Neden kıyas yapar kv

basta cok saydirmaya calisti onu aramizi yapmaya ama benim uzerime basarak beni ezerek onu yuceltmeye calisti. turlu taktikler denedi. bakti ki prim vermiyorum bende karsiligi yok. o da vazgecti. bir de eltimden de gordu gorecegini onu da birakti kendi haline.. tas yerinde agirdir. siz agir durun ne istediginizi bilin. malzeme vermeyin. sir hic vermeyin. onun da dedikodusunu yapmayin ya da ailenin.. iyi gecinirsiniz o zaman. asil tavsiyem. acele etmeyin olcun tartin bir bakin ne karakterde bir kiz. kv nin ve ya kaynin anlatmasina bakmayin siz taniyinca bambaska birini gorebilrisiniz.
Ah canım ya bence kv müdahale etmemeli, ortada birşeyler varsa var işte daha çok bulamayıp onu ona övmemesi lazım, öbürünede sizi övüyordur kesin.
Öyle yapacağım tam olarak güvenmeden hiç bi derdimi anlatmam ha oda anlatsa bende kimseye söyleyecek karakterde değilim ama çeşit çeşit insan var ne çıkacağı belli değil, birde evime davet edecektim ama vazgeçtim, uzaktan da olsa tanımak iş ciddiye binince görüşmek en iyisi, bir de arkadaş isterken dertsiz başıma dert almayım

Ah canım ya bence kv müdahale etmemeli, ortada birşeyler varsa var işte daha çok bulamayıp onu ona övmemesi lazım, öbürünede sizi övüyordur kesin.
Öyle yapacağım tam olarak güvenmeden hiç bi derdimi anlatmam ha oda anlatsa bende kimseye söyleyecek karakterde değilim ama çeşit çeşit insan var ne çıkacağı belli değil, birde evime davet edecektim ama vazgeçtim, uzaktan da olsa tanımak iş ciddiye binince görüşmek en iyisi, bir de arkadaş isterken dertsiz başıma dert almayım
ya bir arkadasa komsuya benzemez bu durum. gorusmeyi verirsin biter gider. ama bu insanla omur gecireceksin. cok temkinli olmak lazim. kotu olup tekrar yuzyuze bakmak zorunda kalmamak lazim. agir oturakli olup temkinli adim atmak lazim ki saglikli olsun iliskiler. kv konusunu da hiic takma. hepsi ayni dediginiz gibi. ideal gelin var kafalarinda bulduklari cok baska. memnun etmek de zor.. en en cicisi en gorgulusu bendeydi bilsen neler yapti.. duyan hayret ediyor.

Eltiyle çok yakın olunmaz. Heycana kapılmayın. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama eltiniz olacak kişinin iyi mi kötü mü karakterini bilmiyorsunuz.
Tanışma işine kendinizi katmayın bence onların özeli. Davet edilirseniz icabet edersiniz. Çevrenizi kendiniz kurun. Eşinizin ailesinden bağımsız olarak.
Ve kendi kendinize kurulmayın kıyas yapmıyor bence size normal bilgi veriyor da olabilir hakkında yani kıyas diyemeyiz.

Ahh bulabilsem, ne kadar ezik duruma düştüm sen düşün :halay:
Estagfurullah, bende yasadıgım sehırde tekım yalnızım ezik gıbı hissetmiyorum asla. Senin bi de kocan var ne guzel. Bende o da kalmadı.
Saglıgının kocanın hayatının kıymetini bil, arkadasta bulursun zamanla. Emin ol 💓

Üzüldüm senin için, ne bileyim ben böyle eş ailesinin bile dedikodusu yapılabileceği bir elti hayal etmiştim, ama herkes baska arkadas bul diyor ve kvnin bu hareketleri.. öyle gözüküyor

Es ailesinin dedikodusu, es ailesi ile yapilmaz. Neticede o eltide es ailesi, sende öyle. Onlarin kulagina gidebilcek seyleri konusma hic kimse ile.

