Bir ayı geçecek
Anladım hayırlısı bakalım neler olacak benimde 18 gün mü ne[/QUOTdünden sonra yazmadı bidaha
EvetÖylesine yazmis olabilir tatlım niyetini bilemeyiz canı sıkılmış olabilir
1 ay sonra ilk defa mi yazdi
Kendime iyi bak türk filmi dün izledim gerçek sevgi tavsiye ederim
Etme takip bakma boşverBenim ex ı stalk etmey e başladım elimde olmadan dün her gün ya clubte ya barda çıldırmış gibi kız takip ediyor insan emeklerine acıyor doğrusu
Etme takip bakma boşver
Bence alışkanlık sadece neyi merak edeceksin ki artık hayatında yok ve olmayacak zaten saçma sapan bir insanmış benceAynen çok gereksiz ve moral bozucu...yapmam gereken bişey var mı bunun için unutma sürecini pozitif yönde etkilemiyor yeni görüştüğüm kişiye yogunlasamiyorum ayrıca ozlememe sebep oluyor
Bu nasıl bişey ya adamdan nefret etmem gerek arada özlüyorum
Bence alışkanlık sadece neyi merak edeceksin ki artık hayatında yok ve olmayacak zaten saçma sapan bir insanmış bence
Valla ağır efendi görünenler de bildiğin gevşek oluyor benimki de öyleydiBiliyor musunuz aynen öyle dışardan ağır efendi bi tutumu vardı gevşek bir insan değildi bende çok büyük hatalkirikligina uğradım merak edilecek biseyi yok hayatına biri bile almaz sadece insanlarla günlük ilişkiler pesinde attığı da bar club kafe story si alışkanlık sadece benimki
Benim için doğru kişi olduğuna gerçekten inandım ve çok güvendim çok pişmanım
Valla ağır efendi görünenler de bildiğin gevşek oluyor benimki de öyleydi
Yok artık 3 5 ne canısı bir kişi olsun düzgün olsun kendini kötü hissedersinÖyleydi , işte aradığım insan tam bu demistim...bana çok karıştı kendisine asla bişey söyletmedi, çok değer verdim görmezden geldim sonu çok büyük hüsran oldu şimdi kimseye güvenemiyorum
En iyisi 3-5 kişi ile görüşmek benim yaş grubum hep öyle takılıyor biktim artik
Yok artık 3 5 ne canısı bir kişi olsun düzgün olsun kendini kötü hissedersin
Yok artık 3 5 ne canısı bir kişi olsun düzgün olsun kendini kötü hissedersin
Sen öyle olma başkalarını üzme. İyi ol hep Allah da karşına sen gibisini çıkarır o zamanInanır mısınız herkes öyle erkek bi arkadaşım geçen diyor ki buluşacağım kızı karistirmisim...benim ex de bu kafadaydi
Hayır hayır hata yapma bak olmaz öyle sakinleşArtık bişey hissedemiyorum ilgi gösteren herkese bi tepki vermeye başladım ex i böyle unuturum diye
Sen öyle olma başkalarını üzme. İyi ol hep Allah da karşına sen gibisini çıkarır o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?