neden sevdiğimiz adamı ailesi yüzünden kaybediyoruz :((

rumeysa35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
63
5
18
sevdiğim adam bnmle ailesi arasında kaldı beni istemiyorlar olmaz diyorlar sevdiğimde benden vazgeçmiyor benim yüzümden ailesiyle arası bozuk bu durumda bn ne yapacağımı bilemiyorum ssizce ne yapmalıyım

Neden istemiyorlar, biseymi gecti aranizda, taniyorlarmi sizi, sebep ne sunuyorlar sevgilinize? Biraz acarsaniz daha iyi yorumlaya bilir arkadaslar...

sevdiğim adam bnmle ailesi arasında kaldı beni istemiyorlar olmaz diyorlar sevdiğimde benden vazgeçmiyor benim yüzümden ailesiyle arası bozuk bu durumda bn ne yapacağımı bilemiyorum ssizce ne yapmalıyım
çok özel değilse neden istemiyorlar açıklarsanız yardımcı olabiliriz belki

Bu aileler neden karisirki gencler in kararlarina hic anlamiyorum.

Ama tek soyliyecegim bence aileler istemiyosa sizde fazla zorlamayin , cunku simdi ailesine karsi cikan adam evlenince malesef ayni tutumu sergilemiyor..
Ilerde sadece sorun yasarsiniz...

Seni İstemeyeni Sen hiç isteme Hakkıysan Tabi.... Nedeni ni Açık yürekle Yazarsan daha iyi Yardımcı oluruz

okuduğu için istemeyeni de yeni gördüm. bu erkek tarafları ne diyeceğini şaşırıyor rabbim yardım etsin. okulun bitene kadar bekleseniz çok mu var ?
okuduğum için ailesi istemiyor onlara göre iyi bişy değilmiş bekliyoruz ztn yapacak başka bişey yok ne o bnden vazgeçiyor ne de ben ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…