Ve bu tür hasas iliskilerde arkadaslik zor olur. Kim bilir yillar ile, birbirinize alisarak olur. Ancak mesela kim diyor o senin ile arkadas olmak istedigini? Öyle bir mecburiyeti yok.

Yerinde olsam kurslara katilirim, ise girerdim. O sekilde arkadas bulmaya calisirdim.

Oh oh eltim pek hamarat bana iş kalmadı hohoho diye gül geç sende 🥴

Öncelikle kendinizi tanışma görüşme konularına dahil etmeye çalışmayın. Onlar sizin de bulunmanızı arzu ederlerse sizi davet ederler zaten. Aksi halde komik duruma düşebilirsiniz.

İkincisi eltim olmadığı için dost olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama bir elti ile kayınvalide dedikodusu yapılmayacağını biliyorum. Bunu hemen herkes bilir zaten. Başınıza çok işler açar böyle bir şey.

Son olarak bırakın kayınvalideniz anlatsın. Dinlemiyor, ilgilenmiyor görünürseniz zamanla bırakacaktır. Daha şimdiden anlatması sizi rahatsız ediyorsa eltiyle arkadaş da olmazsınız zaten.

Merhaba, benim kv kıyas yapıyor, esimin kardeşinin henüz sevgilisiyle beni, içten içe bence yapıyor. Sürekli bana kız su isi yapıyor diye anlatıyor, resimlerini gösteriyor, hani anlarsınız sonuçta ne amaçla gösterilip edildiğini, ben kızı sevdim kanım ısındı, arkadas olmak istiyorum, daha tanımadım henüz, ama gidip gelebileceğim biri olmasını istiyorum, yakında tanısacaklarmıs, acaba ben de kendimi dahil etsem mi, yoksa onların özelimi, ama dediğim gibi şehir değiştim ve bir arkadaşım olsun istiyorum sizce ne yapayım
kayınvalidelerin çoğu böyledir cahil kadın tavırları...iki eltiyi kıskandırmak birbirine düşürmektir niyetleri...sonrada geçer karşıya sizin didişmelerinizi seyreder... bendeki kaynana böyleydi...

Tipik fesat kaynana işte.
Benim hayatımda olan şekli, olmayan elimi övmek. O derece artık düşün yani. Ortada sevgili bile yok, kadın her fırsatta "belki curlsden daha güzel olur, yetenekli olur, memur olur, çalışmayan almam zaten(bu lafa da ayrı gıcığım, cahil kadın)" diye diye kendi kendine konuşuyor milletin içinde.
Ben de inadına "ah canım eltim, benden yetenekli olsun da o yapsın inşallah" deyip geçiyorum. Susup kalıyor.
Şeytan suratlı.

Merhaba, benim kv kıyas yapıyor, esimin kardeşinin henüz sevgilisiyle beni, içten içe bence yapıyor. Sürekli bana kız su isi yapıyor diye anlatıyor, resimlerini gösteriyor, hani anlarsınız sonuçta ne amaçla gösterilip edildiğini, ben kızı sevdim kanım ısındı, arkadas olmak istiyorum, daha tanımadım henüz, ama gidip gelebileceğim biri olmasını istiyorum, yakında tanısacaklarmıs, acaba ben de kendimi dahil etsem mi, yoksa onların özelimi, ama dediğim gibi şehir değiştim ve bir arkadaşım olsun istiyorum sizce ne yapayım
Eger davet edilirsen git ama kedini zorla.davet ettirme .. klasik kayınvalide 😲 he de geç kendinede kurnazlık yapıyor piyasa kızışsın derdinde .. gelinler arası kıyasıya rekabet 🤔🤐🤐🙈🙉🙊

Yook kesinlikle kıskanmıyorum, sadece şimdiden tanışmadan kıyaslaması sinirimi bozuyor, beni itermiş gibi kötü düşünmeye diye hissediyorum, ama gerçekten arkadas olmaz mı? Biraz yalnızım burada şehir değişerek evlendim
Eltiyle bal gibi arkadaş olunur.
Olmaz diyenler kendi tecrübelerini genelleyerek söylüyorlar.
19 senedir eltimle arkadaşım.
Çok severim kendisini.

Back
X