- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi yukselay57
-
bu hayatta birçok şey istediğimiz gibi olmuyor. belki bunu kabullenince mutluluk gelecektir.Nasil farkli olurdu ben de ayni seyi dusunuyorum da cevabi su olarak goruyorum bu dunyada mutluluk eksiklik olucak ikincisi de insan baska turlu torpulenmez ondan olabilir abinin cevabi neydi ki acaba?? :))
bu hayatta birçok şey istediğimiz gibi olmuyor. belki bunu kabullenince mutluluk gelecektir.
gerçekten mutsuz mu evli olanlar...dışardan bakınca sanki mutlu gibi görünüyorlar...Evlenip mutlu olmak istiyorsunuz
Bende öyle istiyordum. Evlendim mutsuzluğum tavan. Keşke hayatınızın tadını çıkarsanız. Evli çiftlerin % 90 ı mutsuz.
kaçBen geç evlendim. O yüzden sakın dert etmeyin. Hiçbirşey kaybetmediniz.
doğru adam olduğunu nasıl anladınız yada nasıl anlarızEvlilik öyle seçmece bi şey değil ki. Doğru adamı bulduğunda olay kendiliğinden ilerliyor zaten
37 şimdi 42 oldum.. Boşanıyorum.kaç yaşında evlendiniz acaba
kaç
Annelik konusunda haklısın ben de isterdim. Nasip olmadı. Erkek ve kadın farklı. Mutlu olan elbet var. Ben pek görmedim. Çoğunluk idare ediyor. Bit kısım ortayı buluyor. Zor bir kurum. Kocan iyi olsa kayınvalide iyi olmuyor onlar iyi olsa elti görümce sorunu. Hepsi iyi olsa maddi sorun aldatma vs vs gerçekten karışık bir kurum. Aşk ve şefkat evlilikte çok çok nadir. O TV izler sen çocukla ilgilenirsin.. Bilmiyorum Ben mutlu değildim...gerçekten mutsuz mu evli olanlar...dışardan bakınca sanki mutlu gibi görünüyorlar...
Aşk bitiyor mu evlenince...
ben 30 lu yaşların başındayım beni üzen evlenememek değil de o aşkı yaşamamış şefkatli bir hayat arkadaşının yanımda olmasını isterdim...ve en önemlisi anne olmayı isterdim benim de bir parçam olsun...o nedenle geç kalmışlık hissi acı veriyor ama belki de göründüğü gibi değil evlilik sizin dediğiniz gibi...
29 yaş bekar bir kadın olarak fikrinize katılmakla birlikte bende de anne olma arzusu ağır basıyor bu aralar. Maalesef kadınlarda biyolojik saat söz konusu. Her şey nasip, evlenip çocuk sahibi olacağının garantisi de yok; ama diyorum ki yaş ilerliyor ve gündem güne anne olma ihtimalim azalıyor. Sadece anne olmak için de evlenilmez. Doğru insan ve doğru zamanı beklemek gerek bunun bilincindeyim. Ama bazen kaygılanmıyor değilim.29 yaşındayım, bekarım.
Sevmek sevilmek ben de istiyorum ama evlilik meselesini bu kadar sıkıntı yapıp, ille de birini bulmalıyım diye kasmak çok yanlış geliyor bana. Evlilik olursa olur, olmazsa da olmaz. Hayatın amacı evlilik olamaz. Önemli olan doğru insanla doğru evlilik yapıp "mutlu" yaşamak. Yoksa evlilik o kadar da matah bit şey değil. Evlendiğine mutlu olan görmedim.
Kendi adıma konuşayım, karşıma "bu adamla mutlu ömür geçer" dediğim biri çıkarsa evlenirim. İnce eleyip sık da dokurum, sonuçta hayatıma eş alacağım, boru değil ya bu. Kafama göre biri çıkmazsa evlenmem. Dertsiz başımaa dert almaya niyetim yok. :)
30a doğru yaklaştıkça arkadaşla hörüşmeler de azaşıyor. Herkes kendi telaşına gömüşüyor. Arkadaşlarınız bir bir evleniyor. Eş ve çocukşarıyla vakitlerinin bir çoğu geçiyor. Zamanında saatler günler boyu vakit geçirdiğiniz insanla sohbet etmek için müsait zaman kollar oluyorsunuz. Evli çocuklu bir de çalışan bir kadının vakti öyşr az ki. Onşaro da anlıyorum. Ama yalnızlaşıyorsunuz bu bir gerçek. Yazdıklarım seni ümitsizlğe sevk etmesin. Lakin seni anlıyorum. 25 yaş evliliği düşünmek için erken bir yaş değil bence. Okumuş ,işini eline almış, düzenini kurmuşsun. Düzenli bir aile hayatın olsun, sevip sevileceğin bir ilişki içinde olmayı istemen çok doğal bir istek. Umarım gönlündekine ulaşırsın. Ama gördüğüm bir şey var ki bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar olmuyor sanki. Bu isteğin çok doğal ama "neden olmuyor?" diye de hırpalama kendini. Boş vakitlerini kendini geliştirmeye çalışarak geçir. Kendine yatırım yap derim. Dil öğren, bir sanatla ilgilen, farklı kurslara git ,çevre edin vs. Kendi kendine kaldıkça bu fikirler kafanı kemirir. Güzel canını üzme :). Sevgiler ..Beni anladığınız için çok teşekkür ederim :)
Haklısınız. Şuan ki durumdan daha kötü bir hayat için , neden evleneyim değil mi?Mantıksız.
Hayatımdaki manevi ve duygusal eksiklik için evlenmek istiyorum.Maddi olarak zaten çalışıp hayatımı idare ediyorum.
Amacım birisiyle mutlu bir şekilde yaşamımı sürdürmek.
Sevmek,sevilmek,aşık olmak ve mutlu olmak istiyorum.
Artık bazı arkadaşlarım evlendikleri için bahsettiğiniz durumla karşılaşıyorum.
Haliyle herkes kendi ailesiyle vakit geçiriyor.
İnsan kendini yalnız hissediyor.
Bazen sadece ben mi yalnız kalmışım ya :)
Özellikle hafta sonu yapacağın şeyler belli.
Arkadaş yada ailenle vakit geçirmek.
Hayatımda birisini istiyorum.
Bu durumdan dolayı konu açıp fikir almak istedim.
Umarım en kısa sürede aşık olacağın insanla karşılaşırsın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?