Neden insan gibi tartışılamıyor?

Camamber dilerim Allah'tan bu sözlerinizin karşılığı size döner.
Çok çirkin.
Beni kıskanıyorlar diye bir cümle kurmadım.Bana kadın ,canısı gibi çirkin hitaplar kullanmayın.
Benim önceki konularımı okuduğunuza göre çocuklarına yemek yap lafı komik oldu.
Dünya eğer siz ve sizin gibilerden oluşacaksa yaşasın yalnızlık.
Bu arada eğer ifadelerinize dikkat etmezseniz sizin için iyi olmaz,IP nizi bulmk sizi tespit etmek çok kolay.Daha dikkatli olun her kuşun eti yenmez.
Allahım insanlara ahlak nasip et bizleride ahlaksızların şerrinden koru inşallah.

Bence kadınlar kulübünde tartışmayı bilmeyen insandan daha da fazla tartışmasını bilen, ne dediğinin farkında olan, gerçekten bilinçli insanlar da var.
Burda genelleme yapmayın bence.
Benim yorumlarını takip ettiğim, gayet aklı başında üyeler çoğunluktadır bu forumda.

Son düzenleme:

Hakaret edip insanlara "ahlaksız" dediğiniz için siz dikkatli olun bence. Ayrıca "kadın" çirkin bir hitap değildir hanımefendi. Kadın ve erkek olmak üzere iki cinsiyet var ya kadın doğarsınız ya erkek. Bana "kadın" gibi kaba sözcükler kullanma demişsiniz ya bilgilendirmek istedim...

Ben dindarım dedim mi?
benim din ne demek?
Kimin dini inancını sorguladım,yargıladım?
Artık yeter.Saçmalıyorsunuz...

hani engellemistin :) ay napcaksin ip mi gelip dovucek misin :) valla korktum senden her sey beklenir. neyse ki 10 gune uzaklara gidiyorum sakin pesimden gelme. aileme falan da bulasma.
Allah'im sen beni bu kadindan koru, yeter.

Genelleme yapmayım da ne yapayım?
Tüm üyeler için ayrı başlık mı açayım?
Ne demişim konumda ilk başta zaten bilinçli üyelerde olmasa burda durulmaz demişim değil mi?

Ip mizi bulunca ne olacak? Tehdit mi ediyorsun??
Özellikle benimkini bulmanı rica ediyorum,hodri meydan.

birisi yazarken noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmıyorsa onun okudugu üniversiteden şüphe duyarım, günde 2 kitap okudugundan da... çünkü bu ayrı bir refleks, ödev, makale yazanlar bilir...

cümle başındaki harfi büyük yazmayı örnek vereceksin belki ama ikisi farklı şeyler... benim bahsettigim tastamam bu işin turnusolü

Di mi ya? Bende cidden refleks olmuş bu Buradan ayırt edilebilir bence de

Genelleme yapmayım da ne yapayım?
Tüm üyeler için ayrı başlık mı açayım?
Ne demişim konumda ilk başta zaten bilinçli üyelerde olmasa burda durulmaz demişim değil mi?

Size ılımlı yaklaşmak istedim ama şu an arkadaşlara hak veriyorum, çok asabisiniz.
Zaten tüm üyeler için değil, hiç bir üye adına konu açamazsınız, forum kuralları bunu gerektiriyor çünkü.
İyi akşamlar.

hep benim yazdiklarimi yaziyorsun mervecik ya, bu kadin bizi bile bir ortak noktada birlestirdi <3

Eve yeni geldim daha diğer konuda ne olmuş haberim yok yani. Ama sizin burda bunları yazmanız ve aynı zamanda üstüne alınacak olanları engellemeniz yazdıklarınızla çelişmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…