- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Sanırım arkadas ılışkınızde pek fazla yok.Orada bence akrabalarınızı kast etmemış.Bugün bi iş arkadası sen neden hep evdesin dedi. Aslen bu şehirli olduğum için ailem de bu şehirde yasadıgı için garip gelmiş.
Halbuki bir şey de anlatmadım özel hayatımla ilgili. Neye dayanarak sordu bilmiyorum.
Boğazıma bi yumru oturdu.
Yoo o nereden çıktı görüşüyorum sadece paylaşmıyorum sosyal medyada dedim ama yalan.
Bi de pandemi de sosyalleşmekten çekiniyor insan dedim üzerine.
Beni sosyal hayatımda hiç görmemiş hiç tanımamıs biri bunu niye nasıl söyledi söylemesine nasıl izin verdim bilmiyorum. Sanki alnımda yazıyo.
Evet abim dayılarım kuzenlerim amcam yengem çoğu akrabam hayatta ama öyle berbat bi aile ilişkimiz var ki bayramlarda bile görmüyorum. Annem haftada bir iki arar sadece.
Şuan hatırladım eniştem ve halam da var. En son babamın ölümünde gördüm 2013 de.
Saçma gelebilir ama niyeyse acayip üzüldüm. Ben iyi idare ettiğimi düşünüyordum ama yalnızlığım baya belli oluyormuş.
O kadar isterdim ki sağlam bi ailem olsun dağ gibi.
Sadece yazmak istedim. Çünkü başka anlatacak kimsem yok.
su pandemıye en cok uyum saglayan ben oldum sanırımMesela siz çocugunuza evinize ailenize zor zaman ayırıyorsunuz. Ben iş dısında kalan o kadar çok zamanım varki bitirmediğim dizi film bitirmediğim kitap kalmadı. 6 sezonluk bi diziyi sanırım bi ayda bitirdim. Kişiselleştirdim bana bu sorusunu ama ben de sosyal olmak isterdimz
Eee yani?Sanırım arkadas ılışkınızde pek fazla yok.Orada bence akrabalarınızı kast etmemış.
su pandemıye en cok uyum saglayan ben oldum sanırım
pandemıden oncede pandemıdeymısım haberım yokmus
bı ara da benım genelde koyu renklerı gıymekten hoslanıyor olmama takmıslardı nıye koyu renk gıyıyormusum hep
oyle sevıyorum ? dedım
e ama hep koyu renk dıyor halagıyen benım sanane degıl mı ama cok rahatsızsan bakma bana yanı
sızın o arkadasda sızın nıye bu kadar sosyal medyanızı ıncelıyor hayatınız hakkında oturup dusunuyor enteresan
sen nıye hep evdesın demek kadar sacma sapan bır soru yok yanı bu soruya cevap bıle yok ne cevap verılır kı oyle luzumsuz bır soru
sosyallesmek ıstıyorsanız burda suanda da sosyallesıyoruz sızınle konusarak bakın :)
Yani size arkadaş ılışkınız olmadıgını soylemiş.Akrabalarınkast etmemış .Ama sız akrabaları soyledınızı sanmışsınız.Bence sosyal aktıvitelere katılmamanızı kast etmış.Eee yani?
Yani size arkadaş ılışkınız olmadıgını soylemiş.Akrabalarınkast etmemış .Ama sız akrabaları soyledınızı sanmışsınız.Bence sosyal aktıvitelere katılmamanızı kast etmış.
Ailenizi kastetmemiş kiarkadaşla buluşmuş olmaktan ya da bir yerden bahsetmeyince evdesin sanmış. Çık gez anlamında söylemiş. Mantıksız mı? Evet. Ama aileni kastetmemiş. Üzülme:)
Ben de koyu renkleri çok seviyorum, saçlarım dogal kızıl. Bir gün mağazaya girdim kadın bana demez mi "hep koyu renk giyiniyorsunuz", saçımın teli de tişörtüme düşmüş bana "saçlarınız dökülüyor" gibi gibi cümleler söyledi. Ben o mağazanın önünden geçiyordum herhalde dikkatini çektim bilmiyorum, ben de gülerek cevap verip çıktım. Bir de hiddetlenmesi durup dururken filan anlayamadım. Sınır ihlalini ben çok yaşıyorum, bütün öfkesini çöp gibi üzerime boşaltıyolar, anlam veremiyorum.
