Neden hep evdesin

Genel olarak hatta 30 yıllık hayatımın yüzde 99 u bu dediğiniz şekilde geçti. Yoksa bu kadar bile dayanamazdım.
Zaman zaman zorlandıgım anlar oluyor.
Bana da saçma sapan şeyler söylüyorlar bi lafa bakıyorum laf mı bi söyleyene bakıyorum kayda değer birir mi? İkisi de değil sallamıyorum bile

Keske seni nasil iyi anladığımı anlatabilsem

Amca dayı hala teyze bi dolu kuzen kardeş geldin Sen bol sayıda mevcut ama evli olsam seninle aynivdurunda olurum hic akrabam yokmus bu şehirde gibi hep yapayalnızdım ailee kalıyorum ama neredeyse kimsenin kimseye bi diyalogu muhabbeti yok

Ben anladım sizi, sosyal olmadığınızı sizi tanımayan biri bile anlayabiliyor. Bu sizi yaralamış. Mesele ağzı olan konuşur değil, bunu diyen kişinin nokta atışı yapmış olması değil mi?
Hiç ama hiç bir şekilde sosyalleşmiyorsanız bu kişilerin dikkatini çeker. Yani ailenizle, arkadaşlarınızla hatta kendi kendinize bile bir yere gidip sosyalleşmiyorsanız; hep Eve gidip evle ilgili şeyler anlatıyorsanız bu İnsanların dikkatini çeker. Bu durumsan mutsuzsanız değiştirmeye çalışın bence.

ayni seyi ben en son ne zaman hissettim biliyor musun? Flörtlestigim adam bana "sen hic arkadaslarindan bahsetmiyorsun, sanirim hic yakin arkadasin yok" dedigi an...o an varya resmen sanki kendimi ifşa olmuş gibi hissettim, nasil utandim, aglayacaktim nerdeyse o derece. Neden? Cünkü bu benim icimde bir yaradir. Niyeyse su hayatta hic yakin bir arkadasim olmadi ve bu annem ve ablam arasinda da dalga konusu olurdu...hatta annem baska sosyal ortamlarda "bizim kizin da hic arkadasi yok, uyumsuz mübarek" diye utandirdigi cok olmustur sagolsun. Konunu okuyunca direkt kendi icimdeki yara aklima geldi. Hala daha düsünürüm benim neden en yakin arkadasim yok diye, ama iste bazi seyler öyledir ve sebebini bilsek de sonucu degistiremeyiz...

İşte dışarı çıkmıyor muşum arkadaşlarımla filan evdeymişim hep. İnanın ben de bilmiyorum nereye gitmediğimi. Neden öyle dedin diyerek sorgulamak istemedim daha fazla

Bence o akrabayı vs kast etmemiş

Yani ben bu şehirli değişim iş ortamı dışında arkadaşım yok

Ama iş arkadaşlarımın çocukluk arkadaşları var, ilkokul arkadaşları var, komşuları var vs

Bence arkadaşın bunu kastetmiş

Ailesi berbatlar kulübüne hoşgeldiniz. Babamın cenazesinde tabağına tatlı koyulmadığı, unutulduğu için surat yapan akrabalarım var. Teselli nerdeee... Yaramızda tuz basmaya geldiler resmen.

Boşverin gelin sarılalım. Bazen yalnız olmak böyle insanlarla birarada olmaktan iyidir. Uzun zamandır yalnızım kafam da çok rahat. Ne zaman bir akrabamı görsem şeytan görmüş gibi oluyorum.

Nerden biliyormuş hep evde olduğunu, kapına kamera mi taktırmış, çok saçma. Benim de anne baba yok. Pandemi de girdi işin içine, iyice kapandik evlere ki olması gereken de bu. Bosverin, içinize falan da oturmasin. Sizden laf almaya çalışmış belli ki. Ortaya bir laf atmış.

Saçmalamış bence. Sohbet olsun diye sizi üzmüş

Valla bende hep evdeyim , isteyerek evdeyim .Azıcık gezsem hemen sıkılıp yoruluyorum , evimi özlüyorum .Evde oturmayı , evde vakit geçirmeyi seviyorum .Aman boşverin , kime ne ?Evde vakit geçirmeyi sevmek asosyal olmak demek değildir .

Bi de farklı zamanlarda iki defa sordu

Ben de fazla çıkmam akrabalar ayni sehirde degil zaten. Evde vakit gecirmeyi kendimle kalmayi seviyorum gerek duymuyorumki disari cikip kafelerde kahve icmem mi gerekiyo illa.
Cok cok bunalirsam tabi ki çıkıyorum geziyorum ama genel olarak ben de sizin gibiyim.
Buna takilmayin aktif olsaniz da bu sefer hic yerinde durmuyosun der insanlar hep bulur konuscak bisey. Yeter ki elestirmek istesin

Bi de farklı zamanlarda iki defa sordu
Evet evcimen bir insanim deyin ne olacak utanilacak bir sey mi. Evde olmayi, evde aktiviteler yapmayi zaman gecirmeyi tercih eden bir cok insan var

Kaliteli zaman gecirenler haric kafelerde bos bos takilmak ovunelecek bir sey mi sanki? Goruyorum ellerinde telefonlar konusmuyorlar bile birbirleriyle insanlar.

O kendince sizi incitmek icin soylemis olsa bile -ki bence degil- siz de gulerek cevap verin. Arkadaslarim da var ailem de ama ne bileyim evde takilmak daha cok hosuma gidiyor falan deyin. Sosyal medyada paylasmak ozentilik gibi geliyor deyin.

Gezdiğini arkadaşlarınla buluştuğunu ins...da paylaşmazsan, onu bunu etiketlemez bir kahve resmi koymazsan kesin yalnızsındır. Hele doğum günlerinde, evlilik yıldönümlerinde millet fotoğrafını paylaşmaz, sen de zibilyon tane saçma sapan o mesajları hikayeleri hikayende sergilemezsen öl daha iyi.

Trajikomik bir hale geldik. Bugün bir arkadaşımın 1. Evlilik yıldönümünü, hikâyelerinde düğün fotoğraflarını paylaşarak kutlayanları gördü bu gözler. Kızın bindallısı, gelinliği beynimde dönüyor sabahtır, neden? Çünkü arkadaşı çok ve her etiketlendiği fotoğrafı paylaşıp bunu cümle aleme göstermek zorundaydı.

Yanlış anlamayın ama ,biri bana bir eleştiri yaptığında ben buna çok alinirsam,biliyorum ki içimde bir yerlerde ona hak veriyorum.Canimi acıtan da bu oluyor.

Sizde kendinizi öyle hissediyorsunuz ve anlaşıldığı için üzülmüşsunuz canınızı sıkmayın canım öyle istiyor yanlizligi seviyorum nette paylaşım yapmamam gezmedigim anlamına gelmez reklam yapmaktan hoslanmiyorum de geç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…