- 24 Eylül 2013
- 9.881
- 32.376
- 748
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Evimde 4 farklı marka perde var hiç biri çekmedi hatta bir kere 60 da YıkadımHehe teşekkürler ilginiz için.
İkinci yıkanan perde de kısaldıKumaşından ya da dokumasından kaynaklı bir sorunmuş yani yıkamadan değil.Aldığım yerle iletişime geçtim üst kısmında 10 cme yakın pay var,gönderin ayarlamasını yapalım dediler, gönderdim.Şu an beklemedeyiz:) (tabi baştan uyarmadılar yıkanınca çekebilir die, fikrim olsa baştan boyunu daha uzun söylerdim. Bir de ilk yıkamada çekmesi normal bir şeymiş gibi konuştular ama gerekli düzenlemeyi yapsınlar die bişi demedim artık.Gelince bakıcam artık ne durumda die)
Soz konusu olan en yakınınız çocuğunuz..yapmayin allah aşkına....ayni sey mi doktorlukla falan...tabi ki tıp alanında birsey diyemeyiz ama herkesin ilgileniyorlarsa çocuğuyla ilgili diger annelere önerebilecek bisileri vardır....pes demeye devam ediyorum şok oldum gercekten duyduklarim okuduklarım karşınında
Bence kendinizi yormayın konu sahibi. "Eğitimle ilgili dertlerinizi gidin öğretmenlere danışın" diyen kadınlar kocalariyla ya da eltileriyle ilgili sorunlarını neden terapistlerle psikologlarla cozmuyor diye soru yöneltmek lazım idi. Bahsettiğiniz gibi konular burda seviliyor ve herkes buraya size saldirmak için klavyelere akiyorlar gördüğünüz üzere:) ofansiflik üzerine stratejinizi sevdim güzel dikkat çekme yöntemi.Hemen çocuğunuzun mutluluğu ile ilgilenin diyenler olmuş....ne zaman yargılamadan, tanımadığınız kişiler hakkinda kafanizda oluşan tablonun sadece sizin kafanizdaki tablo olduğunu o insanin bambaşka hayatı olabileceğini anlayacaksınız...burda egitimle ilgili konu açtım diye mutluluğu ile alakadar olmadığım sonucu mu çıkıyor...çok yönlü düşünemez misiniz...mutlu olmakla alakali sıkıntımız demek ki yok...danışmak istedigim sey mutlu nasil ederim kızımı degil demek ki...lakin öğretmenler devamli çocuklarımızla biraz da veliler ilgilensin siz teşvik edin biraz da dersleriyle ilgilenin demez mi...iste ilgilendiğimi gösteriyor zaten bu durum...ayrica annelik yapmadigim anlamina mi gelir bu...akıl tutulması gerçekten yorumlar...pes
Aynen.Ama aksi gibi perdeleri de çok beğendik,modeli yumuşaklığı falan çok hoş.O da pamuklu olmasındanmış zaarEvimde 4 farklı marka perde var hiç biri çekmedi hatta bir kere 60 da Yıkadımcidden sorun onlardaymış. Halledilir inşallah
Bence kendinizi yormayın konu sahibi. "Eğitimle ilgili dertlerinizi gidin öğretmenlere danışın" diyen kadınlar kocalariyla ya da eltileriyle ilgili sorunlarını neden terapistlerle psikologlarla cozmuyor diye soru yöneltmek lazım idi. Bahsettiğiniz gibi konular burda seviliyor ve herkes buraya size saldirmak için klavyelere akiyorlar gördüğünüz üzere:) ofansiflik üzerine stratejinizi sevdim güzel dikkat çekme yöntemi.
ne zaman yargılamadan, tanımadığınız kişiler hakkinda kafanizda oluşan tablonun sadece sizin kafanizdaki tablo olduğunu o insanin bambaşka hayatı olabileceğini anlayacaksınız...burda egitimle ilgili konu açtım diye mutluluğu ile alakadar olmadığım sonucu mu çıkıyor...çok yönlü düşünemez misiniz...mutlu olmakla alakali sıkıntımız demek ki yok......ayrica annelik yapmadigim anlamina mi gelir bu...
Hemen çocuğunuzun mutluluğu ile ilgilenin diyenler olmuş....ne zaman yargılamadan, tanımadığınız kişiler hakkinda kafanizda oluşan tablonun sadece sizin kafanizdaki tablo olduğunu o insanin bambaşka hayatı olabileceğini anlayacaksınız...burda egitimle ilgili konu açtım diye mutluluğu ile alakadar olmadığım sonucu mu çıkıyor...çok yönlü düşünemez misiniz...mutlu olmakla alakali sıkıntımız demek ki yok...danışmak istedigim sey mutlu nasil ederim kızımı degil demek ki...lakin öğretmenler devamli çocuklarımızla biraz da veliler ilgilensin siz teşvik edin biraz da dersleriyle ilgilenin demez mi...iste ilgilendiğimi gösteriyor zaten bu durum...ayrica annelik yapmadigim anlamina mi gelir bu...akıl tutulması gerçekten yorumlar...pes
ya hickimse çocuğunun eğitimini takmıyor mu
tüm hayatiniz eltiniz görümceniz kaynananiz kocaniz mi bunlardan bence gözünüzü açıp çocukların egitim hayatını dert edemiyorsunuz
anneler devamli bunlari dert ederse tabi okuma oranimiz %10da kalır
Vallahi şu an baktim okudum konuyu ve cehaletime cok üzüldüm
Teşekkür ederim ilginiz için....
Evet bi kopukluk oldu maalesef..elimden geldigince bildiklerini unutmasin diye geriye dogru soru çözümü yaptırmaya çalışıyorum...yazıcı olayina biz de girdik maalesef...keske ogretmenlerden biraz daha tesvik edici zorlayıcı destek alabilsek aslinda tam da cocuklarin bildiklerini tekrar yapma süreci fırsata cevrilebilir...
Sizin sıkıntınız üslubunuz.Soz konusu olan en yakınınız çocuğunuz..yapmayin allah aşkına....ayni sey mi doktorlukla falan...tabi ki tıp alanında birsey diyemeyiz ama herkesin ilgileniyorlarsa çocuğuyla ilgili diger annelere önerebilecek bisileri vardır....pes demeye devam ediyorum şok oldum gercekten duyduklarim okuduklarım karşınında
Konu sahibi haklı olduğunuz yerler olmakla birlikte üslubunuz itici geldi. Bende kitap okuma bölümüne bı konu açtım iki üç kişi anca yazdı.evet bdv dışı konular çok okunmaya biliyor.
Kendinizi daha kibar bir şekilde anlatabilirdiniz. Sorununuzu yazabilirdiniz? Çocuğuma kitap okutamıyorum, ödev yaptırmıyorum. Yada bunyas grubu çocuklarla neler yapıyorsunuz gibi. Anneler yazardi.
zira amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?