Burda bir cümle yani birtek günah cümlesi dini yorum kabul edilemez.
Eğer öyle olacaksa dini terim kullanan herkese yasak getirlmeli.
Dini yorum demek bana göre bir konuda ısrarla ve uzun uzun bir fikri karşı tarafa kabul ettirmek için çabalamaktır.Formu rayından çıkaracak olan bu tutumdur.
Konu sahibi yazdı bende yazdım ama burda düşüncelere açık olmayan kişi soru sormayacak tepkim bunadır.
insanlara bu şekilde saldırıldığı için kimse din konusunda bir cümle yazamaz hale gelecek.
Niye kendimizi bu kadar baskı altına alalım ki?
Sizin sesiniz çok çıkabilir ama sinmek zorunda değilim.
Form yöneticileride konuyu incelemeden muhtemelen din lafını görünce konuyu kapa gitsin yapacaklar bakacaklar çoğunluk kime yüklendi o kişiyide uzaklaştır ne oldu sorun çözül dü mü?Şimdi kim konuyu baltaladı?
Hah işte tam sizin modunuz.O ne demiş bu ne demiş.Valla gerçekten de görmedim. Ne demiş?
Nerde biliyorsun kitap okumadığımı?
Çok aşağıladın ,küçük çocuk falan...
Sevgili tribi mi?
Ben size daha fazla yanıt vermesem ayıp olmaz değil mi?
Bir cümle dini vaaz oldu.Maşallah.Aynayı bir de kendinize tutun.Yapılan hatanın farkına varıp,hatayı kabul etmek bir erdemdir.O bahsettiğiniz dinde bunla ilgili kurallar yok mu yoksa?
'Günah' kelimesi dini bir kelimedir,ve sizin yorumunuz da konuyu dini açıdan değerlendirerek verilmiş bir cevaptı.Müslümansanız dövme günahtır yazdınız.
Konu sahibi sorduğu konuyla ilgili olarak düşüncelere açık,yani dövmenin memurluk kariyerini etkileyip etkileyemeyeceği üzerine,konuların amacı bu zaten.Dini açıdan düşüncelere açık olmak zorunda değil.Çünkü kim ne sorarsa onla ilgili cevaplara hazırlıklı olması gerekir,konudan ilgisiz cevaplara değil.Gerçek hayatta da bu böyle diğer türlü mahremiyet diye bir şey kalmazdı öyle değil mi?Kimsenin kimseye kişinin izni olmadan dini vaaz verme yetkisi ya da hakkı yok.Yapılan hatayı kabul etmek alçak gönüllülük göstergesidir,kabul etmemek de kibir.Selametle kalın.
Hah işte tam sizin modunuz.O ne demiş bu ne demiş.
Tartışma adabı diyorum ben...Ben ne diyorum?
Beni de mi engelledi ki acaba
Bir cümle dini vaaz oldu.Maşallah.
Yok işine gelmiyor Cow, tutturmuş tartışma adabını öğretecekmiş bize...
Yok işine gelmiyor Cow, tutturmuş tartışma adabını öğretecekmiş bize...
engeller, affetmez :) sayesinde forumda engellemek diye bir ozelligin oldugunu ogrendim.Beni de mi engelledi ki acaba
o değil de bir İlhan İrem vardı o ne oldu?
ya bu kadin "hayirli insanlar" basligini actiginda boyle olacagini tahmin edebilir miydiniz? cevresindeki butun insanlari bezdirmis, uzaklastirmis. sonra da"mesafeli"yim ben, beni kiskaniyorlar diye kendini avutmus, bizim foruma dusmus…
saatlerdir forumda laf yetistiriyor, kalk da cocuklarini onune iki kap yemek koy.
Konunun kapatılması için mesaj gönderdim.
Herkese teşekkür ederim, yasaklı listesi oluşturdum bu sayede ve böylece ilerleyen zamanlarda gerginlik yaşama ihtimalim olan kişilerle karşılaşmayarak daha huzurlu bir form olacağını ummak istiyorum.
Açtığım konu başlığının altına yazılanlar bize zaten tartışma adabını bilmediğimizi linç etmeyi sevdiğimizi gösteriyor.
Peki zeki mürende bizi görimiii
engeller, affetmez :) sayesinde forumda engellemek diye bir ozelligin oldugunu ogrendim.
Herkese teşekkür ederim, yasaklı listesi oluşturdum bu sayede ve böylece ilerleyen zamanlarda gerginlik yaşama ihtimalim olan kişilerle karşılaşmayarak daha huzurlu bir form olacağını ummak istiyorum.
Açtığım konu başlığının altına yazılanlar bize zaten tartışma adabını bilmediğimizi linç etmeyi sevdiğimizi gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?