Neden kimse beni sevmiyor, beğenmiyor ?

illa ki seni de beğenen kişiler vardır ama şu an anladığım kadarıyla pek ilgilenmemiş etrafına bakmamışsın. tabi ki önemli olan sevip sevilmen o da inşallah tez zamanda karsına çıkar. biraz daha arkadaslık ilişkilerini güçlendirmeyi ve daha sosyal olmayı dene

illa ki seni de beğenen kişiler vardır ama şu an anladığım kadarıyla pek ilgilenmemiş etrafına bakmamışsın. tabi ki önemli olan sevip sevilmen o da inşallah tez zamanda karsına çıkar. biraz daha arkadaslık ilişkilerini güçlendirmeyi ve daha sosyal olmayı dene

Herkes aynı şeyi söylüyor etrafımda da sen anlamamışsındır ilgiyi fark etmemişsindir ama biri bana iyice belli etmeden nasıl anlayabilirim ki ilgilendiğini bu işlerde çok tecrübesizim :( elimden geldiğince sosyal olmaya kendime bakmaya - ki bu önce kendim için yanlış anlaşılmasın- çalışıyorum ama bakalım zamanı var demek ki :(

Rica ederim canim ne demek. Begendigin birisi varsa karakterinin iyi oldugunu dusunursen de acilmaktan cekinme. Ilk adimi karsi taraftan beklemene gerek yok.
Kesinlikle haklısınız insanları tanımak çok zor, elimden geldiğince temkinli olmaya çalışacağım olurda birisi olursa çünkü en çok korktuğum şeylerden birisi ilk tecrübemin facia olması, teşekkür ederim öğüdünüz için :KK54:

Aslına bakarsanız sırf bu yüzden birini beğenmeye bile çekinir oldum zaten sonucunda bir şey olmayacak diye. Gerçekten acınası bir haldeyim :mad:
olumsuz düşünürsen her şey olumsuz olur.dedıgım gıbı birini beğen Şen'de ıste zaten sonrası gelır:)rahat ol gıt sen begendıgını söyle illa birinin senden hoşlandığını söylemesine gerek Yok ki:)

Rica ederim canim ne demek. Begendigin birisi varsa karakterinin iyi oldugunu dusunursen de acilmaktan cekinme. Ilk adimi karsi taraftan beklemene gerek yok.

Utanırım ama ben ya :( Ya reddedilirsem diye düşünüyorum :( Bir daha kendime gelemem sanırım :-) Her konuda kendime olan güvenim erkekler söz konusu olunca yerin yedi kat dibine iniyor napcam ben kendimle bilmiyorum :confused:

olumsuz düşünürsen her şey olumsuz olur.dedıgım gıbı birini beğen Şen'de ıste zaten sonrası gelır:)rahat ol gıt sen begendıgını söyle illa birinin senden hoşlandığını söylemesine gerek Yok ki:)

İşte o konuda çekiniyorum ya :-) Mesela okulda bir çocuk vardı son sene fark ettim ben onu daha önce hiç görmemiştim bölüm aynı ama sınıf farklı, işte diyorum ya nasıl anlıyor insanlar birinin senden hoşlandığını bilmiyorum ama arada bu çocuğun baktığını falan hissediyordum ama tabiki emin olamadım ve dedim hoşlansa belli eder ya da sosyal medya gibi bir yerden yürürdü demekki ben yanlış anladım dedim tabi şimdi okul bitti gitmiyorum artık bu bir örnek mesela ben bu konuda çok çekiniyorum ya napıcam bilmiyorum :mad:

Utanırım ama ben ya :KK43: Ya reddedilirsem diye düşünüyorum :KK43: Bir daha kendime gelemem sanırım :-) Her konuda kendime olan güvenim erkekler söz konusu olunca yerin yedi kat dibine iniyor napcam ben kendimle bilmiyorum :confused:
Ne olacak ki reddetse? Birisini begenmek suc degil sonucta. Begendigin kisi de seni begenmek durumunda degil elbette. Red durumu olabilir. Hem begendigin kisinin gercek karakterini gormus olursun. Efendi bir insan mi bu durumu gizleyecek mi yoksa etrafa ifsa edecek mi? Kendine guven biraz. Hayat cok kisa. :)

Canim olmuyorsa en iyisi olacagi icindir belki de
Senin yasinda üniversite son sinifta esimle tanistim asosyalligin dibine vurmustum.
Tek derdim okulu bitirmekti. O yuzden cikma teklifi edenleri kabul etmemistim. Esimle tanistiktan yaklasik 4 ay sonra sozlendik ote yandan 4 yillik iliskisi olan arkadasim sevgilisinden ayrildi, cok yoruldu, agladi vs bir suru sey oldu. Yani ille de olmasi degil hayirlisiyla olmasini dile.

Ne olacak ki reddetse? Birisini begenmek suc degil sonucta. Begendigin kisi de seni begenmek durumunda degil elbette. Red durumu olabilir. Hem begendigin kisinin gercek karakterini gormus olursun. Efendi bir insan mi bu durumu gizleyecek mi yoksa etrafa ifsa edecek mi? Kendine guven biraz. Hayat cok kisa. :)

Beni çok fena gaza getiriyorsunuz şu an hayat çok kısa lafına bayılan biriyimdir :-) Hemen birini beğenip açılasım geldi ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok tabi :KK35:

Canim olmuyorsa en iyisi olacagi icindir belki de
Senin yasinda üniversite son sinifta esimle tanistim asosyalligin dibine vurmustum.
Tek derdim okulu bitirmekti. O yuzden cikma teklifi edenleri kabul etmemistim. Esimle tanistiktan yaklasik 4 ay sonra sozlendik ote yandan 4 yillik iliskisi olan arkadasim sevgilisinden ayrildi, cok yoruldu, agladi vs bir suru sey oldu. Yani ille de olmasi degil hayirlisiyla olmasini dile.

