- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Nereye gidecekmissiniz mesela? Evi olan evinde oturur zaten. Bazi insanlara bazi seyleri soylemek icin izin falan vermenize gerek yok. Her seye dahil olurlar.
ailenizle alakalı bir şey dememiş de sizin yaranız orda olduğu için ona alınmışsınız. niye hep evdesin diyince niye arkadaşlarınla çıkmıyorsun demiş diye anlarım ben.
İşte dışarı çıkmıyor muşum arkadaşlarımla filan evdeymişim hep. İnanın ben de bilmiyorum nereye gitmediğimi. Neden öyle dedin diyerek sorgulamak istemedim daha fazla
sosyal medyada paylaşım yapmamanızdan tahmin yürütmüştür. sorun bunu demesinden çok sizin hissettikleriniz. dışarı çıkmak istiyor ama çıkacak kişi bulamıyor musunuz, yoksa memnun musunuz? ben de cıkmıyorum ama canım istemiyor mesela. bir ara takıyodum ama baktım gelen tüm teklifleri de reddediyorum, zevk almıyorum bunu fark ettim.Ama onu da hiç bilmiyor ki. Var mı yok mu görüşüyor muyum. Yani ben bilmiyor sanıyordum. Herhalde aynı şehirde ayrı evde oturmamdan yola çıktı
Dünya kadar arkadaşım var ama evdeyim kime ne. O kadar yoğun bir iş hayatı içerisindeyim ki çoğunlukla çocuğuma, evime,eşime, aileme, kendime zor zaman ayırıyorum. Tercih meselesi. Pandemi döneminden geçtiğimizi zaten hiç söylemiyorum bile. Bu döneme özel ayrıca bir asosyallestik . Sen neden hep evdesin diye bana sorsalar" en güzel yer evim " derim. Nereye gidersen git evine döndüğünde cennettesin zaten.Bugün bi iş arkadası sen neden hep evdesin dedi. Aslen bu şehirli olduğum için ailem de bu şehirde yasadıgı için garip gelmiş.
Halbuki bir şey de anlatmadım özel hayatımla ilgili. Neye dayanarak sordu bilmiyorum.
Boğazıma bi yumru oturdu.
Yoo o nereden çıktı görüşüyorum sadece paylaşmıyorum sosyal medyada dedim ama yalan.
Bi de pandemi de sosyalleşmekten çekiniyor insan dedim üzerine.
Beni sosyal hayatımda hiç görmemiş hiç tanımamıs biri bunu niye nasıl söyledi söylemesine nasıl izin verdim bilmiyorum. Sanki alnımda yazıyo.
Evet abim dayılarım kuzenlerim amcam yengem çoğu akrabam hayatta ama öyle berbat bi aile ilişkimiz var ki bayramlarda bile görmüyorum. Annem haftada bir iki arar sadece.
Şuan hatırladım eniştem ve halam da var. En son babamın ölümünde gördüm 2013 de.
Saçma gelebilir ama niyeyse acayip üzüldüm. Ben iyi idare ettiğimi düşünüyordum ama yalnızlığım baya belli oluyormuş.
O kadar isterdim ki sağlam bi ailem olsun dağ gibi.
Sadece yazmak istedim. Çünkü başka anlatacak kimsem yok.
Belki sizi öyle yalnız hissediyormuş gibi görmüştür , veya bir çeşit dışarı mı çıksak? Çıkalım mı demenin öteki türlüsü olabilir bu . Malum bizler dolaylı söylemeyi severiz. Veya çok basitçe bir yem atmıştır sohbet başlatmak için ama sen o konuda içten içe dertliysen belki oraya yormuşsundur.Ama onu da hiç bilmiyor ki. Var mı yok mu görüşüyor muyum. Yani ben bilmiyor sanıyordum. Herhalde aynı şehirde ayrı evde oturmamdan yola çıktı
Evde olmayı dışarıda vakit geçirmekten daha çok seviyorum, arkadaşlarımın yoğun olduğu tek yaşadığım 11 yılık bekâr hayatımda da sosyalligin dibini gördüğüm zamanlara nazaran haftasonu kendimle, filmlerimle baş başa kaldığım zamanlar daha cazip gelirdi
Siz kendinize ağır gelen zor dönemlerden ve sınavlardan geçmişiniz aile hayatı da sağlam olmayınca kabugunuza çekilmissiniz de arkadaşın dediği gibi o kişinin sözünü icsellestirmissiniz yoksa nereden duyup bilecek.yaralar iyileşip enerjiniz yükselince böyle olmayacak elbette,bu süreç çabuk geçer inşallahönceki konularınizi biliyorum
Dünya kadar arkadaşım var ama evdeyim kime ne. O kadar yoğun bir iş hayatı içerisindeyim ki çoğunlukla çocuğuma, evime,eşime, aileme, kendime zor zaman ayırıyorum. Tercih meselesi. Pandemi döneminden geçtiğimizi zaten hiç söylemiyorum bile. Bu döneme özel ayrıca bir asosyallestik . Sen neden hep evdesin diye bana sorsalar" en güzel yer evim " derim. Nereye gidersen git evine döndüğünde cennettesin zaten.
Abla corona var neden dışarda olalım? Aylarca boşuna mı sosyal mesafe diye yırtındık, vallaha alemsiniz.Bugün bi iş arkadası sen neden hep evdesin dedi. Aslen bu şehirli olduğum için ailem de bu şehirde yasadıgı için garip gelmiş.
Halbuki bir şey de anlatmadım özel hayatımla ilgili. Neye dayanarak sordu bilmiyorum.
Boğazıma bi yumru oturdu.
Yoo o nereden çıktı görüşüyorum sadece paylaşmıyorum sosyal medyada dedim ama yalan.
Bi de pandemi de sosyalleşmekten çekiniyor insan dedim üzerine.
Beni sosyal hayatımda hiç görmemiş hiç tanımamıs biri bunu niye nasıl söyledi söylemesine nasıl izin verdim bilmiyorum. Sanki alnımda yazıyo.
Evet abim dayılarım kuzenlerim amcam yengem çoğu akrabam hayatta ama öyle berbat bi aile ilişkimiz var ki bayramlarda bile görmüyorum. Annem haftada bir iki arar sadece.
Şuan hatırladım eniştem ve halam da var. En son babamın ölümünde gördüm 2013 de.
Saçma gelebilir ama niyeyse acayip üzüldüm. Ben iyi idare ettiğimi düşünüyordum ama yalnızlığım baya belli oluyormuş.
O kadar isterdim ki sağlam bi ailem olsun dağ gibi.
Sadece yazmak istedim. Çünkü başka anlatacak kimsem yok.
O zaman sosyal olun bu sizin elinizde ama bence bu dönem değil, bu dönemi korunmakla geçirelim. Hem kendimizi hem çevremiziMesela siz çocugunuza evinize ailenize zor zaman ayırıyorsunuz. Ben iş dısında kalan o kadar çok zamanım varki bitirmediğim dizi film bitirmediğim kitap kalmadı. 6 sezonluk bi diziyi sanırım bi ayda bitirdim. Kişiselleştirdim bana bu sorusunu ama ben de sosyal olmak isterdimz
Buna neden üzüldünüz. Bizim toplumumuzda ağzı olan konuşur he deyip geçin
PekiAbla corona var neden dışarda olalım? Aylarca boşuna mı sosyal mesafe diye yırtındık, vallaha alemsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?