Neden pişman değil ?

Hahah gülerek okudum aynı benim eski erkek arkadaş eleştirdiği ne kadar kız varsa takip ediyor beni de elinin altında tutmak istedi hep az önce yeni görüştüğüm kişi ile telefonda konuştuk mutlu oldum günler sonra sadece bende yaptıklarına pişman olsun istiyorum terkettim ama mecbur birakti

Bende böyle birine o kadar ihtiyvar ki

Ama bak seninki pişman olmuş yinede yanlışlıkla mesaj atmayı düşündüm ama kendimi tutuyorum

Neden eleştirdikleri şeyi yaparlar ki anlam veremiyorum

Ama bak seninki pişman olmuş yinede yanlışlıkla mesaj atmayı düşündüm ama kendimi tutuyorum

bence atmalısın. blöf yap. en azından için soğur güzelim. böyle ikilemde kalmazsın. ne olacaksa olur, ya biter ya devam eder. belkide senin için iyi olur belli mi olur, yok senin için iyi olmazsa da şansını denersin, belki her şey daha kolay olur. kalbinin sesini dinle.

Daha çok üzülecek telefonunu açmamış kendini yıpratacak daha fazla ya zaten adamda var numarası istese arar

Daha çok üzülecek telefonunu açmamış kendini yıpratacak daha fazla ya zaten adamda var numarası istese arar
Keşke arasa dese çok pişmanım herşey düzelecek asla bunlar olmayacak işte çok hayalperest biriyim

Peki bu içimdeki umut neden hiç geçmiyor ona karşı anlamadım

Ay bende senin gibiyim hala yazicak gibi geliyor ama ne biliyim bi yandan da istemiyor gibiyim yeni bi düzen kuruyorum acaba diyorum ne olucak hayat karşıma neler çıkaracak olumlu düşünüyorum daha mutlu bile olabilirim aramaz arasa bile seni sevdiği için olmaz kimseyi bulamaz ondan arar onu da nasıl kabul ediceksin tatlim

En zor aşama o kısım zaten. Belirsizlik.. Kafamızda net olarak bitmediği için üzerinden zaman geçse de ararsa döner miyim düşüncesi bitiriyor insanı. Tam artık kabullenmişsin tamam diyorsun aramayacak olmayacak artık kendime yeni bir hayat kurayım onu düşünmeyeyim yeni bir çevre edineyim, ama ya ararsa? Napıcam o zaman? Dönsem eski düzenimi biliyorum ama yeniden bitmeyeceği ne malum dönmeme değecek mi? Dönmesem acaba yanlış mı yaptım yoluna girer miydi her şey düşüncesi. En iyisi net olarak bitirmek kafada bence, üzerinden zaman geçtikçe alışıyorsun zaten...

Çok zor ya of of

Ben tamamen katılıyorum hayatından çıkar sevgi yok

Seni sevmiyorum artık diye bir şarkı var bol bol dinle

Geleceğine bak bence yakında gerçek sevgi çıkacak karşına benim de öyle. Çıkmasa da geçmişe dönmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…