Neden hep evdesin

Sanırım arkadas ılışkınızde pek fazla yok.Orada bence akrabalarınızı kast etmemış.

laf olsun torba dolsun amacıyla konusmus bırının sozlerını fazla cıddıye almıssınız
bende hep evdeyım nolmus yanı
kucucuk mekanlarda yuksek gurultude bırbırıne poykure poykure konusmak hosuma gıtmıyor saglıksız buldugum ve ıstenırse evde yapılabılıtesı yuksek tatlılara sırf cafeye gıttım dıye dunyanın parasını vermek sacma gelıyor sırf sosyal medyada yuklu dursun ve ınsanlar gorsun dıye gezmek mantıksız gelıyor kı su corona zamanı zaten aklı olan o kapı senın bu cafe benım gezmez

su pandemıye en cok uyum saglayan ben oldum sanırım
pandemıden oncede pandemıdeymısım haberım yokmus
bı ara da benım genelde koyu renklerı gıymekten hoslanıyor olmama takmıslardı nıye koyu renk gıyıyormusum hep
oyle sevıyorum ? dedım
e ama hep koyu renk dıyor hala gıyen benım sanane degıl mı ama cok rahatsızsan bakma bana yanı

sızın o arkadasda sızın nıye bu kadar sosyal medyanızı ıncelıyor hayatınız hakkında oturup dusunuyor enteresan
sen nıye hep evdesın demek kadar sacma sapan bır soru yok yanı bu soruya cevap bıle yok ne cevap verılır kı oyle luzumsuz bır soru

sosyallesmek ıstıyorsanız burda suanda da sosyallesıyoruz sızınle konusarak bakın :)

Aynı durumdayım ailem var ama yok Bende pandemi yi bahane edip uzak duruyorum.. bazen en iyisi sizi anlamayan insanlardan uzak durmak.. ben alıştım ISSIZZ lığa kimsesizlige... insan her şeye alışıyor.. çok takmamak lazım.. ciddiye bile alma kendi hayatını yaşa.. kimseden kimseye fayda yok bu zamanda...

Bunu ben de düşünmüştüm pandemi bana çokta zor gelmemişti diğer insanlar gibi.

Ailenizi kastetmemiş ki arkadaşla buluşmuş olmaktan ya da bir yerden bahsetmeyince evdesin sanmış. Çık gez anlamında söylemiş. Mantıksız mı? Evet. Ama aileni kastetmemiş. Üzülme:)

Ben de koyu renkleri çok seviyorum, saçlarım dogal kızıl. Bir gün mağazaya girdim kadın bana demez mi "hep koyu renk giyiniyorsunuz", saçımın teli de tişörtüme düşmüş bana "saçlarınız dökülüyor" gibi gibi cümleler söyledi. Ben o mağazanın önünden geçiyordum herhalde dikkatini çektim bilmiyorum, ben de gülerek cevap verip çıktım. Bir de hiddetlenmesi durup dururken filan anlayamadım. Sınır ihlalini ben çok yaşıyorum, bütün öfkesini çöp gibi üzerime boşaltıyolar, anlam veremiyorum.

Yani akrabalarınız değil arkadaslarınızı kastetmiş demenizdeki amaç ne hanım efendi.
Ben yogun olan yalnızlığımı anlattım konuda. Hayır akraba değil arkadaşsızlığınızı kastetti deyince bana ne katkısı oldu bu cümlenin.

Kişinin hadsizliğini üzerine vazife olmadan hayatımı sorgulamasıno anlatıyorum bana “sosyal aktiviyeleri katılmamanızı söylemiş” diyorsunuz. Neyi söylediğini çok iyi biliyorum çok iyi anladım. O da sizin gibi hadsiz birisi.

Ailenizi kastetmemiş ki arkadaşla buluşmuş olmaktan ya da bir yerden bahsetmeyince evdesin sanmış. Çık gez anlamında söylemiş. Mantıksız mı? Evet. Ama aileni kastetmemiş. Üzülme:)

Arkadaslarımı kastettiğini sanmıyorum sosyal medyada cok fotograf var ve arkadas çevremi bilmiyor. Sağdan soldan memleketimde yasadıgım halde yalnız yasadıgımı duyarak neden yalnız yasadıgımı irdelemek istedi

Ben sizin konuma yaptıgınız yorumlardan cok naif biri oldugunuzu düşünüyorum. Şu kızamayan tavır gösteremeyen. Bu kişilere kızmak terslemek eleştirmek ya da yorum yapmak diğer kişiler tarafından çok kolay oluyor. Hak görüyorlar kendilerinde niyeyse

Ne kadar hadli olduğun yazdığın cümlelerden belli .Yani demekki size bunu söyleyen sizin sosyal olmadıgınızı bırazcık sosyalleşmenın sıze ıyı gelecegını soylemeye calışmış .Iyı olmadıgınızı anlamış ve sıze yardımcı olmak ıstemış .Ama sızın öle bır uslubunuz varkı sıze ıyı bısey soylese bıle altında fesatlık arıyorsunuz.Konu acılıp yorum yapılınca hadsızmı oluorum.Şutfen terbıye sınırlarını aşmıyalım.Gercekten tam bir abıye kuzusunuz.Onun cekılır bır yanı vardı sızın oda yok.Yalnızlıga boyle yaparak mahkum olucaksınız.Bı sorun kendınıze bence :)

Hiçbir artısını görmedim şimdiye kadar hep ters tepki görüyorum.

Bende yalnızım hem de dibine kadar yalnız
Bitek cocuklarım var o kadar

Hiçbir artısını görmedim şimdiye kadar hep ters tepki görüyorum.

O zaman biraz sınır çizmenin vakti gelmiş. Ben de çok beceremiyorum ama deniyorum. Net bi duruş lazım x e bu lafı dersem ne der ne cevap verir demeliler. Sevgi önemli değilde saygı şart

Her evden çıkan insan mutlaka fotoğrafmı atması lazım... Benimde arkadasım yok eşimle beraber her hafta sonu çıkarız arabayla gezeriz kalabalığa girmeyiz ama bende paylaşmam görgüsüzlük gibi geliyor çünkü kuzenimimden biliyorum herkes kızıyor korona geçirdiler birde ama hala geziyor bende paylaşmam tepki çeker yani

Emin ol benimde yok hiçbir akrabam çocukken oynadigim kuzenlerimle gorusmuyoruz. Hoş bende görüşmek istemiyorum. Bu yalnızlık değil sen bu durumdan rahatsız değilsen hiç takılma.

bende eve hasretim
Pandemide bile çalıştım

Boşver kime ne yahu

Herkes istediği gibi yaşar

bende aynı durumdayım ama çevremi hayatımı aileler o kadar kapladı ki sebebini onlara bağlıyorum.
Neredeye gergünümün içinde onlar var iki ailede yakın. Yorgun düşüp kendi evime bile odaklanamadığım için bazen hayatımda ekstra insan istemediğim için herkese duvar gibi yaklaşıyorum. Onlara sinir oluyorum bazen kendime ait arkadaş hayatım yok diye...
Ama acaba sebep bu mu yoksa arkadaşlık ilişkikerim mi iyi değil diye düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…