Neden insan gibi tartışılamıyor?

Aynayı bir de kendinize tutun.Yapılan hatanın farkına varıp,hatayı kabul etmek bir erdemdir.O bahsettiğiniz dinde bunla ilgili kurallar yok mu yoksa?
'Günah' kelimesi dini bir kelimedir,ve sizin yorumunuz da konuyu dini açıdan değerlendirerek verilmiş bir cevaptı.Müslümansanız dövme günahtır yazdınız.
Konu sahibi sorduğu konuyla ilgili olarak düşüncelere açık olmalı,yani dövmenin memurluk kariyerini etkileyip etkileyemeyeceği üzerine,konuların amacı bu zaten.Dini açıdan düşüncelere açık olmak zorunda değil.Çünkü kim ne sorarsa onla ilgili cevaplara hazırlıklı olması gerekir,konudan ilgisiz cevaplara değil.Gerçek hayatta da bu böyle diğer türlü mahremiyet diye bir şey kalmazdı öyle değil mi?Kimsenin kimseye kişinin izni olmadan dini vaaz verme yetkisi ya da hakkı yok.Yapılan hatayı kabul etmek alçak gönüllülük göstergesidir,kabul etmemek de kibir.Selametle kalın.

Son düzenleme:
Bir cümle dini vaaz oldu.Maşallah.

Bir cümle dini vaaz oldu.Maşallah.

Siz ısrarla yazdığım paragraftan cümle cımbızlayıp,hatanızı kabul etmiyorsunuz,o kadar dindarsınız madem kibir de günah değil mi sizin dinde?O dini yorumu yapmaya hakkınız yoktu,bu kadar açık ve net.Kurallara aykırı,sizin insanların dini inançlarını yargılama,sorgulama hakkınız yok.Yorum da yapamazsınız karşı taraf size bu yetkiyi vermediği sürece.Hatayı kendinizde aramalısınız biraz da,milletçek özür dileme alışkanlığımız yok ne yazık ki.

ya bu kadin "hayirli insanlar" basligini actiginda boyle olacagini tahmin edebilir miydiniz? cevresindeki butun insanlari bezdirmis, uzaklastirmis. sonra da"mesafeli"yim ben, beni kiskaniyorlar diye kendini avutmus, bizim foruma dusmus…
saatlerdir forumda laf yetistiriyor, kalk da cocuklarini onune iki kap yemek koy.

o değil de bir İlhan İrem vardı o ne oldu?

Siz beni öldürüyonuz

Son düzenleme:
Konunun kapatılması için mesaj gönderdim.
Herkese teşekkür ederim, yasaklı listesi oluşturdum bu sayede ve böylece ilerleyen zamanlarda gerginlik yaşama ihtimalim olan kişilerle karşılaşmayarak daha huzurlu bir form olacağını ummak istiyorum.
Açtığım konu başlığının altına yazılanlar bize zaten tartışma adabını bilmediğimizi linç etmeyi sevdiğimizi gösteriyor.

Ha bir de özür dileme,hatamızı kabul etme kültürümüz yok Türk milleti olarak

Daha üye olalı 1 ay olmamış,oturun site kurallarını okuyun.Üyelere yönelik konu açmak yasak.

bu iyiydi işte..

he tamam he oyle gosteriyor.
biz senin kapanman icin mesaj gonderdik ancak beklememiz gerek.
ayrica forum yazanlari cahil zannettigin icin mi form yaziyorsun surekli? dogrusunu form mu zannediyorsun :)
herkes cahil ahlaksiz, hayirsiz; bir sen mukemmelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…