Bana yazdı okulla ilgili bişey sordu bugün o kadar devamı gelmediGeleceğine bak bence yakında gerçek sevgi çıkacak karşına benim de öyle. Çıkmasa da geçmişe dönmem.
Cevap verme engelle gitsin hemenBana yazdı okulla ilgili bişey sordu bugün o kadar devamı gelmedi
Yazdım bile heyecanlandım of ya neden bitmiyor buna karşı hislerim ama başka yazmadıCevap verme engelle gitsin hemen
Bundan sonra asla yazma terbiyesiz ya okulla ilgli soru bir deYazdım bile heyecanlandım of ya neden bitmiyor buna karşı hislerim ama başka yazmadı
Bu bişeye işaret mi sence neden yazdı şimdiBundan sonra asla yazma terbiyesiz ya okulla ilgli soru bir de
Vicdanını rahatlattı işte. Baktı öyle terkettim bakalın napacak diye. Konuşunca da tamam konuşuyor sıkıntı yok dedi dalga geçmiş de olabilirBu bişeye işaret mi sence neden yazdı şimdi
Ama uzatmadım normalde nasılsın falan derdim ilişki konusunda konuşmadım pişmanlıktan yazmış olamaz mı of hala iyi düşünüyorumVicdanını rahatlattı işte. Baktı öyle terkettim bakalın napacak diye. Konuşunca da tamam konuşuyor sıkıntı yok dedi dalga geçmiş de olabilir
Diyelim pişman bunu mu yazar pişman olan özür diler duygusuz bencil bir yaratık işteAma uzatmadım normalde nasılsın falan derdim ilişki konusunda konuşmadım pişmanlıktan yazmış olamaz mı of hala iyi düşünüyorum
İlk bi yazayım dedi belkide devamı sonra gelecek olamaz mıDiyelim pişman bunu mu yazar pişman olan özür diler duygusuz bencil bir yaratık işte
Saçma sapan şeyler yazar gene yazarsa benim konumu oku canım ve ne yaptığımı aylar sonra gelen mesajİlk bi yazayım dedi belkide devamı sonra gelecek olamaz mı
Bilmiyorum birden umutlanıyorum diyorum neden bana sordu başkaları varken sonra devamı gelmiyor üzülüyorum yine of ofSaçma sapan şeyler yazar gene yazarsa benim konumu oku canım ve ne yaptığımı aylar sonra gelen mesaj
Bunların huyu bu benimki bir de hadsiz geceleri yazardıBilmiyorum birden umutlanıyorum diyorum neden bana sordu başkaları varken sonra devamı gelmiyor üzülüyorum yine of of
Hala yazıyor mu senin kiBunların huyu bu benimki bir de hadsiz geceleri yazardı
Engelledim ben en son gece yazmıştı gene nevrim döndü engelledimHala yazıyor mu senin ki
Ayrılıyorlar sonra neden yazıyorlar anlamıyorum madem yazacaksınız neden gidiyorsunuz erkekler çok zorEngelledim ben en son gece yazmıştı gene nevrim döndü engelledim
Onu izlerkende duygulanırım ben şimdi kimse böyle sevmiyor diyeBeni böyle sev diye bir dizi var gerçek sevgiyi anlatıyor çok hoş izke derim
Sevmiyor valla dalga bile geçiyor olabilir sen kendinle sakın dalga geçirtmeAyrılıyorlar sonra neden yazıyorlar anlamıyorum madem yazacaksınız neden gidiyorsunuz erkekler çok zor
Vazgeçilmez değildir kimse unutma seni üzeni def et bak ben yeni birini beğendim umarım onda da vardır beğeni bakarsın bir yola çıkarız. Yani önceki umrumda değil. Defoldu gitti iyi oldıOnu izlerkende duygulanırım ben şimdi kimse böyle sevmiyor diye
Ayrılıp barışan mutlu olan çok çift var keşke bizlerde öyle olsaydıVazgeçilmez değildir kimse unutma seni üzeni def et bak ben yeni birini beğendim umarım onda da vardır beğeni bakarsın bir yola çıkarız. Yani önceki umrumda değil. Defoldu gitti iyi oldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?