tembellik değildir de muhakkak vucudun desteğe ihtiyacı vardır.bende bir aydır sürüne sürüne iş görüyorum.kardeşim de halsizlik ve sinir vardı,moral bozukluğu oluyordu.eczaneden omega-3 kapsulu aldım bi haftadır çocuk kendine geldi. sendede böyle bi şey olabilir dene istersen faydasını görürsün
geçen ay alcaktım aslında omega 3. ama alamadım nedense :)
ev kredisi ödüyorum. her ay eksik kalıo zaten. yani şu anda mümkün değil. ya benim kayınvalide de yanımda. o döklümü topluyor. ocağı falan silior. odamı toplayıp derin temizlik yapmam lazım işte.
neden?? eczane uzak mı
kizlar bisey soracam ama alinmayin uzerinize... Bu tembellik anne ve babadan kaynaklanabilirmi ? ben misal bunu cok dusunuyorum, mesala benim annem ve babam cok caliskanlar bisey yapacak olsalar hic usenmezler... babam istten geldigi zamanlar evde hic oturmazdi, direk bahceye gider bahce isinle ugrasir... annem ise ev isini cinciik gibi yapar koskoca evi supurur, temizlerdi... galiba ben aileme cekmisim bu konuda tembelligi hic sevmiyorum, kucukluktten beri hep merakliymisim temizlik isine.... biraz övunmek gibi olmasinda amcalarim bile derler cok caliskan oldugumu, hatta yengelerim kizlarina beni örnek olarak gösterirler, hic bi is yapmiyorlar diye....
geçen ay alcaktım aslında omega 3. ama alamadım nedense :)
ben eskiden böleydim de sonradan değiştim gibi bi hikaye yok mu ?
yok ya.arkadaşımın eczanesine gittim. ordan alcaktım. ama kız vermedi. bende bi bildiği vardır diye üstelemedim.
kizlar bisey soracam ama alinmayin uzerinize... Bu tembellik anne ve babadan kaynaklanabilirmi ? ben misal bunu cok dusunuyorum, mesala benim annem ve babam cok caliskanlar bisey yapacak olsalar hic usenmezler... babam istten geldigi zamanlar evde hic oturmazdi, direk bahceye gider bahce isinle ugrasir... annem ise ev isini cinciik gibi yapar koskoca evi supurur, temizlerdi... galiba ben aileme cekmisim bu konuda tembelligi hic sevmiyorum, kucukluktten beri hep merakliymisim temizlik isine.... biraz övunmek gibi olmasinda amcalarim bile derler cok caliskan oldugumu, hatta yengelerim kizlarina beni örnek olarak gösterirler, hic bi is yapmiyorlar diye....
kayınvaliden evini mi topluyorçok şanslısın o zaman:))))
benim kayınvalidem geldiğinde evin herhangi bir yerinde bir dağınıklık bir toz olsun ,utancımdan kahroluyorum. asla da bana yardım etmedi bugüne kadar. bende istemem zaten.
maddi konuda haklısın o zaman :/mümkün olmaz kredi ödediğin için.
Tembellik başa bela.
Benim yazdigim mesaj nereye gitti????? icinde Jovani Couture 4247 Long Crystal Dress | MackTakMart.com vardi????? bulamiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ((((((((((((((((((((((((((((((((((
sgk vermiyor ücretli alınıyo. ben seven seas aldım 35 tl. 60 kapsul kardeşim çok faydasını gördü benim kan tahlilimde bi sorun çıkmazsa ben başlıcam.
yok canım öle değil. birlikte yaşıyoruz.
ya benim böle bi sorunum var. benim gibi olup da bu sorunu aşan var mı?
sorunum şu ki bi sürü işim olmasına rağmen hiçbişi yapmadan akşam etmek. öyleki karnımı bile doyuramıyorum ya. önceden sınav stresim falan vardı ondandır diyordum ama değiliki gündür evdeyim. evi falan temizlicem diye annemlere bile gitmedim. ama iiki gündür hiçbişi yapmadım.
nasıl aşcam ben bunu.
annem ve babam fazlasıyla çalışkan...
kime çektin sen bilmem ki ...derler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?