Bizimde karakterimiz çok farklıydı beni çok eleştiriyordu o çok egolu biri kendini çok beğenmiş biri her şey onun dediğine göre olacak belkide ilerde oh diyeceğim ama ben pişman olsun yanına kalmasın istiyorum benim gibi iyi birini bulamaz bana hep o kadar iyisin fedakarsın ki melek gibisin bu kadar saf olma derdi ama bakıyorum ki sosyal hesabına istemem deyipte istediği kızlar sarmaş dolaş olanlarmış ben sessiz kalıyordum
Keşke çıksa öyle biri ilerde iyi ki desemAdam gibi biri lazım ben öylesiyle yapabilirim şu an mesela ben ona çok fazlaymışım diye düşünüyorum
Bende böyle birine o kadar ihtiyvar kiHatta bence başkasıyla görüşmek içşn bıraktı beni sonra belki de iyi gitmedi geri döndü ama benim içimde gram sevgi yok hatta saygım da bitti. Ben böyle içimde çiçekler açtıracak bir insanla olucam git desem gitmeyecek bana anlayışlı davranacak. Beni üzmekten korkacak biriyle. Yani sevecek biriyle.
Ama bak seninki pişman olmuş yinede yanlışlıkla mesaj atmayı düşündüm ama kendimi tutuyorumHatta bence başkasıyla görüşmek içşn bıraktı beni sonra belki de iyi gitmedi geri döndü ama benim içimde gram sevgi yok hatta saygım da bitti. Ben böyle içimde çiçekler açtıracak bir insanla olucam git desem gitmeyecek bana anlayışlı davranacak. Beni üzmekten korkacak biriyle. Yani sevecek biriyle.
Neden eleştirdikleri şeyi yaparlar ki anlam veremiyorumHahah gülerek okudum aynı benim eski erkek arkadaş eleştirdiği ne kadar kız varsa takip ediyor beni de elinin altında tutmak istedi hep az önce yeni görüştüğüm kişi ile telefonda konuştuk mutlu oldum günler sonra sadece bende yaptıklarına pişman olsun istiyorum terkettim ama mecbur birakti
Keşke çıksa öyle biri ilerde iyi ki desem
Çıkacak öyle biri bak gör yakında hem de sadece o eskiyi bitir içindeBende böyle birine o kadar ihtiyvar ki
Ama bak seninki pişman olmuş yinede yanlışlıkla mesaj atmayı düşündüm ama kendimi tutuyorum
Zaten artık daha dikkatlisin yani kim nasıl biri sana uygun mu daha iyi anlarsın sadece kendini kapatma bu adam içinKeşke çıksa öyle biri ilerde iyi ki desem
Daha çok üzülecek telefonunu açmamış kendini yıpratacak daha fazla ya zaten adamda var numarası istese ararbence atmalısın. blöf yap. en azından için soğur güzelim. böyle ikilemde kalmazsın. ne olacaksa olur, ya biter ya devam eder. belkide senin için iyi olur belli mi olur, yok senin için iyi olmazsa da şansını denersin, belki her şey daha kolay olur. kalbinin sesini dinle.
Peki bu içimdeki umut neden hiç geçmiyor ona karşı anlamadımZaten artık daha dikkatlisin yani kim nasıl biri sana uygun mu daha iyi anlarsın sadece kendini kapatma bu adam için
Keşke arasa dese çok pişmanım herşey düzelecek asla bunlar olmayacak işte çok hayalperest biriyimDaha çok üzülecek telefonunu açmamış kendini yıpratacak daha fazla ya zaten adamda var numarası istese arar
Peki bu içimdeki umut neden hiç geçmiyor ona karşı anlamadım
En zor aşama o kısım zaten. Belirsizlik.. Kafamızda net olarak bitmediği için üzerinden zaman geçse de ararsa döner miyim düşüncesi bitiriyor insanı. Tam artık kabullenmişsin tamam diyorsun aramayacak olmayacak artık kendime yeni bir hayat kurayım onu düşünmeyeyim yeni bir çevre edineyim, ama ya ararsa? Napıcam o zaman? Dönsem eski düzenimi biliyorum ama yeniden bitmeyeceği ne malum dönmeme değecek mi? Dönmesem acaba yanlış mı yaptım yoluna girer miydi her şey düşüncesi. En iyisi net olarak bitirmek kafada bence, üzerinden zaman geçtikçe alışıyorsun zaten...Ay bende senin gibiyim hala yazicak gibi geliyor ama ne biliyim bi yandan da istemiyor gibiyim yeni bi düzen kuruyorum acaba diyorum ne olucak hayat karşıma neler çıkaracak olumlu düşünüyorum daha mutlu bile olabilirim aramaz arasa bile seni sevdiği için olmaz kimseyi bulamaz ondan arar onu da nasıl kabul ediceksin tatlim
Çok zor ya of ofEn zor aşama o kısım zaten. Belirsizlik.. Kafamızda net olarak bitmediği için üzerinden zaman geçse de ararsa döner miyim düşüncesi bitiriyor insanı. Tam artık kabullenmişsin tamam diyorsun aramayacak olmayacak artık kendime yeni bir hayat kurayım onu düşünmeyeyim yeni bir çevre edineyim, ama ya ararsa? Napıcam o zaman? Dönsem eski düzenimi biliyorum ama yeniden bitmeyeceği ne malum dönmeme değecek mi? Dönmesem acaba yanlış mı yaptım yoluna girer miydi her şey düşüncesi. En iyisi net olarak bitirmek kafada bence, üzerinden zaman geçtikçe alışıyorsun zaten...
Ben tamamen katılıyorum hayatından çıkar sevgi yokAy bende senin gibiyim hala yazicak gibi geliyor ama ne biliyim bi yandan da istemiyor gibiyim yeni bi düzen kuruyorum acaba diyorum ne olucak hayat karşıma neler çıkaracak olumlu düşünüyorum daha mutlu bile olabilirim aramaz arasa bile seni sevdiği için olmaz kimseyi bulamaz ondan arar onu da nasıl kabul ediceksin tatlim
Şarkı bile dinlemiyorum kaç aydırSeni sevmiyorum artık diye bir şarkı var bol bol dinle
Bu iyi gelir sana başka aşk lazımŞarkı bile dinlemiyorum kaç aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?