Gel kaçalımBenide götür yanında kardeşim zira bende kan kusuyorum
benım yasadıgımı kımse yasamasın dıye dua etmek varken...Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Anne ve babası yada başka bi sevdiği kim okursa olsun senin durumunda olanlar hep aynı duygular içinde oluyorlar bu normal bi durum ama herkes aynı yoldan geçti yada geçecek sen annenle iyiyken bi başkasının annesi kazada yangında yada hastalıktan öldü hayat hep bi döngü bugün sana yarın bana gecen sene bu günler bebeğim öldü hastanede yeni doğum ünitesinin önünden geçerken bebek ağlamalarını duyup hastaneye benzin döküp yakmak gelmişti içimden taburcu olan anneleri görünce ne küfürler etmiştim ki hiç tarzım değil yada bebeğim ölmemiş gibi içeri girip bi bebek kucaklayıp kaçıp gitsem demiştim..aklıma geldikçe ne bencilim demiştim Allah annene yardım size sabır versinBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Olmuyor demi belli bir yaştan sonra aile yaninada sığılmiyor. Bende boşanmak istiyorum ama ailemin yanına nasıl sığınicak onu düşünüyorumGel kaçalım
Gerçekten az kaldı kaçmama. Çok pişmanlıklar içerisindeyim. Keşke boşanır boşanmaz babamı dinlemeseydim de ayrı evim olsaydı. Allah yardımcımız olsun.
Çocuk var mı ? Ona göre cevaplayacağım.Olmuyor demi belli bir yaştan sonra aile yaninada sığılmiyor. Bende boşanmak istiyorum ama ailemin yanına nasıl sığınicak onu düşünüyorum
Hayır olmuyor Cânım Rabbim bu huzursuzlukta göndermiyor iyiki deÇocuk var mı ? Ona göre cevaplayacağım.
Aslında kişinin yapısına göre değişir. Ben onların istedikleri gibi davranmıyorum diye sorun oluyor. En büyük sorun eve gelme saatim. Bu sebeple hem annemle hem babamla konuşmuyorum. Eğer çalışıyorsan ve tek başına olmak zor gelmeyecekse kesinlikle kendi evine çık.Hayır olmuyor Cânım Rabbim bu huzursuzlukta göndermiyor iyiki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?