Neden bu kadar acımasızsınız!!

Birine aldığı cevaplar yetmemiş dur ikinci bir konu açayım da orda da bitirsinler beni diye düşünmüş,
EĞER ki bir torpil varsa hakkını helal etmeyen o kompleksli bayanlardan biri de benim...
Oysa ki o konuda ne de güzel yorum yapmıştım...

ah o acımasız kk hatunları. benide nefret ettikleri bir üyenin 2. üyeliği sanıyorlar şuan.
Derdimi anlatamadım gitti.

Eğer o konu sahibi dedigi gibi gidimcik maasini arttirmak icin sinava giriyorsa cok buyuk ihtimal gorevde yukselme sinavidir onda da 6 ay mecburu gorev vs yoktur. Eger sifir memur olacaksa zaten aseletinin onaylanmasi 1 yili bulur. Eger iki ihtimalde gercekse torpil kacinilmaz diye düşünüyorum. Bu yorum acimasiz degil gercekcidir.gercekleri duymak bazilarinin isine gelmez orasi ayri.

Son düzenleme:
ah o acımasız kk hatunları. benide nefret ettikleri bir üyenin 2. üyeliği sanıyorlar şuan.
Derdimi anlatamadım gitti.

yok acımasız değiller.gerçekçiler bence

zaten ıp ler belli mune yada kazen ikinci üyeliklerinizmi değilmi ortaya çıkarır.bizimkisi basit bi şüphe. no panicc

İşte banlanmadan bunlara cevap vereydi iyiydi

O arkadaş hem bu sınavın üstünde durulmasın ben başka birşey soruyorum
hemde koca koca harflerle yazması çok ironikti kk daki hatunlar niye acımasız biliyor musun salak değillerde ondan burda çok salak yerine koymaya çalışanlar var ama yemiyoruz

en azından sabit bir konu belirtmeseydin daha iyi olurdu. zaten insanlar da birbirini rencide etmek için buraya girip deşarj oluyor ya..
konu avukatlığı gibi olmuş seninki.
burada yazarak da tanıdığımız, arkadaş olduğumuz ya da aşşina olduğumuz üyeler. bazılarımız tarzlarımızı bildiği için yadırgamaz. ama yeni üyeler olsun, ya da karşılaşmadıklarımıza tarzlar farklı gelebilir. kaldı ki aynı anne babanın çocukları bile farklı uslupla konuşur. bu durumda yazan kişinin amacı rencide etmek değildir bence.. neden etmek istesin ki??? sizler yanlış anlıyor ya da alıngan olabilir misiniz? başka bir açıdan.. kadın hakarete uğruyor, şiddet var.. adam evine bakmıyor. kadının biri Çıkıyor..”bakma sen bunlara yuvanı dağıtma” diyor. Ağlar mısın; güler misin?
Buna karşı bir şey deyince.. rencide etmiş oluyor. O zaman aklımızdan geçenleri değil de konu sahibinin beklentilerine göre cevaplar yazalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…