- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi yukselay57
-
İlginckiz bence fesatlık yapan sinsi kadınlar çok değer görüyor
Kesinlikle öyle, herkesle birlikte olmuş kadına neler neler alınmış içim gitti resmenOnlar karsidaki kisiyi iyi manipule ediyor da ondan erkek milleti de manipuleye kolay gelen bir cins..
Kesinlikle öyle, herkesle birlikte olmuş kadına neler neler alınmış içim gitti resmenölsek de kurtulsak dedim
Yok evlenmişler manasında dedim, kızlar herkesle birlikte olduğunu herkese anlatıyor ama sonra evlenmişOnlari almazsa birlikte olmaz dedigine gore..
Hem nerden biliyorsun gunahini alma bence..
Sana bir seylerin alinmasini istiyorsan sen de oyle ol ne diyeyim cok mu onemli calismiyor musun paran yok mu kendine al sende
Ama istedigin ve inandigin seyi yap o bahsettiklerin kisiler bile dogrulari oyle oyle yapiyor..
Yok evlenmişler manasında dedim, kızlar herkesle birlikte olduğunu herkese anlatıyor ama sonra evlenmişadam tarafından da değer görüyor ... İş yerinde bile geçmişte bir sürü adamla Ne yaptığını anlatan kadın vardı kadının eşi peşinden aşkım diye koşuyordu.
Ama benim olacak ilişkimi manipüle etti bu insanlar, Elif Şafak’ın dediği söze döndük Yani :)Herkesin aradigi sey farkli ve degerleri de farkli herkes bizim gibi dusunmeli diyemeyiz.
Adam da gecmiste bir suru kadinla olmustur onemsemez.
Sevmistir onemsemez.
Kadinin maasi vardir onemsemez.
Sen de cok taktin kendine bak kendi isteklerine ve bu isteklere sahip cikanlara digerleri seni ilgilendirmez
Ama benim olacak ilişkimi manipüle etti bu insanlar, Elif Şafak’ın dediği söze döndük Yani :)
Şu insanları tanıyınca biraz geçiyor ile alakalı söz aç bak internetten :) yok canım inanmıyorum öyle şeylere sevmiyor değillerdi hani de hiç bir kızdan da arkadaş olmuyorNeymis o soz? :)
Ayrica insanlar inanmak istedigine inanir o kisiler manipule edildiyse seni sevmemisler yoksa insan hemen inanmaz olacagi varsa olurdu.
Şu insanları tanıyınca biraz geçiyor ile alakalı söz aç bak internetten :) yok canım inanmıyorum öyle şeylere sevmiyor değillerdi hani de hiç bir kızdan da arkadaş olmuyorhemen sokmaya başlıyorlar .
kesinlikle yüzde doksan öyle. bu dünyanın kuralı gibi birşey. bir taraf daha istekli diğeri de kaderine razı olan oluyor.bazen de ikisi de aşık çok seviyor aa ne güzel denk gelmiş diyorsun. bu sefer de işler yolunda gitmiyor boşanıyorlar falan.Ayni seyi dusunuyorum iki tarafin da sevecegi ve kafalarinin uyusacagi evlilik cok zor nasipse kolay oluyor ama kolay bir is degil.
Evlenenlere de baktigimda bariz bir taraf seviyorken diger taraf imm bilemedim belki sevmiyor ya da az seviyor.
artemis bakış açın doğru değil. herkes kendi hayatını yaşar. onda bulduğu birşeyler var demek ki. başkalarıyla kıyaslamak yapılacak en büyük hata olur.Yok evlenmişler manasında dedim, kızlar herkesle birlikte olduğunu herkese anlatıyor ama sonra evlenmişadam tarafından da değer görüyor ... İş yerinde bile geçmişte bir sürü adamla Ne yaptığını anlatan kadın vardı kadının eşi peşinden aşkım diye koşuyordu.
artemis kimse kimsenin ilişkisini manipüle edemez. kimse kimsenin kısmetine engel olamaz. bu işin olacağı yokmuş bahanesi olmuş.Ama benim olacak ilişkimi manipüle etti bu insanlar, Elif Şafak’ın dediği söze döndük Yani :)
artemis kimse kimsenin ilişkisini manipüle edemez. kimse kimsenin kısmetine engel olamaz. bu işin olacağı yokmuş bahanesi olmuş.
Ayni seyi dusunuyorum iki tarafin da sevecegi ve kafalarinin uyusacagi evlilik cok zor nasipse kolay oluyor ama kolay bir is degil.
Evlenenlere de baktigimda bariz bir taraf seviyorken diger taraf imm bilemedim belki sevmiyor ya da az seviyor.
Aynen katiliyorum, evliliklerin cogu bir tarafin razi olmasi/eh bu olsun diyip katlanmasi/beni cok seviyor bu olsun bari seklinde.
Karsilikli sevenlerde ya ayrilma oluyor ya da olum vefat oluyor yani duzen boyle gibi bir sey..
Tanidigim bir abi ben 20li yaslarin basindayken demisti ki, herkes sevdigiyle evlense dunya cok farkli bir yer olurdu. O zaman ne demek istedigini anlamamistim, adam kimbilir ne gordu, yasadi da oyle dedi.
Benim de gozlemim su sekilde, karsilikli sevenler evlenmiyor. Ya bir taraf sacmaliyor ayriliyorlar ya da aileler istemiyor. Sonuc olarak 2 insan da sevdikleri duruken sevmedikleri baska biriyle ya inat ugruna, ya aileye sebep kisacasi hic ugruna evlenip hayatlarini b.k ediyorlar iste.
Dizinin adi nedir? Cok pardonHiç vakit kaybetmeden izleyin. Verilmek istenen mesaj çok güzel. Her şeyiyle mükemmel bir dizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?