yorumlar yazdim.
Yada tam tersi asiri tepkili yorumlar aldim.

Burada ne yazarsak yazalim karsiliginda gelecek cevaplari kaldirabilmemiz gerek.
Yoksa hic yazmamaliyiz.
Dogru yada yanlis ama bu böyle gercekten.

Atamalar ve sınavlarda yapılan haksızlıklar o kadar insanın derin yarası ki ... Bu forumda da bu konuda canı yanmış çok kişi var .

Hal böyle iken ; sınava x şehirde girerse kesin atanacağını ama bu konuda ısrarla ve altını çize çize soru sorulmamasını istemesi dikkat çekmiş.

Yorumlarda hak helal etmeme mesajını da okudum . Konuyu açan kişiye hak helal edilmemiş gibi durum söz konusu değil , torpille atananlara hak helal etmiyorum denilmiş.

Konu sahibinin içi müsterih ise bu konuda sorun yok bence

Son düzenleme:

Konu sahibinin yakınımısız?
Bu kadar üzülmenizi anlayamadım arkadaşım.
Konu açılır,her üye "hakaret" içermediği müddetçe yorum yapar.
Konu sahibi konuyu açarken "olumlu" yada "olumsuz" yorumlara hazırlıklı olmalı.
Herkes aynı fikir de olacak diye bir kanun yok.
Konuya yorum yapanlardan biri de benim ama aşağılayıcı bir yorum görmedim.
En azından sizin ağlayan smile koymanızı gerektirecek kadar bir durum yok ortada.

Dün yoktum konuyu da görmedim. Şunu söyleyeyim her hakkımı helal etmiyorum diyenden korkmayın. Bunun kararını verecek olan kişi biz değiliz. Bir söz vardır ilahi adalette zaman aşımı yoktur diye. O yüzden rahat olun. Oteki konuya da ayri yorum yazicam.

Son düzenleme:
Neden onlarca konu varken, bu konu?
Neden tek mesaj yazıp çıkmak..
Kimse kimseyi korumak için üyelik almaz..
Bence konu sahibi kendini bu şekilde ifade ediyor.

Konuyu okumadım doğal olarak cevap da yazmadım ama burda "işime torpille girdim çok mutsuzum", " kocam bana tanıdık buldu sizce işe girsem mi" vs tarzı böyle kul hakkı yemeyi meşrulaştıran o kadar çok yazı okudum ki yıllarca bebeğini uyutup gece yarılarına kadar ders çalışmış ve şu andaki işine girene kadar birçok mülakatta torpilli insanlarla karşılaşmış biri olarak bu konuda sabrım yok..burdaki arkadaşlarda artık bazı şeylerin normal gösterilmesine tahammül edemiyor olabilir..

Ayrıca her konu açana ayyy canımmm çok haklısın şeklinde yaklaşmak kimseye fayda sağlamaz..bazı konularda haksız da olabiliriz ve birinin bize bunu hatırlatması konuyu çözmemizi de sağlayabilir..

ağlamayın yani durumda bi sıkıntı yok.

huyumuz kurusun napalım hepimiz buraya acımasız yorumlar yapmak için üye olduk zaten yaşasın kötülük

Neden iki konuyu yan yana getirip okuduğumda aynı klavyeden çıkmış olduğu düşüncesine kapılıyorum?
Sırf bu konu için üye olman mantıklı gelmedi. Eğer ikinci üyelikle geldiysen ceza almana sebep olacak bu durum biliyorsun değilmi?

okudum. olay şu cümleden çıkmış.
SINAV KONUSUNU KESİN BAKMAM ŞÖYLE : SADECE ORDA SINAVA GİRSEM YETER BANA )

ha bundan 2 anlam çıkar.
ya torpilim var korkmuyorum
ya da kendime çok güveniyorum. kesin başaracağımı biliyorum o yüzden sorun yok.
o yüzden yorum yapmazdım diğerleri gibi.çünkü ikiside olabilir.
ama tabii konu sahibide sert çıkışlar yapmış suçlayıcı mesajlara..

konu sahibine cevabım,oraya yazmayım artık,
uzun yok kaptanı eşleri napsın. hayat boyu bu şekildeler. o evlilikler devam ediyorsa bir kerelik olan 6 aylık ayrılık sorun olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…