Neden pişman değil ?

Ben de tek bir hediye tek bir fotoğraf yok onunla oturduğumu buluştuğumu hatırlayınca bile içim kötü oluyor bu kadar boş bir insana nasıl vakit ayırmışım falan

Ben de tek bir hediye tek bir fotoğraf yok onunla oturduğumu buluştuğumu hatırlayınca bile içim kötü oluyor bu kadar boş bir insana nasıl vakit ayırmışım falan

Bende de hiçbişey yok 1 hediyesi var sadece onu da aticam aldığım hediyeler kaldı öylece iade etmeye bile hevesim yok

Ben onun için final haftalarında bile buluştum ne boş ucuz bi adammış:) insan hata yapmadan ogrenemiyor spor yapıyor kaslari ve spor arabası var diye kendini vazgeçilmez sanan aslında ozguvensiz bomboş bi insanmış abaza

İade için bile muhatap olma ben olmadım ayrıldığımız ertesi gün attım o benimkileri kullanıyordur öyle bir yüzsüz. Atmaz da biliyorum. Sadakam bile olmasın

İade için bile muhatap olma ben olmadım ayrıldığımız ertesi gün attım o benimkileri kullanıyordur öyle bir yüzsüz. Atmaz da biliyorum. Sadakam bile olmasın

Yok kesinlikle tek kelime iletişim kurmak istemiyorum hiçbirşey için, ne hali varsa görsün görebileceğimi düşündüğüm yerlerden uzak durucam neyseki ortak bir arkadaş filan yok gerçi göstermiş beni tüm arkadaşlarına çok sınır bozucu bir yere gitsem haberi uçar

Bunlar bence hasta ve insanlaro da hasta eder ilerde

Bunlar bence hasta ve insanlaro da hasta eder ilerde

Beni de kendisi gibi kıskanç takıntılı yapmaya çalıştı ve işin kötüsü başardı şimdi görüştüğüm kişi geçen fakülteden bir kız arkadaşımla kahve içiyordu inanın o kadar mutlu oldum ki çünkü benim ex kız ve erkeğin arkadaş olmasına cok kotu bakardı ama o kızları ekleyip her gece gezince ben hiç bişey söylemezdim :)

Ben gezince ise o yerler kötü ordaki kizlar düşmüş olurdu :)

Yalan ya benimki de öyle derdi kız arkadaşım hiç yok falan sürüyleymiş

Yalan ya benimki de öyle derdi kız arkadaşım hiç yok falan sürüyleymiş

Bunun gerçekten yoktu bu kadar cinsiyet farkı gözeten biri zaten bir kadınla arkadaşlık kuramaz yada tek sebep abaza olmasıydı arkadaşlıkları yurumuyordur☺

Valla ağır efendi görünenler de bildiğin gevşek oluyor benimki de öyleydi
Geçen bana mesaj attı dersle ilgili bişey sordu sizce neden attı mesaj o kadar kişi varken neden bana sordu ama ben kısa cevap verdim sonra yazmadı bidaha

Geçen bana mesaj attı dersle ilgili bişey sordu sizce neden attı mesaj o kadar kişi varken neden bana sordu ama ben kısa cevap verdim sonra yazmadı bidaha

Yoklamis oylesine iyi yapmissin

Hiç iyi değilim alıştım ama çok özlüyorum okuduğum yere gekdim yine aklıma geldi şimdi görüşürdük dedim içime dokunuyor ya unutamıyorum naptıysam olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…