Neden pişman değil ?

O ayrılıp barışanlar basit şeylerden kızgınlıkla yani birbirlerini seviyorlar bizimkiler sevmiyordu cabım kabul et ve seni sevecek olanı bul. Benim yeni ne olur sence hakkında bir şey bilmiyorum ama içim çok olumlu sen ne hissettin

Ben hislere inanan biriyim

Ben hislere inanan biriyim
İçim gene heycan dolu uzun zaman hiç heycan hissetmedim inşallah o da benfen etkilenmiştir inşallah beni üzmeyecek biridir bakalım ne olacak valla bu hafta bir şey olmazsa onu da keser atarım sadece kendimi umursuyorum artık

İnternetten mi tanıştınız

Allah korusun sen de sakın öyle bir şey yapma

Beni cafe de görüp beğenmişti bende onu görmüştüm dikkat etmedim instadan ekledi tam internetten tanışma olmadi ama sonu kötü oldu bence de gözü dışarda oluyor öyle erkeklerin

Beni cafe de görüp beğenmişti bende onu görmüştüm dikkat etmedim instadan ekledi tam internetten tanışma olmadi ama sonu kötü oldu bence de gözü dışarda oluyor öyle erkeklerin
Bence de sürekşi öylentanışır yani başkalarıyla

Canım sana “Kadın Aklı Erkek Aklı” filmini izlemeni öneriyorum. Gerçekten güzel bir film. Hem kafan dağılır hem biraz gözlerine inen perdeyi aralarsın...
Ne biliyim insan umutlanıyor işte

Bence sen kendine kabul ettiremedin beni nasıl bu kadar kolay bıraktı ve umursamadı diye kendine üzülüyorsun ve sevgi sanıyorsun değil aslında
Bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…