neden sevdiğimiz adamı ailesi yüzünden kaybediyoruz :((

okuduğum için ailesi istemiyor onlara göre iyi bişy değilmiş bekliyoruz ztn yapacak başka bişey yok ne o bnden vazgeçiyor ne de ben ondan
ben yanlış anlamışım pardon. bırakmayın tabi ama lütfen okulu da bırakmayın

Neden istemiyorlar, biseymi gecti aranizda, taniyorlarmi sizi, sebep ne sunuyorlar sevgilinize? Biraz acarsaniz daha iyi yorumlaya bilir arkadaslar...
okuduğum için sosyal paylaşım sitesinden grmşler fotoğraflarımı fln istemiyolar işte

Kullanicak kiz ariyolar belliki okuyan istemiyolar biliyolarki hak hukuk bilecek niyetleri belli sanki :/

Bi de ne kadar güzel bir bölüm okuyormussun. Bu insanlar kafayi yemiş hakikaten.. ama bence iş okumaniz değil ya. Baska bir sey mi var? Hic duymadim böyle bir sey çünkü. Insan neden cahil gelin almak istesin ki?
haklısın başka bişey yok okumam çevrem tek sorun

bilmiyorum sanki kırkyıllık düşmanlarıymışım gbi tanımadan bilmeden karar veriyolar bni üzende bu
Canim bazi insanlar boyle bilgili gelinden korkuyorlar, hizmet edecek calismayacak ve boyun egecek birini istiyorlar bunlarda onlardan olabilir konu okumaysa.

Canim bazi insanlar boyle bilgili gelinden korkuyorlar, hizmet edecek calismayacak ve boyun egecek birini istiyorlar bunlarda onlardan olabilir konu okumaysa.
bunların hepsini biliyorum ama işte sevmesm katlanmam da ama seviyorum

Onlar bence kendilerine hizmetçi arıyorlar o aileden sana hayır gelmez yol yakınken sen yol ver ki kıymet bilenler çıksın karşına

okumam onlar için büyük bir sorun erkeklerle aynı ortamda bulunmam okuduğum için ne yapabilirim ki

peki hiç düşündün mü ? hadi bir şekilde evlendiniz ya sonrası ne olacak ?arkadaşınız , evlendikten sonra ailesinden sizi koruyabilecek mi ? sizin yanınızda durabilecek mi ? Ayrıca neyi bekliyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…