Intihar sadece sizin değil annenize üzüldüm ağır bir imtihan elbet. Fakat insanların gülüyor olması dertsiz oldukları anlamına gelmiyor . Annemle 12 senedir görüşmüyorum babamlada1 aydır ve sanırım uzun bir süre görüşmeyeceğim 7 sene bekledik sevdiğim insanla evlendik sonunda fakat vajinismus olduğumu öğrendim vs vs yani aslında kimse imtihansız değil isyan etmemek Allahtan gelene sabır etmek gerek dua edin derdi de dermanida rabbim verirBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
merhaba...Hamileyim her şey çok güzel ailem çok sevindi çok şükür halende hiç ağrı,sızı,bulantı yok.Günler böyle geçerken bir akşam eşim sakin sakin anlatmaya çalıştı.Yeğenimde kanserden şüphelenmişler.Şimdi istanbula gelecekler dedi.Karnımdakini düşün yeğenimi düşün,ablamı kardeşlerini düşün.Zor bir süreç;rabbim yardım etsin.İkinci küre başladık.Comon b all tanı ile.Hastanede iyi kötü örnekleri görüyor ablam psikolojiyi sağlam tutmak,korkmamak çok zor.Rabbim herkese tüm hastalara şifa versin.
Aciniza veriyorum bu kotu dusunceleri kimsenin hayati yolunda gitmiyor herkesin bir derdi var guluslere aldanmayin Allah sifa versin annenize iyi dusunun iyi olsunBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Herkes bir imtihan veriyorBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Sana hayatımı anlatmamı ister misin ağlarsın buyuk ihtimal. Bende oyle sanardım biliyor musun bir benim boyle diye ama cogunun hayatı berbat aslında.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
B all bizimkisi de. İlk yedi ay ağır geçiyor. İkinci bize en ağır gelen protokol oldu. Siz kendinizi üzmeyin.cok şükür tedavisi var. Hangi hastanede tedavi görüyor. Birde siz kordon kanı aldırın mutlaka.
Allah rahmet eylesin nurlar içinde uyusun mekanı cennet olsun inşallah. Umarım bundan sonraki hayatınızda gözlerinizden sadece mutluluk göz yaşları aksinMerhaba, teşekkürler. Benim annem vefat etti. İnşallah sizinki iyileşir. Çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederimŞişli etfal sarıyer de tedavisi sürüyor.Bir arkadaşımın da yeğeni 2,5 yaşında bundan 10 yıl önce All tanısı ile şuanki doktorumuzda tedavi görmüş şifayı bulmuş.Hekimin alanında iyi olduğunu duyunca güvenle gidip geliyoruz.Şuan çok şükür kemoya cevap veriyo.Ev hastane arası gidip geliyor.İlk teşhis koyulduğunda kötü huylu demişlerdi.Görüşmelere giremediğim için detayları bilmiyorum.Bir kaç test de neticelenmedi cerrahpaşa ya ,çapa ya gönderiliyor....Kordon kanını düşünüyorum.Onu ayrıca biraz zaman ilerlesin konuşacağım....Rabbim hepimizin hastalarına şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?