• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden erkek anneleri bu kadar düşüncesiz olmak zorunda?

Kusura bakmayın ama ben sizin düşüncelerinizi çok sığ buluyorum.
Benim önceliğim sevgili olsa 24 yaşına kadar on kez sevgilim olmuştu. Ben şükürler olsun ki eğitimimi aldım diplomam elimde kendi ayaklarımın üstünde duruyorum kimseye boyun bükmüyorum. acaba diyorum size bunu yazdıran böyle güçlü duramamak mı yoksa etrafınızda her koşulda yanınızda duracak birinin olmaması nedeniyle düşüncesizce yazdığınız yorumlar mı ? Buna ne cevap vereceksiniz? Ne diyorsunuz?
Pride boşver, yazma bir şey.

Kusura bakmayın ama ben sizin düşüncelerinizi çok sığ buluyorum.
Benim önceliğim sevgili olsa 24 yaşına kadar on kez sevgilim olmuştu. Ben şükürler olsun ki eğitimimi aldım diplomam elimde kendi ayaklarımın üstünde duruyorum kimseye boyun bükmüyorum. acaba diyorum size bunu yazdıran böyle güçlü duramamak mı yoksa etrafınızda her koşulda yanınızda duracak birinin olmaması nedeniyle düşüncesizce yazdığınız yorumlar mı ? Buna ne cevap vereceksiniz? Ne diyorsunuz?
bak iste sevgilinin olmasi bir marifet gibi anlatmissin kiskaniyorsuna getirmisin isi tamam sevgilim yok ama sizin var diye kiskanmammi gerekiyor bence siz önce kiskanildiginizi dusunmekten vazgeçin

Back