bunları ben de çok düşündüm beklediğim tek şey mutlu olmak ama kimseyi kırmadan üzmeden bni tanımadan bilmeden karar veriyolarpeki hiç düşündün mü ? hadi bir şekilde evlendiniz ya sonrası ne olacak ?arkadaşınız , evlendikten sonra ailesinden sizi koruyabilecek mi ? sizin yanınızda durabilecek mi ? Ayrıca neyi bekliyorsunuz ?
bnce vazgeçmelisin genelde ailelerin onaylamadıgı evlilikler kotu bitiyor ailesinin seni istememesinin sebebi nedir pekisevdiğim adam bnmle ailesi arasında kaldı beni istemiyorlar olmaz diyorlar sevdiğimde benden vazgeçmiyor benim yüzümden ailesiyle arası bozuk bu durumda bn ne yapacağımı bilemiyorum ssizce ne yapmalıyım
bunları ben de çok düşündüm beklediğim tek şey mutlu olmak ama kimseyi kırmadan üzmeden bni tanımadan bilmeden karar veriyolar
seviyorum ama
bilmiyorum keşke hiç bulmasaydım diyemiyrumAl işte birtane daha ... Müstehak size.kusura bakmayın ama nereden bulursunuz şöyle arıza tipleri ya.
koydum ama sevdiğim adamında üzülmesine dayanamıyorum
okummbnce vazgeçmelisin genelde ailelerin onaylamadıgı evlilikler kotu bitiyor ailesinin seni istememesinin sebebi nedir peki
o bnden vazgeçmek istemiyorsevdiğin adamda o zaman ne yapacagına karar versin ayriyetten kız evladın olursa onuda okutmana izin vermezler 15 yaşında evlendirir bu zihniyetteki insanlar
Tek başına sevgi yetmiyor canım başta aile önemli gibi gelmese de sonradan anlıyorsun ne kadar önemli olduğunu. Ayrıca bak ne güzel meslek sahibi olacaksın daha bu yaşta körü körüne bağlanma.seviyorum ama
Bak guzelim ayni seyleri yasayan biri omarak seni uyariyorum cok uzuleceksin iftaralar atacaklar uzun sureler bekleyecleksin bunlari kaldirabilirmisinbiliyorum zamanında çok üzüldüğüm için kimsenin üzülmesini istemiyorumdur belkide değiştiremem onları biliyorum çabalasamda olmayacak değişmeyecekler bu zmna kadar başkalarının istediğini yptım ilk defa birini sevdiğim onunla yaşlanmayı istiyorum mutluluktn kastım bu illa evlenince mutlu olacaksın dye bir kural yok ztn bnu bildiğim için onu hiç zorlamadım evlenelim dye ailesi istemiyor onlara sorarsan onlar hklı bna sorarsan bn haklıyım bni üzen tanımadan bni yargılamaları
biliyorum zamanında çok üzüldüğüm için kimsenin üzülmesini istemiyorumdur belkide değiştiremem onları biliyorum çabalasamda olmayacak değişmeyecekler bu zmna kadar başkalarının istediğini yptım ilk defa birini sevdiğim onunla yaşlanmayı istiyorum mutluluktn kastım bu illa evlenince mutlu olacaksın dye bir kural yok ztn bnu bildiğim için onu hiç zorlamadım evlenelim dye ailesi istemiyor onlara sorarsan onlar hklı bna sorarsan bn haklıyım bni üzen tanımadan bni yargılamaları
bilmiyorum keşke hiç bulmasaydım diyemiyrum
sevdiğim adam yanımda olursa kaldırırım ama olmazsa ztn biter bnm içinBak guzelim ayni seyleri yasayan biri omarak seni uyariyorum cok uzuleceksin iftaralar atacaklar uzun sureler bekleyecleksin bunlari kaldirabilirmisin
HAKLISINNNHeeeyyyy !! gerçek dünyaya dön arkadaşım.Ne o öyle polyyannacılık yok ben çok üzüldüm kimse üzülmesin falan filan.Arkadaşım kusura bakma ama canını okurlar ,nefesini keserler,ağlarsın ama sana ağlayanı bulamazsın.bile bile lades demeyi bırak da gerçek hayat ile tanış.yok öyle,senin anlattığın gibi bir dünya.O adam şimdi seni koruyamıyorsa yarın elinden herşeyini alırlar en önemlisi de gençliğini alırlar da geri veremezler.Ya bir aşk için amma meraklısınız hayatınızı mahvetmeye.
keşke hiç bulmsaydım cümlesi,keşke evlenmeseydim cümlesinden daha güzeldir.İyiki ayrıldım ise hepsinden daha güzel.Aklını başına topla ve pılını pırtını toplayarak kaç.hemde arkana bakmadan kaç.
aç gözlerini uyanık ol.Ayağından pantolonunu alırlar da haberin olmaz eğer böyle havaya bakarak gezersen.Yok öyle masallar ve uyan
bilmiyorum
ZORLAMIYORUM KİKabul etmiyorlarsa zorlama derim. Simdi ailesine karsi gelip sizinle evlendi diyelim. Peki her zaman seninle ailesi arasinda kalmasi nasil olacak. Vazgecemez ailesinden sonucta
sevdiğim adam yanımda olursa kaldırırım ama olmazsa ztn biter bnm için
o bnden vazgeçmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?