- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Ah canım ya bence kv müdahale etmemeli, ortada birşeyler varsa var işte daha çok bulamayıp onu ona övmemesi lazım, öbürünede sizi övüyordur kesin.basta cok saydirmaya calisti onu aramizi yapmaya ama benim uzerime basarak beni ezerek onu yuceltmeye calisti. turlu taktikler denedi. bakti ki prim vermiyorum bende karsiligi yok. o da vazgecti. bir de eltimden de gordu gorecegini onu da birakti kendi haline.. tas yerinde agirdir. siz agir durun ne istediginizi bilin. malzeme vermeyin. sir hic vermeyin. onun da dedikodusunu yapmayin ya da ailenin.. iyi gecinirsiniz o zaman. asil tavsiyem. acele etmeyin olcun tartin bir bakin ne karakterde bir kiz. kv nin ve ya kaynin anlatmasina bakmayin siz taniyinca bambaska birini gorebilrisiniz.
Öyle yapacağım tam olarak güvenmeden hiç bi derdimi anlatmam ha oda anlatsa bende kimseye söyleyecek karakterde değilim ama çeşit çeşit insan var ne çıkacağı belli değil, birde evime davet edecektim ama vazgeçtim, uzaktan da olsa tanımak iş ciddiye binince görüşmek en iyisi, bir de arkadaş isterken dertsiz başıma dert almayım