Allahım sizi mutlu etsin bir ömür ne kadar güzel maşallah, ayrıca bebeğiniz olacakmış sanırım allah analı babalı büyütmenizi nasip eder, sağlıklı doğar inşallah :KK73:
Bende hep böyle kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ve hep böyle dua ediyorum. İnşallah bende sizin kadar şanslı olabilirim :KK52:

Beni çok fena gaza getiriyorsunuz şu an hayat çok kısa lafına bayılan biriyimdir :-) Hemen birini beğenip açılasım geldi ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok tabi :KK35:
Once taniyacaksin, sonra begenceksin, sohbet ederek veya ortak arkadaslar vasitasi ile biraz daha bilgi toplayacaksin, hayattan beklentileriniz paralel mi olceceksin. Sonuc olumlu ise acilacaksin. Olcme kisminda hata yapmadiysan pisman olmazsin zaten. Ben bir defa pisman olmustum iyi olcmedigim icin o da hayat tecrubesi olarak kaldi. Bir kaybim yok yani pek.

Allahım sizi mutlu etsin bir ömür ne kadar güzel maşallah, ayrıca bebeğiniz olacakmış sanırım allah analı babalı büyütmenizi nasip eder, sağlıklı doğar inşallah :KK73:
Bende hep böyle kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ve hep böyle dua ediyorum. İnşallah bende sizin kadar şanslı olabilirim :KK52:
Insallah canim sagol sen nasilsan karsina da oyle birisi cikar bunu anladim. Kalbinin guzelligini hak edecek birini cikarsin rabbim. Canini sıkma elbet sevilirsin seversin.

Once taniyacaksin, sonra begenceksin, sohbet ederek veya ortak arkadaslar vasitasi ile biraz daha bilgi toplayacaksin, hayattan beklentileriniz paralel mi olceceksin. Sonuc olumlu ise acilacaksin. Olcme kisminda hata yapmadiysan pisman olmazsin zaten. Ben bir defa pisman olmustum iyi olcmedigim icin o da hayat tecrubesi olarak kaldi. Bir kaybim yok yani pek.

Tamamdır her bir kelimeyi yazdım aklımın bir köşesine, deneyeceğim teşekkür ederim :KK52:

Zaten çevremden en çok aldığım yorum ailemden arkadaşlarımdan çok suratsız olduğum dışarıda çok sert durduğum ama yapım böyle değiştiremiyorum ki dışarıdan nasıl durduğumu o an fark edemiyorum düzeltemiyorum.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum :) tanışıp ,kaynastigim insanlar "çok sert bir ifaden var ,havalısın diye yanina yaklasamiyorduk, böyle olduğunu bilsek cekinmezdik "diyorlar ..sanırım değişmeyecek bir yapı. .ben degistiremedim en azından ..herkes gibi sempatik ,yumuşak bir ifade isterdim :)

Ben de aynı sorunu yaşıyorum :) tanışıp ,kaynastigim insanlar "çok sert bir ifaden var ,havalısın diye yanina yaklasamiyorduk, böyle olduğunu bilsek cekinmezdik "diyorlar ..sanırım değişmeyecek bir yapı. .ben degistiremedim en azından ..herkes gibi sempatik ,yumuşak bir ifade isterdim :)

Evet bende değiştiremiyorum ve aynı şeyleri bende işitiyorum sürekli ama gerçekten yapı meselesi öyle ha deyince değişemiyor insan :(

Sende itici olan bir şey olmalı. Ve ne olduğunun farkında değilsin.

Senin açtığın bu konunun benzerlerini açanlar oldu..hep merak etmişimdir sizleri. Görsem tanı koyucam.

Mesela çok ve gereksiz konuşuyor olabilirsin.
Az konuşuyor ve pisirik görünüyor olabilirsin.
Tavırlarin kadınsı değil erkeksi olabilir.
Yürüyüşün duruşun yanlış olabilir.
Muhabbetinin içi dolu olmayabilir.
Eğlenceli esprili olmayabilirsin.
Gergin ve negatif elektrik saçıyor olabilirsin.
Vesaire.

Ben "amaaan evleneceğin adamı bekle" önerilerini saçma buluyorum.

Bir kadının begenilmemesini ve evlenmeden sevgilisinin olmamasını sagliksiz buluyorum.

Herkes aynı şeyi söylüyor etrafımda da sen anlamamışsındır ilgiyi fark etmemişsindir ama biri bana iyice belli etmeden nasıl anlayabilirim ki ilgilendiğini bu işlerde çok tecrübesizim :KK43: elimden geldiğince sosyal olmaya kendime bakmaya - ki bu önce kendim için yanlış anlaşılmasın- çalışıyorum ama bakalım zamanı var demek ki :KK43:
zamanı değil demek ki... zaten zamanı gelince sen istesen de engel olamıyorsun baız şeylere

Back
X