İçinde umudunun olması ne kadar güzelOndan oluyor çok sevince hatasını görmüyorsun şimdi düşünüyorum neler yapmış bana vicdanı olmayan biriymiş demek ki veya kötü veya umursamaz her neyse artık. Şu an mesela çok doğru anlıyorum her şeyi önceden her şeyi iyiye yordum ama öyle değildi benim ruhuma hitap edecek beni sevrcek biri var biliyorum yakında gelecek ve hatta çat diye evlenicem gibi geliyor
Hayatınıona göre şekillendirmilsin ne zaman görüşelim dese gittin dimi her ley ona göre ayarlaıydı ben de aynısını yaptım şimdi neden diyorum böyle bir gereksiz insanla onca buluşmam bile iğrenç geliyor.Bende hep ediyorum. Ben istediğim insan dedim herşeyiyle bana uyuyor dedim ailesini çok sevdim beni kazanmak için çok çabaladı pes etmedi sonra sürekli kavgalar oldu o benden çok farklıydı daha doğrusu ben öyle sanmışım ben gezmeyi çok severdim onu tanıdığımdan beri evden dışarı çıkmadım hep onç gelecek diye bekledim ayrılınca gerçekleri gördüm hala şoktayım nasıl tanıyamadım diyorum
Senin de olsun bak zaten sonradab farkedeceksin bana öyle oldu ben onla karakter olrak hiç uygun değildim böyle bencilmiş çok sonradan farjettim hiç bir sıkıntın var mı bile demedi ki o kadar zor bir dönemindeydim hayatımın gayet rahat gitti yüzsüz ki aynı rahatlık ta geldi. Ben böyle bir karakterle yapamam zaten derler ya hani az delikanlı bir adam olmalı. Mesela bu benim ayrıldığım hiç net değildi bir myle bir böyle konuşurdu en sevmediğim özelliktir net olacak adam gibi doğru düzgün konuşacak. Ne dediği belli olacak mesela benim içşn çok boş bir insan artık. Ben gelecekte dikkatlice davranıcam. Karakter yapısı çok önemli. Anlaşmak çok önemli düşünceli iyiniyetli biri çıkacak karşıma hem de yakında inanıyorumİçinde umudunun olması ne kadar güzel
Aynen öyle herşeyi yaptım hayır diyemedim ya gözüm ondan başkasını görmüyordu ben kendimi kaybettim o varkenHayatınıona göre şekillendirmilsin ne zaman görüşelim dese gittin dimi her ley ona göre ayarlaıydı ben de aynısını yaptım şimdi neden diyorum böyle bir gereksiz insanla onca buluşmam bile iğrenç geliyor.
Ailem bile bu seni üzer dedi meğersem anneler haklı çıkarmış çevremde onu tanımayanlar bile sen onun yanında rahat değilsin o çok egolu diyorduHayatınıona göre şekillendirmilsin ne zaman görüşelim dese gittin dimi her ley ona göre ayarlaıydı ben de aynısını yaptım şimdi neden diyorum böyle bir gereksiz insanla onca buluşmam bile iğrenç geliyor.
