- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Hmmm selam duyar kasan teyze... durun tahmin edeyim matematikte İntegral çözerken sıkılıp az kafamı dağıtıp dalga geçeyim dediniz. TamamDert sayfasında devamli neden kayinvalidenizle eltinizle ozellikle kocalarınızla yaşanan dertler anlatılıyor....ya hickimse çocuğunun eğitimini takmıyor mu...benzer yaş grubundan çocukları olan anneler çocuklarının nasil ders çalıştığını, nelerde zorlandıklarını zorluklari nasil aştıklarını neden tartışmıyor...tüm hayatiniz eltiniz görümceniz kaynananiz kocaniz mi bunlardan bence gözünüzü açıp çocukların egitim hayatını dert edemiyorsunuz...burda egitim bölümüne birkaç soru sordum hic yazan olmadi...kocamla olan sorunları yazsam 1000 kişi yazar...anneler devamli bunlari dert ederse tabi okuma oranimiz %10da kalır..lise sinavinda matematik çözme orani 5 adet olur....hadi kafanızda tüm savunmalarinizi ve karşı ataklarınızı hazırlayın ben hazırım açtım kollarimi...benim derdim de bu...burda cocugumla ilgili egitimi hakkinda fikir alışverişi yapacak bir insan bulamadım...konu actim sonuç alamadım
Ne oldu perdeleriniz yaaa merak ettim o konuyu uzun süreGeçen gün çeken perdelerimle ilgili konu açtım banlandımBenim için bir derdim var durumuydu halbuki. Sanırım bir derdim var bölümü her tür derdimizi paylaşabileceğimiz bi yer değil.Ama hangi tür uygun henüz ben de çözemedim
3 aydir giris yapmiyordum sirf bu konu icin giris yaptim. Baktim ki kadini tasliyorsunuz tek birakmissiniz dayanamadim. kimse destek cikmamis, ustelik gercekten hakli oldugu bir konu. Uslubuda gayet duzgun
Aslında sizin isyanınız forumun işleyişine.Açtım yazan olmadi
Benim daha küçük bir bebeğim var . Uyanır uyanmaz onun için etkinliklere başlıyorum doğduğundan beri konuşuyorum ilgileniyorum toplasan 10 dk TV yüzü görmemiştir. Bu süreçte çok yıprandım alsa susmadigi zamanlar oldu. Önüne tableti koyup hipnoz etmesini de bilirdim . Ve gücüm olduğu sürece onun eğitimi için elimden ne geliyorsa yapacağım . Ama gelin görün ki burda açtığım tüm konular eşim , kvalidem kpederim yuzunden ? Neden çünkü benim hayatımı olumsuz etkiliyorlar moralim bozuluyor. Düzeltmeye çalışıyorum birnseyleri yardım istiyorum ki gözüm açılsın farklı bakış açıları göreyim . Onlar benim moralimi bozdugunda günümün kalitesi düşüyor çünkü . Neden bu olsun . Şimdi çocuğunun eğitimini düşünmeyen evde tüm gün hamurisi yapan tek derdi kayanna elti olan bir kadın miyim ? Tuzunuz kuru olabilir, size karışan olmayabilir ya da gamsız olabilirsiniz ama herkese önyargılı davranamazsiniz.Dert sayfasında devamli neden kayinvalidenizle eltinizle ozellikle kocalarınızla yaşanan dertler anlatılıyor....ya hickimse çocuğunun eğitimini takmıyor mu...benzer yaş grubundan çocukları olan anneler çocuklarının nasil ders çalıştığını, nelerde zorlandıklarını zorluklari nasil aştıklarını neden tartışmıyor...tüm hayatiniz eltiniz görümceniz kaynananiz kocaniz mi bunlardan bence gözünüzü açıp çocukların egitim hayatını dert edemiyorsunuz...burda egitim bölümüne birkaç soru sordum hic yazan olmadi...kocamla olan sorunları yazsam 1000 kişi yazar...anneler devamli bunlari dert ederse tabi okuma oranimiz %10da kalır..lise sinavinda matematik çözme orani 5 adet olur....hadi kafanızda tüm savunmalarinizi ve karşı ataklarınızı hazırlayın ben hazırım açtım kollarimi...benim derdim de bu...burda cocugumla ilgili egitimi hakkinda fikir alışverişi yapacak bir insan bulamadım...konu actim sonuç alamadım
