Neden evlenemiyorum?

Bekarligi yasadim. Evliligi de. Evlendigimde 30 yasindaydim. Erken de evlenmedim. Cok da sevdim. Anne de oldum. Bosanmayi da yasadim.
Nasil biri olmali, nelere dikkat etmeli gibi sorular herkese gore degisir. Evlendikten sonra degisebilenler de var, o yuzden bilemiyorsun. Evliligin ilk yillari mukemmel giderken hamilelik doneminde degisenler var. 40 yaş sendromu yasayip degisen erkekler de var... var da var...Cok bilinmeyenli denklem gibi...
Klasik kelime ama kismet nasip sanirim.
Umarim sevdigin, hep sevecegin, onun da seni sevecegi biriyle evlenip hep mutlu olursun.

Nasil farkli olurdu ben de ayni seyi dusunuyorum da cevabi su olarak goruyorum bu dunyada mutluluk eksiklik olucak ikincisi de insan baska turlu torpulenmez ondan olabilir abinin cevabi neydi ki acaba?? :))
bu hayatta birçok şey istediğimiz gibi olmuyor. belki bunu kabullenince mutluluk gelecektir.

Senin şuanki hayatına sahip olmayı o kadar çok isterdim ki.. 2 yılı aşkındır evliyim, ve evlilikte bir halt yok emin ol..
Hayattan zevk alanbilen,ve eşini mutlu etmek için çabalayan biriyle evlilik nasıl olurdu bilmiyorum tabi..

bu hayatta birçok şey istediğimiz gibi olmuyor. belki bunu kabullenince mutluluk gelecektir.

O ayri bir konu tabi ben olsaydi ne olurduyu dusundum.
Bir de bazi insanlari cogu istegi oluyor ya da en azindan birazcik oluyor hic olmamasi en kotusu Allah kimseye yasatmasin.

Evlenip mutlu olmak istiyorsunuz
Bende öyle istiyordum. Evlendim mutsuzluğum tavan. Keşke hayatınızın tadını çıkarsanız. Evli çiftlerin % 90 ı mutsuz.
gerçekten mutsuz mu evli olanlar...dışardan bakınca sanki mutlu gibi görünüyorlar...
Aşk bitiyor mu evlenince...
ben 30 lu yaşların başındayım beni üzen evlenememek değil de o aşkı yaşamamış şefkatli bir hayat arkadaşının yanımda olmasını isterdim...ve en önemlisi anne olmayı isterdim benim de bir parçam olsun...o nedenle geç kalmışlık hissi acı veriyor ama belki de göründüğü gibi değil evlilik sizin dediğiniz gibi...

Neredeyse aynı yaştayız
Kendimi hiç evlenebilecek materyalde göremiyorum sanki hala küçükmüşüm gibi

Annelik konusunda haklısın ben de isterdim. Nasip olmadı. Erkek ve kadın farklı. Mutlu olan elbet var. Ben pek görmedim. Çoğunluk idare ediyor. Bit kısım ortayı buluyor. Zor bir kurum. Kocan iyi olsa kayınvalide iyi olmuyor onlar iyi olsa elti görümce sorunu. Hepsi iyi olsa maddi sorun aldatma vs vs gerçekten karışık bir kurum. Aşk ve şefkat evlilikte çok çok nadir. O TV izler sen çocukla ilgilenirsin.. Bilmiyorum Ben mutlu değildim...

29 yaş bekar bir kadın olarak fikrinize katılmakla birlikte bende de anne olma arzusu ağır basıyor bu aralar. Maalesef kadınlarda biyolojik saat söz konusu. Her şey nasip, evlenip çocuk sahibi olacağının garantisi de yok; ama diyorum ki yaş ilerliyor ve gündem güne anne olma ihtimalim azalıyor. Sadece anne olmak için de evlenilmez. Doğru insan ve doğru zamanı beklemek gerek bunun bilincindeyim. Ama bazen kaygılanmıyor değilim.

30a doğru yaklaştıkça arkadaşla hörüşmeler de azaşıyor. Herkes kendi telaşına gömüşüyor. Arkadaşlarınız bir bir evleniyor. Eş ve çocukşarıyla vakitlerinin bir çoğu geçiyor. Zamanında saatler günler boyu vakit geçirdiğiniz insanla sohbet etmek için müsait zaman kollar oluyorsunuz. Evli çocuklu bir de çalışan bir kadının vakti öyşr az ki. Onşaro da anlıyorum. Ama yalnızlaşıyorsunuz bu bir gerçek. Yazdıklarım seni ümitsizlğe sevk etmesin. Lakin seni anlıyorum. 25 yaş evliliği düşünmek için erken bir yaş değil bence. Okumuş ,işini eline almış, düzenini kurmuşsun. Düzenli bir aile hayatın olsun, sevip sevileceğin bir ilişki içinde olmayı istemen çok doğal bir istek. Umarım gönlündekine ulaşırsın. Ama gördüğüm bir şey var ki bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar olmuyor sanki. Bu isteğin çok doğal ama "neden olmuyor?" diye de hırpalama kendini. Boş vakitlerini kendini geliştirmeye çalışarak geçir. Kendine yatırım yap derim. Dil öğren, bir sanatla ilgilen, farklı kurslara git ,çevre edin vs. Kendi kendine kaldıkça bu fikirler kafanı kemirir. Güzel canını üzme :). Sevgiler ..

Ben aşık oldum ama evlilik yok yani hala :)))))

Ben 27 yaşında evlendim, bence en ideal yaş. Evleneceğim diye kendini yıpratma, bunlar kısmet işi. Sen ne kadar zorlasan da olmuyor, karşındakini de zorlamış oluyorsun ve senden uzaklaşmasına neden oluyor. İnsan yeni tanıdığı biri ile hemen evlenmeye karar veremez öncelikle onu tanıması gerekiyor. Kısa sürede evlenenler kısa sürede boşanıyorlar. Akışına bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…