Neden pişman değil ?

Tam tersi ben onsuz daha iyiyim. Onlayken hep aklıma takılanlar hep anlamsız tavırlar kafa yormalar vardı. Şimdi huzurluyum
Bende onunlayken öyleydi ama onsuzda huzurlu değilim yalnızım boşluktayım

Ama belki benden bişey bekledi ben sürekli deneyeliö diyordum şimdi baktı tınlamadım olamaz mı
Olamaz ya o bir erkek istese gayet özür diler ve seninle olmak istediğini söylerdi bunu da yaza çize yapmaz yüz yüze yapardı

Bende onunlayken öyleydi ama onsuzda huzurlu değilim yalnızım boşluktayım
Alışkanlık işte hastalık gibi düşün kurtuldun aslında ondan biraz zaman geçsin ne saçma biriymiş onunla vakit geçirdiğime yazık diyeceksin

Olamaz ya o bir erkek istese gayet özür diler ve seninle olmak istediğini söylerdi bunu da yaza çize yapmaz yüz yüze yapardı
Neden attı peki aylar sonra yüzü yok belkide söylemeye bilemiylrumki

Alışkanlık işte hastalık gibi düşün kurtuldun aslında ondan biraz zaman geçsin ne saçma biriymiş onunla vakit geçirdiğime yazık diyeceksin
O üniversite de herşeyimdi benim şimdi kimsem yok selam verdiğim konuştuğum var bi kaç tane ama onlarda soğuk insanlar samimi değiller kafama göre kimse yok şimdi diyorum öğle aralarında ne yapacağım ben

Neden attı peki aylar sonra yüzü yok belkide söylemeye bilemiylrumki
Yedi başlı ejderha gibi düşün 7 ayrı yüzü vardır bunların seven insan çabuk pişman olur aylar sonra benim yazdı çizdi noldu engellemesem yazacak çizecekti devamlı. Sinir bozmaktan başka bir işe yaramaz. Bunlar böyle amaçsız saçma insanlar sen de engelle istersen aklını kurcalamasın

Seninki ilk yazdığında hemen özür mi diledi

Arkadaş mı yok sana herkes yaşıtın orda bulursun birileri gerekirse yalnız kal ona selam dahi verme

Arkadaş mı yok sana herkes yaşıtın orda bulursun birileri gerekirse yalnız kal ona selam dahi verme
Kimse kafa dengim değil insanlar çok değişik sürekli yalnızım zaten bunaldım hep yalnızım duvarlar üstme geliyor bazen

Kendini böyle inandırma ona bakarsan bu çocuk da kafa dengin değildi
Kimse samimi olmuyor hep soğuklar bi yere çağırıyorum hep onlarında bahane çok yoruldum insanlardan ben öğle araları napacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…