O bunu anlamıştır zaten benimki de anlamıştı hatta ondan bu kadar rahat geri döndü ama yokbenden uzak olsun kime yakın olursa olsunAynen öyle herşeyi yaptım hayır diyemedim ya gözüm ondan başkasını görmüyordu ben kendimi kaybettim o varken
Benimki de öyleydi bence tabi bana öyle davranmadı ama genel olarak öyleydi hatta söylediği şeyler falan hep yalandı bence hiç inanmıyorum şu anAilem bile bu seni üzer dedi meğersem anneler haklı çıkarmış çevremde onu tanımayanlar bile sen onun yanında rahat değilsin o çok egolu diyordu
Bizimde karakterimiz çok farklıydı beni çok eleştiriyordu o çok egolu biri kendini çok beğenmiş biri her şey onun dediğine göre olacak belkide ilerde oh diyeceğim ama ben pişman olsun yanına kalmasın istiyorum benim gibi iyi birini bulamaz bana hep o kadar iyisin fedakarsın ki melek gibisin bu kadar saf olma derdi ama bakıyorum ki sosyal hesabına istemem deyipte istediği kızlar sarmaş dolaş olanlarmış ben sessiz kalıyordumSenin de olsun bak zaten sonradab farkedeceksin bana öyle oldu ben onla karakter olrak hiç uygun değildim böyle bencilmiş çok sonradan farjettim hiç bir sıkıntın var mı bile demedi ki o kadar zor bir dönemindeydim hayatımın gayet rahat gitti yüzsüz ki aynı rahatlık ta geldi. Ben böyle bir karakterle yapamam zaten derler ya hani az delikanlı bir adam olmalı. Mesela bu benim ayrıldığım hiç net değildi bir myle bir böyle konuşurdu en sevmediğim özelliktir net olacak adam gibi doğru düzgün konuşacak. Ne dediği belli olacak mesela benim içşn çok boş bir insan artık. Ben gelecekte dikkatlice davranıcam. Karakter yapısı çok önemli. Anlaşmak çok önemli düşünceli iyiniyetli biri çıkacak karşıma hem de yakında inanıyorum
Ben arardım açmazdı olmaz deyip dururdu ama hala geri dönmüyorO bunu anlamıştır zaten benimki de anlamıştı hatta ondan bu kadar rahat geri döndü ama yokbenden uzak olsun kime yakın olursa olsun
Nasıl anlamadımBen arardım açmazdı olmaz deyip dururdu ama hala geri dönmüyor
Ayrıldığında sürekli aradım meşgule atardı ayrılmadan öncede sürpriz yapayım arayım derdim açmazdı ailem yanımda derdi hep içimde korku vardı acaba yine mi gidecek kavga mı olacak hep o mutlu olsun diye hadi gel şuraya gidelim derdim onun iyiliği için mutlu olsun diye istemiyorum derdi kaç kez ağladım ben bu gözyaşlarımın hesabını nasıl verecekNasıl anlamadım
Ayrılınca aramak hata ben hiç aramadım bak şu an numaramı hala silmedi ona engel koymama rağmen sebebi de sadece ego işte nasıl bana bunu yapar silmiyim görsün bana dönecek nasıl olsa o zaman da ben onunla konuşmam egom zedelenmez düşüncesşnde ama öyle bir şey yok ben zaten böyle oyunlarla yaşayamam dönmeyeceğim çünkü mutsuzdum onunla mutlu olacağım kişi başkası ve o da gelecek yakında biliyorunAyrıldığında sürekli aradım meşgule atardı ayrılmadan öncede sürpriz yapayım arayım derdim açmazdı ailem yanımda derdi hep içimde korku vardı acaba yine mi gidecek kavga mı olacak hep o mutlu olsun diye hadi gel şuraya gidelim derdim onun iyiliği için mutlu olsun diye istemiyorum derdi kaç kez ağladım ben bu gözyaşlarımın hesabını nasıl verecek
Ne güzel atlatabilmek ve böyle düşünmek canımAyrılınca aramak hata ben hiç aramadım bak şu an numaramı hala silmedi ona engel koymama rağmen sebebi de sadece ego işte nasıl bana bunu yapar silmiyim görsün bana dönecek nasıl olsa o zaman da ben onunla konuşmam egom zedelenmez düşüncesşnde ama öyle bir şey yok ben zaten böyle oyunlarla yaşayamam dönmeyeceğim çünkü mutsuzdum onunla mutlu olacağım kişi başkası ve o da gelecek yakında biliyorun
Sende atlatacaksın ama numarasını falan sil ben silmiştimNe güzel atlatabilmek ve böyle düşünmek canım
Silmesem de artık bakmıyor hiç durumlaraSende atlatacaksın ama numarasını falan sil ben silmiştim
Takmıyor işte sen hassas birisin sana böyle egolu biri olmaz zatenSilmesem de artık bakmıyor hiç durumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?