Yok ya sesini duymaya tahammülüm yok benim aman aman uzak olsun ben başkasıyla mutlu olurum onla olamamAyrılıp barışan mutlu olan çok çift var keşke bizlerde öyle olsaydı
Ben hislere inanan biriyimO ayrılıp barışanlar basit şeylerden kızgınlıkla yani birbirlerini seviyorlar bizimkiler sevmiyordu cabım kabul et ve seni sevecek olanı bul. Benim yeni ne olur sence hakkında bir şey bilmiyorum ama içim çok olumlu sen ne hissettin
İçim gene heycan dolu uzun zaman hiç heycan hissetmedim inşallah o da benfen etkilenmiştir inşallah beni üzmeyecek biridir bakalım ne olacak valla bu hafta bir şey olmazsa onu da keser atarım sadece kendimi umursuyorum artıkBen hislere inanan biriyim
İnternetten mi tanıştınızİçim gene heycan dolu uzun zaman hiç heycan hissetmedim inşallah o da benfen etkilenmiştir inşallah beni üzmeyecek biridir bakalım ne olacak valla bu hafta bir şey olmazsa onu da keser atarım sadece kendimi umursuyorum artık
Yok kız ne interneti daha bir şey yok yeni tanıştık bakalım olacak mı bir şey efendi tipli ama hayırlısıİnternetten mi tanıştınız
Genelde internetten tanışıyorlardaNeden internet dedin anlamadım bu arada
Allah korusun sen de sakın öyle bir şey yapmaGenelde internetten tanışıyorlarda
Canım sana “Kadın Aklı Erkek Aklı” filmini izlemeni öneriyorum. Gerçekten güzel bir film. Hem kafan dağılır hem biraz gözlerine inen perdeyi aralarsın...İlk bi yazayım dedi belkide devamı sonra gelecek olamaz mı
Allah korusun sen de sakın öyle bir şey yapma
Bence de sürekşi öylentanışır yani başkalarıylaBeni cafe de görüp beğenmişti bende onu görmüştüm dikkat etmedim instadan ekledi tam internetten tanışma olmadi ama sonu kötü oldu bence de gözü dışarda oluyor öyle erkeklerin
Ne biliyim insan umutlanıyor işteCanım sana “Kadın Aklı Erkek Aklı” filmini izlemeni öneriyorum. Gerçekten güzel bir film. Hem kafan dağılır hem biraz gözlerine inen perdeyi aralarsın...
İnternetten sıkıntı ya ama kısmet bu bilemezsin tabiAllah korusun sen de sakın öyle bir şey yapma
Hiç bulaşma benceİnternetten sıkıntı ya ama kısmet bu bilemezsin tabi
Filmi izle, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın. Ve dediğim gibi o filmden çok güzel sonuçlar çıkaracaksın :)Ne biliyim insan umutlanıyor işte
Bence sen kendine kabul ettiremedin beni nasıl bu kadar kolay bıraktı ve umursamadı diye kendine üzülüyorsun ve sevgi sanıyorsun değil aslındaNe biliyim insan umutlanıyor işte
Bilmiyorum hayırlısı neyse o olsunBence sen kendine kabul ettiremedin beni nasıl bu kadar kolay bıraktı ve umursamadı diye kendine üzülüyorsun ve sevgi sanıyorsun değil aslında
Bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun
Bir ayı geçecekNe kadar oldu sen ayrılalı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?