- Konu Sahibi goldenrose06
-
IMMMM HIIIIIIII! İşte şimdi heyecan kazanmaya başladı burası
sen harcanıyorsun buralarda
3-2-1 kayıttt
vayy. kopya kağıdı gibi
Merhabalar sitenize yeni üye oldum daha doğrusu bu konuyu açmak için üye oldum bir arkadaşımız "YA DEĞİŞİRSEK" DİYE BİR KONU açmış. 6 ay eşinden uzak kalacağını değişip değişmeyeceğni iyi niyetle samimiyetle sormuş bana bakarsanız. ama yok torpillemi gidiyorsun yok hakkımı helal etmiyorum kadıncağızda adam gibi cevap vermiş terfi almak için diye :) hassas bir nokta olduğnuuda belirtmiş kendisi eminim dahada morali bozulmuştur! Yani lütfenn birbirimizi bu kadar rencide etmeyelim
ah o acımasız kk hatunları. benide nefret ettikleri bir üyenin 2. üyeliği sanıyorlar şuan.
Derdimi anlatamadım gitti.
ah o acımasız kk hatunları. benide nefret ettikleri bir üyenin 2. üyeliği sanıyorlar şuan.
Derdimi anlatamadım gitti.
Ben demedim o dedi.Ehehe. :)
İşte banlanmadan bunlara cevap vereydi iyiydiEğer o konu sahibi dedigi gibi gidimcik maasini arttirmak icin sinava giriyorsa cok buyuk ihtimal gorevde yukselme sinavidir onda da 6 ay mecburu gorev vs yoktur. Eger sifir memur olacaksa zaten aseletinin onaylanmasi 1 yili bulur. Eger ikisi ihtimalde gercekse torpil kacinilmaz diye düşünüyorum. Bu yorum acimasiz degil gercekcidir.gercekleri duymak bazilarinin isine gelmez orasi ayri.
Bende seni yakaladım , aferin kuzum devlet bütçesi özetlerine çalışıyorsun
niye just'tan nefret edildiğini düşünüyorsun:26:
AhhhahhaaaaNe alaka ya?
Alemsiniz ya cidden, nasıl önlenemez bir dedektifçilik oyunu var burda.
Not: Ben de Ankara'dayım ya, belki 3. profil olabilirim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?