Allah şifa versin. Nerden biliyorsunuz iyi olduklarını. Ayrıca kalbinizi karartmayın. En kötü gününüzde onlar olacak yanınızda.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Tek imtihanda olan siz değilsiniz ki.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Sadece sen imtihan vermiyorsun.Herkes kendi yaşadığını bilir. Ben babami kaybettim benim için büyük bir acı... dayimi kaybettim, tek çocuğu vardı annesine sığındı diğer dayımın oğlu intihar etti annesi acısına dayanamadı geçen yaz öldü dayımında 2 ay sonra kanserden öldü ve dayımın kızı tek başına kaldı.. Yanı bizde sinaniyoruzBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Benide götür yanında kardeşim zira bende kan kusuyorumBıçağın iki yüzü vardır...
Her kapının arkasında bir bilinmeyen...
Her gülüşün arkasında da bir acı...
Sadece insanların yansıtma biçimleri farklıdır.
Herkese göre 4 4 lük bir hayat yaşadığım iddia ediliyor. Ama 1aydır gerçekten kan kusuyorum.
Başımı alıp gitmek istiyorum.
Allah büyük. Rabbim inşallah şifasını versin. Size de dayanma gücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?