ben yanlış anlamışım pardon. bırakmayın tabi ama lütfen okulu da bırakmayınokuduğum için ailesi istemiyor onlara göre iyi bişy değilmiş bekliyoruz ztn yapacak başka bişey yok ne o bnden vazgeçiyor ne de ben ondan
okuduğum için tek sorun bu
okuduğum için sosyal paylaşım sitesinden grmşler fotoğraflarımı fln istemiyolar işteNeden istemiyorlar, biseymi gecti aranizda, taniyorlarmi sizi, sebep ne sunuyorlar sevgilinize? Biraz acarsaniz daha iyi yorumlaya bilir arkadaslar...
zamana bıraktın ama bnm yüzümden sürekli ailesiyle arası bozuluyorben yanlış anlamışım pardon. bırakmayın tabi ama lütfen okulu da bırakmayın
okuduğum için sosyal paylaşım sitesinden grmşler fotoğraflarımı fln istemiyolar işte
hemşirelikNe? Ilk defa duydum. Bunlar okumus kizi mi begenmiyorlar yani? Yuh diyorum. Bu nasıl bir zihniyet ya?? Yok ben anlam veremiyorum ki... ne okuyorsunuz?
önce fotograflarımı görmşler profilimi didikdidik etmişler olmaz ddiler snr okuduğumu öğrenince hiç istemediler bniOkumanizla sosyal paylasim sitelerindeki fotograflarinizin ne alakasi var?
hemşirelik
bilmiyorum sanki kırkyıllık düşmanlarıymışım gbi tanımadan bilmeden karar veriyolar bni üzende buKullanicak kiz ariyolar belliki okuyan istemiyolar biliyolarki hak hukuk bilecek niyetleri belli sanki :/
okuduğum için istmyrlr
haklısın başka bişey yok okumam çevrem tek sorunBi de ne kadar güzel bir bölüm okuyormussun. Bu insanlar kafayi yemiş hakikaten.. ama bence iş okumaniz değil ya. Baska bir sey mi var? Hic duymadim böyle bir sey çünkü. Insan neden cahil gelin almak istesin ki?
Canim bazi insanlar boyle bilgili gelinden korkuyorlar, hizmet edecek calismayacak ve boyun egecek birini istiyorlar bunlarda onlardan olabilir konu okumaysa.bilmiyorum sanki kırkyıllık düşmanlarıymışım gbi tanımadan bilmeden karar veriyolar bni üzende bu
okumam onlar için büyük bir sorun erkeklerle aynı ortamda bulunmam okuduğum için ne yapabilirim kinasıl yani...Şu konuyu biraz daha açar mısın ?
bunların hepsini biliyorum ama işte sevmesm katlanmam da ama seviyorumCanim bazi insanlar boyle bilgili gelinden korkuyorlar, hizmet edecek calismayacak ve boyun egecek birini istiyorlar bunlarda onlardan olabilir konu okumaysa.
koydum ama sevdiğim adamında üzülmesine dayanamıyorumbence kesin tavrını koy bilgiden bu kadar korkan cahil insanlarla daha fazla vaktini harcama
okumam onlar için büyük bir sorun erkeklerle aynı ortamda bulunmam okuduğum için ne yapabilirim ki
seviyorum amaOnlar bence kendilerine hizmetçi arıyorlar o aileden sana hayır gelmez yol yakınken sen yol ver ki kıymet bilenler çıksın karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?