O kadar etkilendim ki olmayan çocuğumun eğitimiyle ilgili konu açmak istedim şu anDert sayfasında devamli neden kayinvalidenizle eltinizle ozellikle kocalarınızla yaşanan dertler anlatılıyor....ya hickimse çocuğunun eğitimini takmıyor mu...benzer yaş grubundan çocukları olan anneler çocuklarının nasil ders çalıştığını, nelerde zorlandıklarını zorluklari nasil aştıklarını neden tartışmıyor...tüm hayatiniz eltiniz görümceniz kaynananiz kocaniz mi bunlardan bence gözünüzü açıp çocukların egitim hayatını dert edemiyorsunuz...burda egitim bölümüne birkaç soru sordum hic yazan olmadi...kocamla olan sorunları yazsam 1000 kişi yazar...anneler devamli bunlari dert ederse tabi okuma oranimiz %10da kalır..lise sinavinda matematik çözme orani 5 adet olur....hadi kafanızda tüm savunmalarinizi ve karşı ataklarınızı hazırlayın ben hazırım açtım kollarimi...benim derdim de bu...burda cocugumla ilgili egitimi hakkinda fikir alışverişi yapacak bir insan bulamadım...konu actim sonuç alamadım
Siz kendiniz anlayın sonra insanlara bu yönde tavsiyede bulunun şahsi fikrim.ne zaman yargılamadan, tanımadığınız kişiler hakkinda kafanizda oluşan tablonun sadece sizin kafanizdaki tablo olduğunu o insanin bambaşka hayatı olabileceğini anlayacaksınız...
Hehe teşekkürler ilginiz için.Ne oldu perdeleriniz yaaa merak ettim o konuyu uzun süre
Soz konusu olan en yakınınız çocuğunuz..yapmayin allah aşkına....ayni sey mi doktorlukla falan...tabi ki tıp alanında birsey diyemeyiz ama herkesin ilgileniyorlarsa çocuğuyla ilgili diger annelere önerebilecek bisileri vardır....pes demeye devam ediyorum şok oldum gercekten duyduklarim okuduklarım karşınındayukarida da yazilmis buradan cocugun egitimiyle ilgili konulari konusmak ne derece dogru ki?
biri hastalansa forumdaki butun doktorlar isi gucu birakip ona tedavi yontemlerini anlatmiyorlarsa, birinin avukatlik isi oldugunda butun avukatlar seferber olmuyorsa konu egitim oldugunda aynisi da ogretmenlerden beklenemez. ek olarak bu ornegi sizin isyaniniza da uyarlayabiliriz.
“boynum cok agriyor” diyene cikip da biri “benim kaynimin da cok agriyordu soyle yaptik gecti” dediginde nasil rahatsizlik duyup “doktora gidin burayi dinlemeyin” diyorsak siz de cocugunuzun egitimiyle ilgili bir sorunda konunun uzmanina danisin. burada binlerce farkli kulturden insan var, hangisi size uygun bilemezsiniz.
igdirin koyunde yasayip okumaktan baska caresi olmayan cocugun calisma azmiyle anne baba doktor zaten gelecek kaygisi olmayan cocugun calisma azmi bir olmaz, dogal olarak koydeki anne babayla digerlerinin cocuklarina yaklasimlari da ayni olmaz yani bu konuda bir sey paylasamazlar.
diger turlusu de sizin forum algoritmasina isyaniniz oluyor onu nasil cozersiniz bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?