- 16 Ekim 2022
- 297
- 104
- 23
- 27
- Konu Sahibi uykubebesi
-
Ben de tam benzer seyleri dusunmusum, yazdiktan sonra okudum mesajinizi. Erkeklerin bir kere boyle gozu acilmayagorsun her krizi firsata cevirirler.Ya baştan tartışmayıp gitseydiniz
Ya da tartıştıktan sonra gitmeseydiniz keşke
Bu tutarsızlık kocanızın aynı davranışları tekrarlamasına neden olmaz umarım
Belki de başlıkta neden hep suçlu duruma düştüğünüzün sebebi , ilk başta takındığınız tavırların arkasında duramamak olabilir
Konuya gelince haklısınız ama haklıyken geri adım atarak bi anlamı kalmış oldu mu bilemedim..
Yani kvnin ilgisine bayilmiyorsun zaten niye boyle bi cumle kuruyorsun esine?Eşime de dedim benim verdiğim değeri ben artık göremiyorum üstüne cocuguna karsı da aynı degeri göremiyorum malesef dedim.
Ekleme yapmayı unutmusum. Sonrasında ben onu cagırdım ama sonradan söylemişim plana sonradan dahil edilmiş diye bana tavır alındı. Evet dogru söylüypsunuz basta ben büyüttüm beni cagırmadı diye kendimce gönül koydum biliyorum ama sonra ben omu cagırayım cagormayayım yine her türlü tribi ben yemiş oldumGereksiz triplere girmissiniz bence siz nasıl ki birilerini çağırmak istemiyorsunuz doğum gününe bir başkasıda pikniğe çağırmak zorunda değil. Veya kimse çocuğunuzun fotosunu paylaşmak zorunda değil hem aile arasında doğum günü yapalım diyorlar reddediyorsun hemde paylasmadilar diye görümcenin kızını paylaştılar benimkini paylasmadilar gereksiz olmuş. Ayrica siz annesiyseniz o da çocuğun babası alıp bir yerlere götürebilir, gezdirebilir. Eşinizin küfürü densizce olmuş hiç bir yere zorla gitmek zorunda değilsiniz.
Dedim zaten kendi gelmedi sonra da tavır yaptı orayı yazmamısım. Yok normal hayatta bu kadar cümle kurmam. Cok doldum konusacak dertlesecek kimsem yok bu durumdan da gercekten sıkıldım. Ben o bana ilgi göstersin beni sevsin falan diye beklemedim hic bi zaman ama ben ona cok saygı gösterdim bi ihtiyacı olsa gittim her seyine kostum desem yeridir.Yani kvnin ilgisine bayilmiyorsun zaten niye boyle bi cumle kuruyorsun esine?
Aa haklisin hayatim annem hic deger vermiyor sana gitmeyelim bundan sonra falan mi diyecek diye bekliyordun?
Konuyu okurken daral geldi normal hayatta boyle cok cumle kurar misin? 10 tane erkek getir biri bile sonuna kadar okuyamaz su konunun
Bayilir giderler
Birsey yapilacaksa sen yapsaydin "anne piknige gidilmis biz cagrilmadik neyse bizde kuzenlerle oyle bi anda karar verdik kutlama yapicaz gelirsen seni beklerim" diyip gecseydin
Gelir, gelmez kendi tercihi
Cok haklısınız keşke gitmeseydim bu sefer buna da pişman oldum kararımın arkasında ne olursa olsun durmalıydımSiz hep suclu degilsiniz ama sizin sucunuz ne biliyor musunuz o kadar kavga gurultuye gelip ustune gitmis olmaniz. Esiniz suan gordu ki demekki bagirip cagirsam ustune gitsem her yols gelecek. Sonunda pes edip esinizin dedigini yapacaksaniz bosa kavga edip evinizin huzurunu bozmayin madem. Gitmek istemiyor ve gitmemeye de karar verdiyseniz manipulasyona gelip de geri adim atmayin. Suradan pay bicin cocuk yetistirirken de derler ya tutarli olun diye simdi siz esinize karsi da tutarliliginizi yitirirsemiz burdan sizi cok daha fazla acitacak. Sakin kalin, gereksiz yorumlarina cevap dahi vermeyin, kendinizden emin durun. Gitmiyorum bitti gitti. Son olarak cocugunuz kac yasinda veya kac aylik bilmiyorum, yasadiginiz yerin mesafesini de ama babasi yaninda oldugi surece cocugunuzu bir iki saatligine tek gonderebilirsiniz aslinda ama siz bilirsiniz. Boylece ne sizi torun uzerinden darlarlar ne de esiniz aile yarisina girmeye bahane bulur.
İşte sorun burda başlıyor. Ben kararı alıyorum cocuk benim bi dogumgününü kutlama yapmam bile sorun oluyor herkes farklı kafada benim cocugum duran bi cocuk degil bunu biliyolar cok mızıldar pacamdan ayrılmaz. Her seyi sorun oluyo isteniyoki onların istediğini cagırayım onların istediği sekilde olsun. Misafir cagırıyorum ona bile laf onların istediği sekilde cagırmadıgım için. Halbuki eşim arkamdaydı o da dedi kutlamayalım tamam falan diye ben anlamıyorum gercektenİkinizde hatalısınız.
Özel bir günü planlarken aile içinde birilerine danışmak neden,günü söyler davet edersiniz.
Anneye gitmek istemiyorum sebebini çok ağır bir konu geçmemiş ki aranızda gitmeme karar almaya ne gerek var
Annemi çağırmadı siz davet edin annem geldi diyip.nihayetinde anne gidince valideye ziyaret etmişsiniz.
Yanii herşeyi kafanıza takmayın.
Ne olursa olsun esine asla annesini kotuleme sikayet etme sonunda sen kotu olursunDedim zaten kendi gelmedi sonra da tavır yaptı orayı yazmamısım. Yok normal hayatta bu kadar cümle kurmam. Cok doldum konusacak dertlesecek kimsem yok bu durumdan da gercekten sıkıldım. Ben o bana ilgi göstersin beni sevsin falan diye beklemedim hic bi zaman ama ben ona cok saygı gösterdim bi ihtiyacı olsa gittim her seyine kostum desem yeridir.
Haklısınız ben politik olmadım normalde hep öyleydim ama bu sefer doldum doldum kendimi doldurdum ve patladımNe olursa olsun esine asla annesini kotuleme sikayet etme sonunda sen kotu olursun
Politik davran
Bi sorun varsa kvye soyle direkt
Kv esine X bana boyle boyle dedi diye derse "aramizda sorun varsa cozelim dedim hayatim annen yanlis algilamis sanirim" der gecersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?