Neden bu kadar acımasızsınız!!

Şimdi gördüm o konuyu.

Başka şehirde sınava girmem kazanmam için yeterli demiş.
Ben de bu konulardan muzdarip biri olarak eğer ki torpille konumunu yükseltmeye çalışıyorsa ben de hakkımı helal etmem!
Üstelik özelikle o kısma 'neden diye sormayın' demiş.

Neyi açıklamaktan korkuyor peki?
Önce sormayın demiş sonra millet üstüne gidince normal bir açıklama yapmış
Madem açıklaması bu kadar basit neden sormayın diye büyük harfle yazmış en başta?

Bu bir çelişkidir üzgünüm.

Ha böyle yorum yapıyorum diye acımasız diyecekseniz buyrun

çok iyi niyetlisin ama şu "sadece orada sınava girsem" kısmı 2. tahmini çürütüyor..
kendine güvenen şehir ayrımı yapmaz. her yerde kazanacağına inanır..

Bende bunu anlayamıyorum şu şekilde cevap yazilir diye bi kural var da benmi gormedim. Yani başlık açan sadece onaylanmak, pohpohlanmak için mi açıyor konusunu. Milyon tane kadin, zibilyon tane düşünce vvar . farkli düşünceleri de kabullenmeyi ne vakit öğrencez. Ayrica herkes hakkinikime isterse helal eder, kime istemezse etmez. Gönlünüz ferahsa sorun yoktur.

hayır ya ne alkası var akraba değiliz.ama empati yptm diyelm

oky,
kendine güveni olan insan evet güveniyorum ve o yüzden eminim der (ki Türkiye iş şartlarında o ne özgüven o demezler mi adama )
ama üstüne basa basa sormayın, dallandırıp budaklandırmayın demiş..

güveniyorum demek bu kadar mı zordu peki
doğal olarak şüphe bıraktı sonradan yazdıkları da kimseyi tatmin etmemiş.

anlatım canım.... bazen yanlış anlaşılıyoruz ya yazdıklarımızdan,öylemi dedim ama seninde yolcunun da yazdıkları mantıklı elbette.

acaba bana yapılsaydı bu yorumlar diye düşündüm ondandır belki

O kadar konu açılıyor ki kk da..
Empati yapıyorum ama "dur şu konuya neden olumsuz şeyler yazılmış diye konu açayım" demedim hiç.
Her fikre saygı duyuyorum olumlu yada olumsuz.
Kiii sizin konunuza sizin tabirinizle " acımasızca" yorum yapan arkadaşlar emin olun,yıllarca okuyup,emek verip,emeğinin karşılığını alamayan arkadaşlarımız.
Bana sizin konunuz da yapılan yorumlar yapılsaydı..
Kendime döner sorardım " bu kadar insanın hakkı geçiyor mudur" bana diye,vicdanım rahat olmazdı.

hahahaah iknci üyelk mi :)))) gercektn komiksniz ne kadr kolay bir başkası hakknda bu kdar yorum vee rencide edici cümleler yapabilmek
iyiki açmşım bu konuyu bütün kompleksli hanımlar varsa brdalar

Canım bu yazından sonra bende diğer konuya döndüm yeniden, aynı hisse bende kapıldım.

bugün üye olmuşsunuz :44:
ne ara forumu kullanmayı öğrendiniz de üstüne bdvdeki konu için konu açtınız
neyse nasıl olsa yönetim bildirir 2. üyelik mi değil mi...

hahahaah iknci üyelk mi :)))) gercektn komiksniz ne kadr kolay bir başkası hakknda bu kdar yorum vee rencide edici cümleler yapabilmek
iyiki açmşım bu konuyu bütün kompleksli hanımlar varsa brdalar
evet iyiki açmışsınız gerçekten sizin gibi korkup 2.üyelik altında sallayan hanımlar olabileceğini anladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…