Neden pişman değil ?

Konu sahibini merak ettim :)

İyidir umarım, ben daha iyiyim bugün umrunda bile olmadığımız insanlar için üzülmemeliyiz kızlar konu sahibi üzme kendini toparlarsın inşallah ya...ben kendi adıma çok büyük dersler çıkardım artık kolay kolay bağlanmam kimseye erkekler çok rahat nasıl da devam ediyor hayatına umursamaz umursamaz

Can yakan herkesin canı yanar umarım

Konuma yorum yapsana ne diceksib bakalım

Tam hasta bu benim eskisi engelli listesine baktım hala numaramı silmemiş ne biçim bir ruh hali ne biçim bir insan

Tam hasta bu benim eskisi engelli listesine baktım hala numaramı silmemiş ne biçim bir ruh hali ne biçim bir insan

Gamsız işte, sizi bu kadar yoran şeyler onu üzmemiş çünkü ruhsuz sevgi kapasitesi yok kalpsiz

Bence engellemeyi kaldıracağımızı düşünüyor bile olabilirler :)

Sizin gibi oldum bende bi içim buz oldu artık tek kelime konusasim yok... anılarımız bile benim gösterdiğim sevgi ve değer yüzünden özel bu adamla ilgisi yokmuş hala aranmaya devam ediyor ınstagram da kimse değişmiyor baştan itibaren aynı ben değişir diye 4 ay kaybettim kendimi bir an önce toplayıp bu adam için 1 gün daha kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…