Neden pişman değil ?

Vicdanını rahatlattı işte. Baktı öyle terkettim bakalın napacak diye. Konuşunca da tamam konuşuyor sıkıntı yok dedi dalga geçmiş de olabilir
Ama uzatmadım normalde nasılsın falan derdim ilişki konusunda konuşmadım pişmanlıktan yazmış olamaz mı of hala iyi düşünüyorum

Ama uzatmadım normalde nasılsın falan derdim ilişki konusunda konuşmadım pişmanlıktan yazmış olamaz mı of hala iyi düşünüyorum
Diyelim pişman bunu mu yazar pişman olan özür diler duygusuz bencil bir yaratık işte

Saçma sapan şeyler yazar gene yazarsa benim konumu oku canım ve ne yaptığımı aylar sonra gelen mesaj
Bilmiyorum birden umutlanıyorum diyorum neden bana sordu başkaları varken sonra devamı gelmiyor üzülüyorum yine of of

Beni böyle sev diye bir dizi var gerçek sevgiyi anlatıyor çok hoş izke derim

Onu izlerkende duygulanırım ben şimdi kimse böyle sevmiyor diye
Vazgeçilmez değildir kimse unutma seni üzeni def et bak ben yeni birini beğendim umarım onda da vardır beğeni bakarsın bir yola çıkarız. Yani önceki umrumda değil. Defoldu gitti iyi oldı

Vazgeçilmez değildir kimse unutma seni üzeni def et bak ben yeni birini beğendim umarım onda da vardır beğeni bakarsın bir yola çıkarız. Yani önceki umrumda değil. Defoldu gitti iyi oldı
Ayrılıp barışan mutlu olan çok çift var keşke bizlerde öyle olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…