Düşüncelerinize saygı duyuyorum detaylı yorumunuz ve zamanınız içinde teşekkür ederim düşünüp yazmışsınız.
Bu kırmızı cümleler bir kınama değildir bir çelişkinin ortaya konulmuş şeklidir. Bunun eğitimle görgüyle bilgiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum şahsım adına.
Benim büyütülme şeklim; neye inanırsan inan, ne yaparsan yap inandığın değerlerle bir devam et hayatına. Kırma,üzme,yıkma. Benim annem ve babam beni bu değerler üzerinde büyüttü ve bende inandığım değerleri uygularken fiziksel yada ruhen bunlara zıt düşen hareketler yapmamaya özen gösterdim. Değil ki acısı çok taze bir yakına evime gelen bir misafire yüz çevirmek; kimsenin hakkını yememeye dikkat etmeye çalıştım elimden geldiğince, varsa kusurum oda affolur inşallah.
Evlilik yoluna girmek ne demek? Biz birbirimizin elini ilk tuttuğumuz andan beri bırakmayarak ilerliyoruz bu yolda zaten. Evlenme teklifi yapılmış ailelerle tanışılmış. Bu tarfinizin içeriğini açarsanız bende memnun olurum? :) Ben buna çekiştirme olarak bakmazdım çünkü yüz yüze ve telefonda da söylemekten kaçmıyorum bu fikirleri. Çekiştrme kelimesi hafif kalıyor bu güzel yazınızda.
Şahit olmuş olmanız çok doğa bende görüyorum sık sık bunları. Konumda da var olan bir potansiyel var ve bu yüzden dikkatliyim. Teşekkürler