- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi yukselay57
-
Aslinda onlar da hakli ulkemizde bosanan kadinin yasamasi daha zor tabi yasamak zor ama isteyen yapabilir fakat zor..Evet toplumda kadınların asıl boşanmama sebepleri maddi ve manevi olarak güçsüz hissetmeleridir.
Halbuki o güveni kendilerinde görseler yapamayacakları hiçbirşey yok.
Hergün mutsuz olmaktansa hayatlarını düzeltme eğiliminde bulunsalar.
Herşey daha güzel ve mutlu bir hayatları olur.
İşine maaşina tipine takilmazsan bi tanima sansi ver insanlara. Olacagi varsada olmuyor yoksa. Kestirip atmaMerhabalar,
Bir konu hakkında fikir almak istiyorum.
Öncelikle 25 yaşındayım,çalışıyorum ve bekarım.
Hayatım bir döngü içerisinde ilerliyor ama evlilik konusu eksik kalıyor.
Gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorum.
Hayatımı paylaşmak ve mutlu olmak istiyorum.
Beklentim mutlu bir şekilde yaşamımı sürdürmek.
Evlilik amacıyla bazı kişilerle tanışıp , ama bana uygun olmadıklarını yada bir sebebe takılıp,
ufak sorunları bahane ederek insanlardan uzaklaşıyorum.
Aslında hepsi iyi insanlar fakat kendime uygun olmadıklarını düşünüyorum.
Konuya tüm detaylarıyla bakınca direk olumsuz diyerek tanımak istemiyorum.
Aradığım biri olmadıkları düşünüyorum.
Yada tanımaya çalışıyorum bir süre sonra hayatım bu kişiyle ilerlemez diyerek hayır diyorum.
Acaba ne aradığımı mı bilmiyorum.
Hayatımda nasıl birisi olmalı sorusunun cevabını bulamıyor gibiyim.
Bir insanı tanırken esas olarak hangi ölçütleri dikkate almalıyım?
Bu konuda ne yapmalıyım.
Nasıl çözüm bulmalıyım.
Nerede hata yapıyorum.
Fikirlerinizi benim için önemli.
Şimdiden Teşekkürler.
Ya bende de aynı korku var, sevilmeme korkusu sanırım , arkadaş bir yere kadar destek oluyor sonra yalnızsınızSadece sana yorum yazmak icin giriş yaptım İnan...yukarıdaki arkadaşın dediği gibi evlilikte gerçekten bi b.k yok..hele ki bnmki gibi günün 24 saati evde geçirecek bi kocan olursa...senin yaşında olupta bekar günlerime dönmeyi İnan çok isterdim..o yüzden keyfine bak mutlaka günün birinde evleneceksin
Yeryüzünde milyarlarca insan var...sadece Türkiye'dekileri düşünecek olursak bu rakam yine az değil...bu kadar insan arasında sizi seven biri mutlaka çıkar..çıkacaktır..böyle bi korkunuz olmamalı..evlendiğimizde erkeklerde değişiyor İnan'ın buna..benim eşimin sevgisi değişmedi saolasin hatta daha da arttı..ama çok kıskanç bi insan oldu..bu da beni bunaltıyor mesela...gerçekten gençliğinize fedakarliginiza değecek biriyle evlenin...ve hiç acele etmeyin tadını çıkarınYa bende de aynı korku var, sevilmeme korkusu sanırım , arkadaş bir yere kadar destek oluyor sonra yalnızsınız
Çok teşekkürler mesajınız çok iyi geldi...Yeryüzünde milyarlarca insan var...sadece Türkiye'dekileri düşünecek olursak bu rakam yine az değil...bu kadar insan arasında sizi seven biri mutlaka çıkar..çıkacaktır..böyle bi korkunuz olmamalı..evlendiğimizde erkeklerde değişiyor İnan'ın buna..benim eşimin sevgisi değişmedi saolasin hatta daha da arttı..ama çok kıskanç bi insan oldu..bu da beni bunaltıyor mesela...gerçekten gençliğinize fedakarliginiza değecek biriyle evlenin...ve hiç acele etmeyin tadını çıkarın
Ya o zaman boşa yaşıyoruzbu tarz çok fazla konu açılıyor çünkü bu dertten müzdarip çok insan var. hep benzer yorumu yapıyorum ama tamamen gözlemlerime bakarak söylüyorum. beklentilerin ne kadar azsa evlenmek o kadar kolay oluyor. ille seveyim sevileyim çok iyi anlaşalım, yok tipi mesleği şöyle böyle olsun diyorsan, yani seçiciysen bu iş çok çok zor.beklentilerinden vazgeçer, öncelikle karakterine bakar, ille çok etkileneyim demezsen ihtimal artıyor. inan insanlar umduğuyla değil bulduğuyla evleniyor. doğru olan bu değil belki ama seçenekler sınırlı malesef. zaman da çok şey değiştirmiyor yani ilerde karşına daha iyilerinin ya da çok seveceğin birinin çıkacağının garantisi yok.
30lu 40lı yaşlarda bekar birsürü insan olması bana bunu düşündürüyor.herkes için böyle olacak diye birşey yok şans nasip kısmet ama böyle bir gerçek de var. benim etrafımda çok en azında.Ya o zaman boşa yaşıyoruz
O zaman doğru Kişiler eşleşemiyor30lu 40lı yaşlarda bekar birsürü insan olması bana bunu düşündürüyor.herkes için böyle olacak diye birşey yok şans nasip kısmet ama böyle bir gerçek de var. benim etrafımda çok en azında.
Beni çok seven oldu da insanlar aramızı boZdu yanlış yönlendirip ondan çevreden uzak duruyorumçünkü bir eşleşme mekanızması yok. herkes kendi kendine bekliyor sadece
İşte aynen. Yurtdışındayım buradakilerde internetten tanışıp evlenmiş ...evet insanlara güven olmuyor ama çevreden olmayınca nerden olacak işte bütün mesele bu.
bu tarz çok fazla konu açılıyor çünkü bu dertten müzdarip çok insan var. hep benzer yorumu yapıyorum ama tamamen gözlemlerime bakarak söylüyorum. beklentilerin ne kadar azsa evlenmek o kadar kolay oluyor. ille seveyim sevileyim çok iyi anlaşalım, yok tipi mesleği şöyle böyle olsun diyorsan, yani seçiciysen bu iş çok çok zor.beklentilerinden vazgeçer, öncelikle karakterine bakar, ille çok etkileneyim demezsen ihtimal artıyor. inan insanlar umduğuyla değil bulduğuyla evleniyor. doğru olan bu değil belki ama seçenekler sınırlı malesef. zaman da çok şey değiştirmiyor yani ilerde karşına daha iyilerinin ya da çok seveceğin birinin çıkacağının garantisi yok.
İlginckiz bence fesatlık yapan sinsi kadınlar çok değer görüyorAyni seyi dusunuyorum iki tarafin da sevecegi ve kafalarinin uyusacagi evlilik cok zor nasipse kolay oluyor ama kolay bir is degil.
Evlenenlere de baktigimda bariz bir taraf seviyorken diger taraf imm bilemedim belki sevmiyor ya da az seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?