Ne kadar hadli olduğun yazdığın cümlelerden belli .Yani demekki size bunu söyleyen sizin sosyal olmadıgınızı bırazcık sosyalleşmenın sıze ıyı gelecegını soylemeye calışmış .Iyı olmadıgınızı anlamış ve sıze yardımcı olmak ıstemış .Ama sızın öle bır uslubunuz varkı sıze ıyı bısey soylese bıle altında fesatlık arıyorsunuz.Konu acılıp yorum yapılınca hadsızmı oluorum.Şutfen terbıye sınırlarını aşmıyalım.Gercekten tam bir abıye kuzusunuz.Onun cekılır bır yanı vardı sızın oda yok.Yalnızlıga boyle yaparak mahkum olucaksınız.Bı sorun kendınıze bence :)Yani akrabalarınız değil arkadaslarınızı kastetmiş demenizdeki amaç ne hanım efendi.
Ben yogun olan yalnızlığımı anlattım konuda. Hayır akraba değil arkadaşsızlığınızı kastetti deyince bana ne katkısı oldu bu cümlenin.
Kişinin hadsizliğini üzerine vazife olmadan hayatımı sorgulamasıno anlatıyorum bana “sosyal aktiviyeleri katılmamanızı söylemiş” diyorsunuz. Neyi söylediğini çok iyi biliyorum çok iyi anladım. O da sizin gibi hadsiz birisi.
Hiçbir artısını görmedim şimdiye kadar hep ters tepki görüyorum.Ben sizin konuma yaptıgınız yorumlardan cok naif biri oldugunuzu düşünüyorum. Şu kızamayan tavır gösteremeyen. Bu kişilere kızmak terslemek eleştirmek ya da yorum yapmak diğer kişiler tarafından çok kolay oluyor. Hak görüyorlar kendilerinde niyeyse
Bende yalnızım hem de dibine kadar yalnızBugün bi iş arkadası sen neden hep evdesin dedi. Aslen bu şehirli olduğum için ailem de bu şehirde yasadıgı için garip gelmiş.
Halbuki bir şey de anlatmadım özel hayatımla ilgili. Neye dayanarak sordu bilmiyorum.
Yoo o nereden çıktı görüşüyorum sadece paylaşmıyorum sosyal medyada dedim ama yalan.
Beni sosyal hayatımda hiç görmemiş hiç tanımamıs biri bunu niye nasıl söyledi söylemesine nasıl izin verdim bilmiyorum. Sanki alnımda yazıyo.
Evet abim dayılarım kuzenlerim amcam yengem çoğu akrabam hayatta ama öyle berbat bi aile ilişkimiz var ki bayramlarda bile görmüyorum. Annem haftada bir iki arar sadece.
Şuan hatırladım eniştem ve halam da var. En son babamın ölümünde gördüm 2013 de.
Saçma gelebilir ama niyeyse acayip üzüldüm. Ben iyi idare ettiğimi düşünüyordum ama yalnızlığım baya belli oluyormuş.
Hiçbir artısını görmedim şimdiye kadar hep ters tepki görüyorum.
Her evden çıkan insan mutlaka fotoğrafmı atması lazım... Benimde arkadasım yok eşimle beraber her hafta sonu çıkarız arabayla gezeriz kalabalığa girmeyiz ama bende paylaşmam görgüsüzlük gibi geliyor çünkü kuzenimimden biliyorum herkes kızıyor korona geçirdiler birde ama hala geziyor bende paylaşmam tepki çeker yaniBugün bi iş arkadası sen neden hep evdesin dedi. Aslen bu şehirli olduğum için ailem de bu şehirde yasadıgı için garip gelmiş.
bende aynı durumdayım ama çevremi hayatımı aileler o kadar kapladı ki sebebini onlara bağlıyorum.ayni seyi ben en son ne zaman hissettim biliyor musun? Flörtlestigim adam bana "sen hic arkadaslarindan bahsetmiyorsun, sanirim hic yakin arkadasin yok" dedigi an...o an varya resmen sanki kendimi ifşa olmuş gibi hissettim, nasil utandim, aglayacaktim nerdeyse o derece. Neden? Cünkü bu benim icimde bir yaradir. Niyeyse su hayatta hic yakin bir arkadasim olmadi ve bu annem ve ablam arasinda da dalga konusu olurdu...hatta annem baska sosyal ortamlarda "bizim kizin da hic arkadasi yok, uyumsuz mübarek" diye utandirdigi cok olmustur sagolsun. Konunu okuyunca direkt kendi icimdeki yara aklima geldi. Hala daha düsünürüm benim neden en yakin arkadasim yok diye, ama iste bazi seyler öyledir ve sebebini bilsek de sonucu degistiremeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?