çok özel değilse neden istemiyorlar açıklarsanız yardımcı olabiliriz belkisevdiğim adam bnmle ailesi arasında kaldı beni istemiyorlar olmaz diyorlar sevdiğimde benden vazgeçmiyor benim yüzümden ailesiyle arası bozuk bu durumda bn ne yapacağımı bilemiyorum ssizce ne yapmalıyım
okuduğum için istmyrlrçok özel değilse neden istemiyorlar açıklarsanız yardımcı olabiliriz belki
haklısın gerçekten yaranılmıyorErkek tarafını anlamak anlamak zor ağzınla kuş tutsan yine de yaranamazsın!
okuyorum diye istemiyolar okumanın neresi ktü anlamadım kiSeni İstemeyeni Sen hiç isteme Hakkıysan Tabi.... Nedeni ni Açık yürekle Yazarsan daha iyi Yardımcı oluruz
Okumussan kotu kizsindir dimi ? Oyle mi dedilerokuduğum için istmyrlr
okuduğu için istemeyeni de yeni gördüm. bu erkek tarafları ne diyeceğini şaşırıyor rabbim yardım etsin. okulun bitene kadar bekleseniz çok mu var ?okuduğum için istmyrlr
Sebep buysa istemezlerse istemesinler canım yaa,eğitim tüm kocalardan daha önemli.okuduğum için istmyrlr
okuduğum için tek sorun buHerkesin sorduğunu ben de sorayim. Neden istemiyorlar? Sorun nedir?
Ne alaka ya? Cahil bir kiz nasil torunlarini buyutecek? Ne sacma bir zihniyet..sok oldum. İlk defa boyle birşey duyuyorum...okuduğum için tek sorun bu
okuduğum için ailesi istemiyor onlara göre iyi bişy değilmiş bekliyoruz ztn yapacak başka bişey yok ne o bnden vazgeçiyor ne de ben ondanokuduğu için istemeyeni de yeni gördüm. bu erkek tarafları ne diyeceğini şaşırıyor rabbim yardım etsin. okulun bitene kadar bekleseniz çok mu var ?
ilk duyduğumda bnde aynı tepkiyi vermiştimNe alaka ya? Cahil bir kiz nasil torunlarini buyutecek? Ne sacma bir zihniyet..sok oldum. İlk defa boyle birşey duyuyorum...
yok canım ztn bırakmam ama sevdiğimden de vazgeçemiyorum oda benden vazgçmiyorSebep buysa istemezlerse istemesinler canım yaa,eğitim tüm kocalardan daha önemli.
Ezik gelin istiyorlar demek ki,sakın eğitimini bırakma onlar yüzünden.
CAHİL insanla işin olmasın Fazla bağlanma ayrılırsan için acır... Erkek Arkadaşın Ne.düşünüyor Bu Konuda???okuyorum diye istemiyolar okumanın neresi ktü anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?