Neden pişman değil ?

Öylesine yazmis olabilir tatlım niyetini bilemeyiz canı sıkılmış olabilir

1 ay sonra ilk defa mi yazdi

Kendime iyi bak türk filmi dün izledim gerçek sevgi tavsiye ederim

Kendime iyi bak türk filmi dün izledim gerçek sevgi tavsiye ederim

Benim ex ı stalk etmey e başladım elimde olmadan dün her gün ya clubte ya barda çıldırmış gibi kız takip ediyor insan emeklerine acıyor doğrusu

Etme takip bakma boşver

Aynen çok gereksiz ve moral bozucu...yapmam gereken bişey var mı bunun için unutma sürecini pozitif yönde etkilemiyor yeni görüştüğüm kişiye yogunlasamiyorum ayrıca ozlememe sebep oluyor

Bu nasıl bişey ya adamdan nefret etmem gerek arada özlüyorum

Bence alışkanlık sadece neyi merak edeceksin ki artık hayatında yok ve olmayacak zaten saçma sapan bir insanmış bence

Bence alışkanlık sadece neyi merak edeceksin ki artık hayatında yok ve olmayacak zaten saçma sapan bir insanmış bence

Biliyor musunuz aynen öyle dışardan ağır efendi bi tutumu vardı gevşek bir insan değildi bende çok büyük hatalkirikligina uğradım merak edilecek biseyi yok hayatına biri bile almaz sadece insanlarla günlük ilişkiler pesinde attığı da bar club kafe story si alışkanlık sadece benimki

Benim için doğru kişi olduğuna gerçekten inandım ve çok güvendim çok pişmanım

Umarım birileri buraları okur ve ders çıkarır onun yüzünden bir sürü düzgün insanı kaybettim ben çok fedekarlık yaptim

Valla ağır efendi görünenler de bildiğin gevşek oluyor benimki de öyleydi

Valla ağır efendi görünenler de bildiğin gevşek oluyor benimki de öyleydi

Öyleydi , işte aradığım insan tam bu demistim...bana çok karıştı kendisine asla bişey söyletmedi, çok değer verdim görmezden geldim sonu çok büyük hüsran oldu şimdi kimseye güvenemiyorum

En iyisi 3-5 kişi ile görüşmek benim yaş grubum hep öyle takılıyor biktim artik

Yok artık 3 5 ne canısı bir kişi olsun düzgün olsun kendini kötü hissedersin

Yok artık 3 5 ne canısı bir kişi olsun düzgün olsun kendini kötü hissedersin

Inanır mısınız herkes öyle erkek bi arkadaşım geçen diyor ki buluşacağım kızı karistirmisim... benim ex de bu kafadaydi

Inanır mısınız herkes öyle erkek bi arkadaşım geçen diyor ki buluşacağım kızı karistirmisim... benim ex de bu kafadaydi
Sen öyle olma başkalarını üzme. İyi ol hep Allah da karşına sen gibisini çıkarır o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…